Opublikowano 22 stycznia 20214 l Wziąłem się za oglądanie X-Files. Ostatnio oglądałem go za dzieciaka i nie spodziewałem się że to taki dobry serial.Teraz jestem na piątym sezonie i mam lekkie WTF.O co chodzi z tymi dziwnymi odcinkami jak s05e03, 05, 12? Kompletnie oderwane od serii zrobione w formie humorystycznej. W poprzednich sezonach też takie były, ale po jednym na sezon a tu jestem w połowie i oglądam już trzeci. Sent from my G8441 using Tapatalk
Opublikowano 22 stycznia 20214 l 6 minut temu, Krzys PL napisał: Wziąłem się za oglądanie X-Files. Ostatnio oglądałem go za dzieciaka i nie spodziewałem się że to taki dobry serial. Teraz jestem na piątym sezonie i mam lekkie WTF. O co chodzi z tymi dziwnymi odcinkami jak s05e03, 05, 12? Kompletnie oderwane od serii zrobione w formie humorystycznej. W poprzednich sezonach też takie były, ale po jednym na sezon a tu jestem w połowie i oglądam już trzeci. Sent from my G8441 using Tapatalk Te humorystyczne odcinki są jednymi z tych które najlepiej wspominam. W tym sezonie zdecydowanie wyróżniał się "Bad Blood" ale i tak nic nie przebije epizodów stworzonych przez Darina Morgana, do których bardzo często powracam.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Właśnie skończyłem Bad blood nawet spoko.Ale o co chodzi z tymi odcinkami? Są jako rozluźniającą odskocznia od całej fabuły? Sent from my G8441 using Tapatalk
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Dokładnie. Mi też najbardziej się one podobają. Tak jak w Supernatural.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Krzys PL napisał: Właśnie skończyłem Bad blood nawet spoko. Ale o co chodzi z tymi odcinkami? Są jako rozluźniającą odskocznia od całej fabuły? Sent from my G8441 using Tapatalk Dokładnie tak. Najwięcej tego będzie w 6. sezonie a potem przyhamują.
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Lecieć całość czy wątek główny z tą listą? https://en.wikipedia.org/wiki/Mythology_of_The_X-Files Trochę mnie przeraza ilość odcinków. Zrobiłem cztery i jakoś specjalnie się serial nie zestarzał, ale doba nie jest z gumy.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l 8 godzin temu, Shen napisał: Lecieć całość czy wątek główny z tą listą? https://en.wikipedia.org/wiki/Mythology_of_The_X-Files Trochę mnie przeraza ilość odcinków. Zrobiłem cztery i jakoś specjalnie się serial nie zestarzał, ale doba nie jest z gumy. Jak pierwszy raz oglądasz, to nie ma żadnego pomijania odcinków.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l jak ktos ma malo czasu to sprawdzic za ktore odcinki odpowiadal Vince Gilligan (breaking bad) i je obejrzec.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l ku.rwa myslalem o jednym i drugim i wyszla hybryda. chodzilo mi oczywiscie o odcinki ktorych autorem jest Vince Gilligan https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_X-Files_episodes
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Normalnie pełne 16:9 na Disneyu. Obejrzałem dwa epy po zaglądnięciu do tematu i jednak skip, fajniej się oglądało za gówniarza randomowe odcinki jak się wierzyło w ufo. Do tego sezonu po 24 odcinki, no jednak wolę się skupić na nowościach.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l @bartizjest na necie pełno list najlepszych epów. calosci nie ma co ogladac jak nie jestes przykuty do lozka i nie umierasz z nudów. te odcinki zwiazane z watkiem głównym to w ogole odpuscic bo szkoda zycia.
Opublikowano 28 marca 20232 l https://naekranie.pl/aktualnosci/z-archiwum-x-bedzie-reboot-1680027184 Chris Carter to niech się w dupę pocałuje.
Opublikowano 29 marca 20232 l Cytat Według niego ma być to coś nowego i z różnorodną rasowo obsadą, która zagra nowe postacie. Najważniejsze!
Opublikowano 29 marca 20232 l Czyli spierdolą serial, nothing special, wpierdolą jakieś lpg, kolorowe transy, ufoki i inne dziadostwo, nie wierzę w te rimejki w dobie wokeizmu i debilizmu.
Opublikowano 29 marca 20232 l mam nadzieje, że kosmici też będą różni rasowo, a nie tylko jedna rasa szara rasa Edytowane 29 marca 20232 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 26 listopada 20231 r Skończyłem pierwszy sezon, strasznie nierówny, było kilka marnych odcinków.
Opublikowano 26 listopada 20231 r "Space" był chyba najgorszy, jak dobrze pamiętam. I jeszcze "Ice" słabizna.
Opublikowano 26 listopada 20231 r 30 minut temu, Masorz napisał: "Space" był chyba najgorszy, jak dobrze pamiętam. Jeden z gorszych, jeszcze ten z podpalaczem młodym Crowleyem i z Amiszami zamuła. 30 minut temu, Masorz napisał: I jeszcze "Ice" słabizna. Mi tam się akurat podobał, chyba się inspirowali The Thing. Z tych bez wątku głównego "Eve" najlepszy moim zdaniem, dobry klimat i Beyond the sea tez dobre.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Autor Pierwszy sezon jakoś mocno tyłka nie urywa. Prawdziwa zabawa zaczyna sie od drugiego z kulminacją na 6 sezonie. Odcinki z kosmitami? Najsłabsze, chociaż pierwszy film kinowy był naprawdę dobry
Opublikowano 27 listopada 20231 r 14 godzin temu, Shen napisał: Mi tam się akurat podobał, chyba się inspirowali The Thing. To ten z Spoiler łodygą wyskakującą z tchawicy? No ewidentnie inspirowali się the Thing. Też lubię. No sporo odcinków z pierwszych sezonów pamiętam do dziś: ten Ice, przyssawka z kanałów, pajączki z lasu, cień z detektywem Monkiem...
Opublikowano 28 listopada 20231 r 18 godzin temu, Farmer napisał: To ten z Pokaż ukrytą zawartość łodygą wyskakującą z tchawicy? taki z robalami wchodziły do ucha i ludziom odwalało. Największa traume to miałem w dziecinstwie po odcinku Tooms z tymi ruchomymi schodami, śnił mi się po nocach