Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

No nie ma opcji wydawania jak DB/DBZ bo oryginalna manga powstaje na bieżąco, więc nie mają czego wydawać. Do sierpnia wyjdzie 3 tom u nas, na świecie będą dostępne 4 wtedy.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 598,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Fan made, ale z paroma ciekawymi, nawet trzymającymi się kupy teoriami.

Opublikowano

Tak, katujcie się teoriami, ostrzcie sobie apetyt, a przyjdzie co do czego to nic się nie sprawdzi. Ta teoria z dodatkowymi wszechświatami to latała po necie chyba jeszcze przed ToF.  

Najlepsza teoria to ta z grudnia zeszłego roku

Spoiler

:Coolface: 

Opublikowano

Wiadomo, że fanowskie teorie są w 99% przypadków ciekawsze i bardziej trzymające się kupy, niż to co dostajemy później. DB pokazał to już nieraz, a najlepszym przykładem są chyba dzieła pana Kodżimy. No ale porozkminiać sobie można :reggie:

Opublikowano

Dlatego mam wyebane na nie, a to wyżej co wrzuciłeś do połowy trzymało się kupy, później to już takie trochę :yao:  i żeby nie było nie mam nic do tych teorii :) co kto lubi.

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

No, z tym UI to trochę ziomek popłynął, ale aż do tego miejsca całkiem spoko :yao:

Opublikowano

Motyw z ojcem Saiyanów według mnie jest elegancki i chetnie bym cos takiego zobaczył. Bardziej mnie przekonuje op tatus niz kolejny legendarny randomowy ssj. 

Z innej beczki, UI skad sie wzielo? Technika bogow? Czyli teoretycznie kazdy z mega potencjalem moze jej sie nauczyc? W takim tez razie UI mozna polaczyc z np SSJ tak jak bylo w przypadku SSG + SSB? :D

Opublikowano

Goku wygląda jak studencik na tym plakacie. A jest ojcem dwójki a nie! Już dziadkiem dziadkiem. WTF? Czy oni nie mogą zrozumieć że lata lecą i nowe pokolenie dorasta. 

Opublikowano

Śmieszki pracują przy dubbingu w Funimation

Z drugiej strony to dosłowne tłumaczenie japońskiej kwestii :dunno:
Opublikowano
W dniu 13.04.2018 o 08:26, Frantik napisał:

Daokq9fVwAEHq12?format=jpg

Zastanawiam się po co mu ten kijek jak oni teraz niszczą wszechświaty. Co następne, obłok Kinto? :D

Opublikowano

Obstawiam postępujące zdziecinnienie u Goku. Już w DBS intelektem nie grzeszył :D

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Link nie działa.

Znalazłem na yt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy też macie tak, że po DBS uważacie Goku za totalnego frajera? W DBZ wydawało się, że jaki by nie był to jeszcze był ok. W DBS nic absolutnie go nie interesuje tylko walka. Już Vegeta jest lepszym ojcem. Goten, przy takiej matce i ojcu wyrośnie na jakiegoś psychopatę gwałcącego dzieci po piwnicach... Cud, ze Gohan sobie życie ułożył.

Na razie skońćzyłem sagę Trunksa i w każdej jednej walce chchiałbym aby to Vegeta wreszcie kogoś pokonał. To anime stało się nudne bo tylko Goku i Goku. Po co tam ten Vegeta jest, jeśli do niczego się nie nadaje.

Reaumując, stało się wszystko strasznie przewidywalne a bohaterowie spłyceni do notek z wikipedii. O tyle dziwne, że w Z te aspekty dawały radę.

Edytowane przez szczudel

Opublikowano

Ogladaj dalej ziom, to zobaczysz, ze nie tylko Goku i Goku.

Opublikowano

snap020.jpg

Mnie tam cieszyło oglądanie Friezy za każdym razem, to on najbardziej świecił w całym turnieju. Vegeta miał swoje piękne momenty ale i tak był tylko w tej grupie która tworzyła tło turnieju. 

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Chyba zapomniałeś o kimś kto wygrał turniej, dla mnie to było największe zaskoczenie i dobrze się oglądało tę postać w walce.

Opublikowano

Owszem jego obecność podniosła poziom walk ale świecił to tylko w duecie z wiadomo kim :D 

snap017.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.

Co to? 

20180423_185831.jpg

Odpowiedź :D 

20180429_090737.jpg

20180423_121756.jpg

Edytowane przez u55r