Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Kto tam spojrzał na to i powiedział"Tak. To jest to. O to chodziło!"?
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Gdzieś widziałem komentarz, że ten predator wygląda jakby miał alergię na orzeszki
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r W ogóle trochę bez sensu ta planeta z jakimiś żywymi pnączami i pędzącymi stworkami wielkości ciężarówki. Skoro mają taki ekosystem gdzie indziej, to po cholerę przylatuję na ziemię polować?
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r 9 minut temu, Butt napisał(a):W ogóle trochę bez sensu ta planeta z jakimiś żywymi pnączami i pędzącymi stworkami wielkości ciężarówki. Skoro mają taki ekosystem gdzie indziej, to po cholerę przylatuję na ziemię polować?Ile można polować na to samo? Szukają wyzwań.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r To pewno Predatorowe pokolenie Z, które nie usiedzi w miejscu i musi mieć ciągle nowe bodźce.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Ja tu widzę stronk female protagonist z mocną opalenizna. Dają nam nowe lore a ludzie się czepiają.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Predator jest czarny, kosmiczna milicja będzie biała no i biala laska android będzie trzymała stronę tego predzia. Te świecące miecze bez sensu jak i te duże potwory i pnącza. Co oni nawymyślali jakichś bzdur.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Te kolczaste żyjące pnącza wyglądają na coś, co próbowaliby pogłaskać kosmonauci w nowym Alienie od Scotta.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Czarny predzio będzie pewnie uchodźcą z rodzimej planety, gdzie są prześladowani przez białych predatorów
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Wygląda jak film, który był napisany w oderwaniu od uniwersum i na końcu ktoś wpadł na pomysł, żeby to jakoś spiąć z Predatorem.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r "- Pani Krysiu, te Starwarsy to się dobrze sprzedają, wrzućcie tam do filmu jakieś miecze świetlne" "- Ale Panie Areczku, nie możemy tak wprost" "- To pozmieniajcie trochę żeby się nie czepiali"
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r To ma sie dziać w przyszłości i chuj wie na jakiej planecie. Predator jest z kosmosu więc ile można zapraszać go na ziemie? Niech akcja dzieje sie jak najdalej od ziemi. Na innych planetach. Juz dajcie spokoj. Moze z tego wyjść cos naprawde fajnego. Ja daje twórcom ogromny kredyt zaufania.Jaram sie i czekam.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Nie no akcja na obcej planecie to akurat plus. Pewnie od tego czy film zarobi, bedzie zalezalo czy dostaniemy kolejne AvP.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Ten predator to albo baba, albo mlody, albo inny gatunek, albo inwencja tworcza. Oby nie to ostatnie.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r W dniu 23.04.2025 o 20:37, Shen napisał(a):Nie wiem co myśleć. Mialem nadzieje, że w komiksowe klimaty pójdą. No i ta mordaTa morda by pasowała do forumowych emotek, niech ktoś doda.
Opublikowano 25 kwietnia 202525 kwi Autor Mnie się podobał ten teaser. Co jest dziwne to to, że Obcy i Predator mają odobne uniwersa, więc to logo Weyland Yutani i cyborżka ( ;) ) Fanning zapowiadają kolejny film osadzony w uniwersum Alien Vs Predator.
Opublikowano 6 czerwca 20256 cze Na Disney+ od dzisiaj Killer of Killers. Ależ to było dobre. Ten sam.reżyser, co Prey, więc o nowego Predatora jestem spokojny.
Opublikowano 6 czerwca 20256 cze Zapomniałem, że Predator ma własny temat i wrzucilem do Aliena. Dzis juz chyba nie obejrze, bo summer game fest za godzine
Opublikowano 8 czerwca 20258 cze Killer of Killers - po dwoch epizodach mialem tu napisac "ale to ku.rwa byl dobre", wstawic pingiwna i tym zamknac temat. Niestety trzeci ep korzenie ma w dawnym disneyu czyli 95% bajka. Final tez taki sobie, ot napier.dalanka. Ale dwa pierwsze, a zwlaszcza drugi gdzie pada doslownie pare zdan git. Calosc 7/10.