Opublikowano 25 października25 paź Autor 3 godziny temu, chmura napisał(a):Po tym trailerze streszczajacym pewnie 90% calej historii to juz w zasadzie niema po co isc do kina I na chuj żeś to oglądał?
Opublikowano 29 października29 paź https://youtu.be/7fZK2v9g6L0Sa pierwsze oceny : family frendly, action pack, bedzie dobra zabawa dla calej rodziny ! Ciekawe czy bedzie gorzej niz w prey czy killer of the killers gdzie poziom żenady porazal Nic obejrzy sie za 2 tygodnie na disneyu.Teraz doczytalem wypowiedz producenta, ze nie bedzie zadnych ludzi dlatego pg13 ale to tez znacz ze nie biedzie kuriozum w stylu, mala malpka pokonuje uzbrojonego po zeby komandosa w jego bazie i jeszcze mu na koniec kradnie auto i odjezdza w strone slonca Edytowane 30 października30 paź przez chmura
Opublikowano 30 października30 paź Autor Nie obejrzysz za 2 tygodnie na Disney+, tylko kino.Ja oczywiście idę.
Opublikowano środa o 17:223 dni Autor A w Zakopanem nie grają póki co wcale XDBędę musiał wskoczyć do auta i pojechać do Nowego Targu (18km)
Opublikowano środa o 18:103 dni Nie pamietam kiedy bylem na czyms dobrym. Ostatni raz w kinie na nowym batmanie. Cinema rip in peace.
Opublikowano czwartek o 23:592 dni A mogli troche zmienic morde predzia i bylo dobre nowe fiction bez placzu fanow predatora. Czujecie to, predator z uczuciami...jeszcze musical hollywok moglo zrobic Edytowane piątek o 16:331 dzień przez chmura
Opublikowano piątek o 21:281 dzień Mamy to jest hit na miare epoki lodowcowej. Po pocahontas i babci pokonujacych predatorow dotarlismy do filmu o podrozy, przyjazni i rodzinie. Nowy material promujacy https://www.facebook.com/share/r/17MvMiDDL4/
Opublikowano piątek o 21:481 dzień Autor Chciałem dzisiaj iść na premierę, ale film nie jest grany w Zakopcu XDBędę musiał się karnąć do Nowego Targu w przyszłym tygodniu, bo jutro idę na Dom Dobry.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ja już po seansie. Wczoraj byłem. Mózg rozjebany.To jest coś zupełnie innego nieoczekiwanego. W końcu nie patrzysz na Predatora jak na złoczyńcę ale chyba z sympatią bo to młody łowca jest tutaj w centrum. A nie Arnold i Danny Glover (Predator 1 i 2) albo jacyś inni debile w The Predator.Według mnie to najlepszy film z Predatorem jaki powstal. Bije nawet oryginal 1987 roku. Wystarczy zmienic podejscie i pozbyc się prób porównywania tych dwóch filmów.I najgorsze w tym wszystkim jest to że wszedł do kin jesienią a nie latem, gdzie można by pójść do kina kilka razy po to żeby się móc schłodzić klimatyzowanej sali kinowej oglądając całkiem zajebiste widowisko odkrywając coraz to nowe smaczki na ekranie.9.9,99/10.00
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Seans mam jutro, ale ciekawe czy ten klauny są od osób, które film już oberzały, czy klasyka forumka i nie muszę ogladać/grać/czytać*, żeby wiedzieć, że gówno. *Niewłaściwe skreślić.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wszystko przeciez pokazali w trailerach wiec juz od paru tygodni mozna sie wypowiadac o filmie A kaluny to pewnie za napisanie, ze powstal lepszy predator od jedynki tylko trzeba oczy przymrozyc. Ten od shanea blacka tez pewnie lepszy tylko trzeba patrzec jak na pastisz.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Predator Blacka to jest sraka niemożebna. Obejrzałem raz i nigdy więcej, a straconego czasu nikt mi nie zwrócił. Jedyneczki z Arnim nic nie przebije, wiadomo. Za to mi się Predators bardziej od dwójki podoba, choć Brody tam nie pasował.