Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Collection ( I & II )

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trofeów obu części?

• Mortal (bardzo łatwe)
    • Spartan (łatwe)
    • Colosus (średnie)
    • God-like (trudnie)
    • Titan (bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No to jest jeden z łatwiejszych sposobów na siódme, ale jeżeli chcesz zdobyć bonus to już najlepszą strategią jest BoL na szkielety + rzuty, a na trębaczy i maga tylko rzuty. Następnie zajście Minotaura od tyłu i jak najdłuższe atakowanie w RotT, a jak się zacznie kręcić to odskok na bezpieczną odległość i kąsanie go dwoma ciosami z w miarę bezpiecznego dystansu i unikanie rzucanych kamieni.

bonus i tak nic nie daje.

bo robiac w minute i tak sie dostaje Tytana :(

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 13,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najlepsze metody masz opisane na poprzednich stronach. Przejdź sobie na spokojnie GoW2, jak skończysz spróbuj wyzwanie i pewnie zrobisz w góra trzech podejściach.

Opublikowano

Ale lepiej wygląda jak się ma wszędzie Titana, a dodatkowo jeszcze zdobyty bonus. Niestety nie ma za to trofea :(

Edytowane przez Square

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy gdzie można zdobyć

I?ll Take the Physical Challenge ?

Przeszedłem całą grę i nigdzie tego nie widziałem.

Opublikowano

Koledzy gdzie można zdobyć

I?ll Take the Physical Challenge ?

Przeszedłem całą grę i nigdzie tego nie widziałem.

Musisz skończyć Challenge of the Gods (areny walki odblokowujące się po skończeniu gry) - masz opis przecież: Complete the Challenge of the Gods

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ja wczoraj zrobiłem pierwszego gowa i to tak łatwa platyna, że aż się wierzyć nie chce. Najlepszy jest speed run, który trzeba zrobić poniżej 5h. Na totalnym luzie zrobiłem 3:17 i jestem pewny, że da się zejść poniżej 3h. Żart.

Nie mówiąc już o braku trofeum za hard, czy czegokolwiek w tym temacie.

Gra sprawdza się świetnie jako odświeżenie klasyki, ale mogli wysilić się bardziej z trophies, bo to co jest, to zwykłe jaja.

Opublikowano

No niestety, seria oferuje jedne z łatwiejszych platynek.

Opublikowano

Nie wiem co jest ale za chwile mnie coś trafi zaliczając 10 zadanie w challenge of the god, za nic w świecie nie mogę tego przejść.

Opublikowano

Albo używać ciągle L1+X, jedna z tych dwóch kombinacji powinna pomóc, albo wykorzystanie obu.

Opublikowano

L1 + X to widziałem jak niektórzy ciągle spamują na youtube, ale mi przynajmniej nigdy to tak dobrze nie wychodziło. Ewentualnie dobry jest [], [] przytrzymać []. Kratos wtedy potężnym zamachem rozrzuca przeciwników i często spadają z tej platformy.

Opublikowano

Przy [], [] przytrzymać [] trzeba być bardzo uważnym bo samemu można łatwo spaść. Ja często przy L1+O miałem tak, że atak nie trafiał Satyra i zanim Kratos wyciągnął wbite miecze, traciłem sporo życia, chociaz na PS2 to właśnie tym sposobem zrobiłem dziesiąty challenge. W kolekcji używałem L1+X i poszło w miarę łatwo. Jak dla mnie to najlepszym sposobem jest umiejętne wykorzystanie L1+X i L1+O.

Opublikowano

Mam god of war collection. Mam ochotę zrobić platynkę w gow 1. Jak będę odpalał tylko gow 1 to trofea z dwójki będą na liście moich trofeów czy nie? Nie chce mieć 0% :P

Opublikowano

Hehe nie, nie będą dopiero jak odpalisz dwójkę, wyświetlą się.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czy komuś z Was też nie zaliczyło trofea za zabicie 3 syrenek? Bo mi nie :/ Pokonałem je, otworzyła się ta krypta, zasejwowałem i nic, bardzo to dziwne.

Opublikowano

Trofik wpada jak przejdziesz pustynie w dalszej części gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Narzeczona pod chonikę m.in. wrzuciła mi GOW I + II wiec jutro zaczynam ponownie ostre zmagania :) Co trzeba zrobić aby zdobyć platynki? Ukończyć gry na maksymalnym stopniu trudności ?

Opublikowano

Najsampierw/najsamprzód trzeba przeczytać pierwszy post.

Opublikowano

Aj faktycznie wszystko jest, sorry. Czyli jedyny problem to te wyzwania. Jednak dla mnie to DUŻY problem :whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pie.rdolone 8 challenge of the gods :(

15 minut walki i na koniec padlem

Opublikowano

pie.rdolone 8 challenge of the gods :(

15 minut walki i na koniec padlem

Poczekaj na 10-ty :)

Opublikowano

10 jest mniej wkurzający. Po pierwsze jest o wiele szybszy, przy 8 kolejny zgon pod koniec może bardzo wkurzyć. Przy 10 wystarczy dobra taktyka, do 8 potrzebny jest jeszcze spokój działania.

Opublikowano

10 jest mniej wkurzający. Po pierwsze jest o wiele szybszy, przy 8 kolejny zgon pod koniec może bardzo wkurzyć. Przy 10 wystarczy dobra taktyka, do 8 potrzebny jest jeszcze spokój działania.

To może mi się części pomyliły i wyzwania ? . Myślę o jedynce i o tym lekko zbugowanym 10 wyzwaniami z tymi satyrami. Mi w sumie jako jedyny dął się we znaki z dwóch części ale wręcz tragicznie. Z dobrą godzinę go powtarzałem.

Opublikowano

No ja pisze o tym z Satyrami i pieskami na platformie ;)

Opublikowano

Ostatnie wyzwanie - blok + X i za trzecim razem MUSI się udać. Prostszego rozwiązania nie ma. Ósmy jest o tyle trudny, że jest długi, ale też najfajniejszy ze wszystkich. Pamiętam, że kluczową rolę odegrały podrzuty, chwyty i napierniczanie kolesiami o ziemię.

EDIT: A, jeszcze jedno - w ósmym turlałem się niemal non stop.