Opublikowano 8 lipca 201113 l Lista zapisanych: 1. Carolek 2. SpacierShark123 3. RoZiPL 4. merson_ 5. dApo_87 (jak termin dopisze 6. szpic ( jesli bedzie przed 20 ) 7. Ukarzyciel 8. zaq123456(jak termin dopisze) 9. __bercik07 (psn: kapuan1) 10. Litwin_PL w dni powszednie po 20,w weekendy non toper 11. qrAq 12. Pryxfus (jak termin przypasuje) 13. fourtyforth 14. biskvp76 15. Maztika 16. septorith 17. MYSZa7_PL 18. Jeez_PS 19. QvstraPL 20.Szymon-1996 21. 22. 23. 24. Jeszcze ja w miare możliwości chciałbym się zapisać Edytowane 8 lipca 201113 l przez Master4
Opublikowano 9 lipca 201113 l Lista nie jest zamknięta więc jak się ktoś w niedzielę zjawi o 20 to nie pogonimy ;]
Opublikowano 9 lipca 201113 l W normalne dni miedzy 18 a 24. Weekendy czasem i od rana. Chetnie sie dolacze do listy. Podstawka i Vietnam (ze wskazaniem na V)
Opublikowano 9 lipca 201113 l W normalne dni miedzy 18 a 24. Weekendy czasem i od rana. Chetnie sie dolacze do listy. Podstawka i Vietnam (ze wskazaniem na V) Z vietnamem moze byc roznie bo jednak nie kazdy musi go miec. a co wtedy? podziekujemy komus?
Opublikowano 9 lipca 201113 l Ale jaki vietnam w ogóle. Podejrzewam, że Aki w tym temacie opisał po prostu w co gra, gdyby ktoś chciał z nim zagrać, w końcu to temat online, a prócz tego dopisał się na naszą ustawke.
Opublikowano 9 lipca 201113 l Dokladnie, napisalem tylko w co gram i dopisalem sie do ustawki W BC2 nie wymiatam ale pograc lubie.
Opublikowano 10 lipca 201113 l Przypominam dziś o 20 ustawka forumowa. Ludziom z listy zapisanych pewnie Rozi powysyła zaproszenia , a jak ktoś się nie zapisał na liste, a chce z nami zagrać, niech doda mnie albo Roziego i da cynka to się wyśle zaproszenia.
Opublikowano 10 lipca 201113 l zaproście mnie przez kogoś kto ma mnie we friendsach, wiem że tak można w prywatnym meczu
Opublikowano 10 lipca 201113 l jesli ustawki beda wygladac tak jak dzis to pierdole je mozecie mnie nie zapraszac. wracam do grania z randomami
Opublikowano 11 lipca 201113 l sorry chłopaki, nie miałem wczoraj internetu od południa przez pier.dolone burze. ;/
Opublikowano 11 lipca 201113 l Ej no nie bylo tak zle. Najpierw Afrika Harbor i dosc przyjemnie sie gralo. Chociaz troszke pusto bylo bo na HS nikt sie nie odzywal. W lobby slyszalem wiele glosow ale podczas rozgrywki juz nic... czyzby wszystkie HS byly w innej druzynie? Rozi oddaj moje 2 blachy Litwinowi skosilem pewna blache bo zabilem snajpera jak juz byl z metr od niego (Sorry litwin - odruchem wyszlo). Z czasem gralem coraz lepiej dobijajac do polowy stawki. Teraz wiem dlaczego tak bardzo potrzebny jest pancerz albo magnum ammo, ktorego jeszcze nie mam. No a potem nagle rozjechalo sie cale party i poszukujac po friendliscie dolaczylem do grupki ludzi z forum grajacych jeszcze rush'a na hardcore. Bylo milo. Wsumie z 2h zlecialy szybko. Jak cos to chetnie dolacze sie na kolejna ustawke.
Opublikowano 11 lipca 201113 l ja musiałem spadać po 21, ale było fajnie. Aki, ja cały czas próbowałem używac hs, ale chyba coś zle ustawilem
Opublikowano 11 lipca 201113 l Hmm ja mam tylko kamere ale z tego co zauwazylem bylo mnie slychac. Slyszalem tez kilka osob w Lobby ale potem cisza... dopiero na Rushu bylo ok
Opublikowano 11 lipca 201113 l nie było tak tragicznie, całkiem intensywnie nawet było, szkoda ze po 21 ludzie powychodzili. Sry za marny gameplay ale jak mówiłem - wylazłem z imprezy zeby pograć i niespecjalnie na trzeźwo grałem Opcja byla dobra, teraz trzeba sie na kolejną ustawke ogarnąć.
