Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Buzz!: Świat Quizów

Featured Replies

Opublikowano

Z Playlink był ten plus, że każdy miał "za darmo" kontroler w kieszeni, a Buzzery zawsze były drogie. I w odróżnieniu od np. Move, mają bardzo ograniczoną liczbę tytułów, w których można ich użyć. W WTP grałem z osobami 50+ i ogarniali, było to proste w obsłudze. Niemniej bardzo powtarzalne i liczba pytań nie zachwycała, a poziom trudności ogólnie był raczej niski. Nie ma podjazdu nawet do Buzz z PS2, nie wspominając już o tym z PS3.

Buzz odpalam raptem kilka razy do roku, jak jest jakaś posiadówka. Każda rozgrywka to masa funu dla boomerów jak my, gdy w naszych głowach "muzyka współczesna" to nadal "In da Club" czy "Maneater" :kekw:

• Odpowiedzi 206
  • Wyświetleń 67,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Znajomi i tak będą twierdzić, że znasz pytania - gdy będą przegrywać

• @ProstyHekerdobre wieści, dodatkowe pakiety pytań kupione w psstore działają z wszystkimi fizycznymi grami Buzz i są w pełni spolonizowane   Właśnie przetestowałem na Latach 90. za 16,5 zł.

• Najlepsze to było jak działaly serwery online i chyba z pomocą kamerki było słychać rozmowy w lobby (?), bo pamiętam jak jakaś rodzinka się śmiała z ksywki grzybiarz No I żeśmy chodzili chlać do

Opublikowano

Wiedza to potęga to była strasznie marna gra, bez podjazdu do Buzza. No i same buzzery robiły po prostu fun. Z tych gier z telefonem, najbardziej wchodziła mi gra "To jesteś Ty"

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie chcę dokupić kolejną część. Mam Świat Quizów i 8 buzzerow bezprzewodowych  :banderas:

Co będzie lepsze Quiz TV czy Polskie Łamigłówki? 

Opublikowano

Chyba quiz tv było lepsze, a polskie łamigłówki to jakaś wersja typowo z polskimi pytaniami. Obczaj na yt co lepiej podpasi

Opublikowano

No z tego co kojarzę Quiz TV był najpierw, a potem wyszły polskie łamigłówki. Internety piszą, że mimo nazwy nie mają praktycznej pytań związanych z Polską :) 

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał(a):

Quiz tv dużo lepsze.

A masz jedne i drugie? W tych polskich łamigłówkach naprawdę nie ma praktycznie pytań dotyczących PL?

Te polskie łamigłówki to nie jest formuła Quiz tv tylko z PL akcentami  i nowymi pytaniami? Rundy są takie same czy bardziej ubogie jak w Quiz TV? 

@sprite i mam jeszcze pytanie odnośnie rund czy Quiz TV i Polskie łamigłówki są takie inne jak w Świecie Quizów? Szczególnie chodzi mi o finałową rundę, która wg mnie jest największą wadą Quiz World, bo kluczem jest tu w sumie tylko szybki refleks.