Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dante's Inferno

Featured Replies

Opublikowano

A dla mnie gierka jest strasznie wymagająca, nie jestem jakimś growym leszczem i zawsze na hardzie wszystko przechodzę, ale tutaj to mi ciężko się walczy nawet na tym Zealocie (tak to się pisze?). No cholera w każdym etapie mam jakiś problem :D Debilne jest też rozmieszczenie save-pointów, bo chce się już kończyć a tu figurki do zapisu nie ma.

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Trzcina nie musisz mi mówić, co dla mnie jest monotonne a co nie, bo doskonale potrafię to stwierdzić. grałem we wszystkie 3 (tudzież 2 + DLC) dotychczasowe odsłony perypetii Kratosa i mam prawo by

• O widzisz, bardzo dobrze ujales to co chcialem przekazac.   Ja bron boze nie mowie ze DI to zla gra... podoba mi sie. Zawiodlem sie w paru kwestiach (grafika... ) ale cala reszte uwazam za naprawde

• Dla mnie Dantes Inferno można ocenić jednym zdaniem: Xbox360 ma w końcu swojego God of War'a:D

Opublikowano

No jest lekko ciężka w niektórych miejscach przechodząc ją nie jeden raz się podirytowałem.

Ale ogólnie spodziewałem się czegoś na miarę GoW a tu takie nie miłe rozczarowanie.

Opublikowano

Umiejętne wykorzystanie otoczenia i bloku. W zanadrzu również jest krzyż, który potrafi z niejednej opresji wybawić. Przeanalizowałem troszkę znaleziska i jest wśród nich kilka, które pozwalają wydatnie podwyższyć zadawane obrażenia. Posiedź chwilkę przy nich i wybierz to co będzie Ci najlepiej odpowiadało, a ogarniesz każdą walkę.

' timestamp='1287650482' post='2256322']A dla mnie gierka jest strasznie wymagająca, nie jestem jakimś growym leszczem i zawsze na hardzie wszystko przechodzę, ale tutaj to mi ciężko się walczy nawet na tym Zealocie (tak to się pisze?). No cholera w każdym etapie mam jakiś problem :D Debilne jest też rozmieszczenie save-pointów, bo chce się już kończyć a tu figurki do zapisu nie ma.
Problem miałem z tymi ladacznicami zakichanymi, jednak krzyż potrafi ułatwić wszystko niemal. Ostatni boss przy solidnych counterach i umiejętnym przyłapaniu go w powietrzu nie jest taki ciężki jak słyszałem/czytałem. W ogóle zauważyłem, że łatwiej gra mi się kiedy jest zaimplementowany blok. Znacznie łatwiej na przykład daję sobie radę w DMC Royalguardem niż innym stylem. Te gry gdzie jest blok/counter dają większe pole manewru jeśli chodzi o uszkodzenie przeciwnika. Być może dlatego właśnie nigdy nie skończyłem podstawowej wersji DMC3 na DMD.

Co do savepointów zgodzę się w stu procentach - są rozmieszczone źle i zbyt daleko od siebie. Największą ironią jest to, że jak się już do takiego dotrze, to chce się sprawdzić co dalej...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj wieczorem DI pękło w lekko ponad 8h na liczniku - gdyby nie to, że zacząłem wieczorem jednego dnia to pewnie by pękła na jedno podejście - ale przez to, że musiałęm wstać rano do pracy to dopiero 2 podejście pokazało mi napisy końcowe. Naprawdę dobra gierka. Od czasu zakupu x360 i przejscia pierwszej gry (Ninja Gaiden 2) trochę mi brakowało slasherka - chociaż jak dla mnie jest to zupełnie inny typ slashera. Dzisiaj zaczynam nową Castlevanię - a Dante's Inferno w stanie idealnym (Death Edition) jest na zamianę/sprzedaż ;)