Opublikowano 11 lipca 201113 l ludzie zaczeli wychodzic bo potem zaczelo sie zapraszanie osob z poza listy/forum i nagle sie zrobila gra 5vs10 itp
Opublikowano 11 lipca 201113 l Mnie odrzuca normal,nie po to biegam z Neostedem by zabijać 2 strzałami Szpic co ty robiłeś?Co wpadam ci na plecy to ty się bronią bawisz,albo C4 wysadzasz coś Rozi zdjął mi 2 blachy kutafon i zawsze wyczuł kiedy Mersona skosiłem,raz animacja się nie "zregenerowała" a drugi to już czysty pojedynek,o dziwo skosił mnie gdy skakałem na niego Edytowane 11 lipca 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 11 lipca 201113 l Litwin tez cos chyba wczoraj nie bardzo na legalu jechal Probowalem biegac za Toba i czasami sie zastanawialem czy juz cos wypilem czy po prostu swiat wiruje wokol mnie
Opublikowano 11 lipca 201113 l Trzeba się przyzwyczaić do szybkiego przemieszczania i obserwowania ruchu po bokach ekrany,a wczoraj byłem na malinach i czereśniach Ja maiłem hs ale nie chciałem włączać,bo nie byłem sam w domu,nie chciałem żebyście słyszeli ze dziewczyna mi pomaga grać Edytowane 11 lipca 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 11 lipca 201113 l Moja zona siedziala z tylu i mowila..."same niemowy z Toba graja?". Litwin, ozen sie
Opublikowano 11 lipca 201113 l Moja zona siedziala z tylu i mowila..."same niemowy z Toba graja?". Litwin, ozen sie Robię off,ale masz rację po 6 latach chodzenia czas najwyższy
Opublikowano 11 lipca 201113 l Mnie odrzuca normal,nie po to biegam z Neostedem by zabijać 2 strzałami Szpic co ty robiłeś?Co wpadam ci na plecy to ty się bronią bawisz,albo C4 wysadzasz coś Rozi zdjął mi 2 blachy kutafon i zawsze wyczuł kiedy Mersona skosiłem,raz animacja się nie "zregenerowała" a drugi to już czysty pojedynek,o dziwo skosił mnie gdy skakałem na niego napisalem druzynie ze mam to w(pipi)e i ide afk do czasu zmiany mapy bo ilez mozna arice grac. I zawsze musiales mi zabawe psuc.. to w zemscie usunalem Cie z znajomych Litwin jak zwykle farcil i gral jak sep czail sie w krzakach do czasu kiedy spotkaly sie 2 sklady w 1 domy i zaczynala sie rzez jak bylo 8 osob na 4 metrach kwadratowych i wtedy noze wbijal w plecy Edytowane 11 lipca 201113 l przez szpic
Opublikowano 11 lipca 201113 l A ja ogralem assaultem wszystkie bronie i nadal nie wiem ktora mi najlepiej lezy. Bez magnum i tak (pipi).... jest
Opublikowano 11 lipca 201113 l Póki było po równo, to było ok, nawet się z Serdziem wymieniliśmy dogtagami, a potem jak merson zaczął kręcić się w kółko zamiast grać, i ludzie powychodzili to była trochę lipa, bo była nierówna drużyna. Przydała by się lepsza organizacja, żeby było jasne że są takie i takie składy, a jak się robi nierówno to wychodzimy do lobby i dzielimy tak żeby znowu było w porządku. Ja ostatnio męczę assaulta, m416 to taka niedoceniona przeze mnie broń, która chyba jako jedyna ma tak mały odrzut - po prostu bez względu na odległość trafia tam gdzie celujesz Zwłaszcza pierwszy strzał, ma celność niczym snajperka typu m14 czy T88 S . Ale na ten mecz przerzuciłem się na zapomnianego (bo oplatynionego na full) medyka i jego najlepszą giwerę czyli m249 SAW, które to jest szybsze, lub ma więcej amunicji od niemalże identycznych XM8 LMG i MG36. I świetnie nadaje się na mecze, gdzie się przegrywa. Wtedy da się tym kosić całe grupy i odbijać strefę w pojedynkę Jedyne kto mnie drażnił to Carolek, nie dlatego że ma imię jak ja, ale że ten jego USAS 12 był irytujący (w ogóle te szybkie sg są przepaczone), no i Ukarzyciel bo ewidentnie czai się zawsze przed innymi i czeka na kosy. Dlatego następnym (tu apel do drużyny z którą będzie) razem jeśli nie chcecie być wykorzystani jako mięso armatnie, nie pomagajcie mu, bądźcie od niego z dala, a najlepiej strzelajcie do niego z tracer dartów byśmy mogli w spokoju, każdy po kolei zasadzić mu kosę i w ten sposób świat zostanie ocalony. Z góry dziękuję
Opublikowano 11 lipca 201113 l No tak, bardzo nierowno zrobilo sie kiedy gralismy na zimowej planszy. Na poczatku bylo ok ale potem bylo juz 8 na 4 i generalnie biegalismy od bazy do bazy zeby chociaz jedna miec w swoim posiadaniu. Pomijajac juz ze na 3 zgony mialem moze jednego killa wiec K/D ratio wtedy wynosil z 0.33