Opublikowano 5 grudnia 201014 l Ona nie ma cycków. Ale z twarzy i po głosie to bardzo fajna babka. Co? Że to Lumen? Jaki fotoszop Przeciez w serialu to ona wyglada jak korki taczer
Opublikowano 6 grudnia 201014 l zniose i lumen i debre, ale jak patrze na la querte to mi sie niedobrze robi
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Co tyyy, best blowjobs in Miami Deb ma mega ciałko, z dzioba troche jak wąż wyglada, i sie brzydko wyraza ;( najfajniejsza bylo imo ta angielka co ja Dexter zabil, grrrr.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l No tutaj się mogę zgodzić Pikol- Tece się podoba Sookie, a mnie Lumen, każdy ma jakieś zyebane fetysze.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l dobra jak już jesteśmy przy temacie du.p (komentarze o sookie przemilcze) to musze stwierdzić, że najlepszą w serialu to była ta dziennikareczka z poprzedniego sezonu co ją quinn je.bał
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Fajny akcent miala. Tylko miała daddy issues padla, jak kazda fajniejsza ; ) Edytowane 6 grudnia 201014 l przez Pikol
Opublikowano 6 grudnia 201014 l A tak wracając do LaGuerty to też nie mogę na pizdę patrzeć od dłuższego czasu. Gdzie miał Batista oczy, że taką fajną blondynę z S3 porzucił dla tego paszczaka? Chyba w dupie.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Że jakby ta strona trafiła do rodzynów to aż 3 moje bardzo wartościowe posty by się tam znalazły?
Opublikowano 6 grudnia 201014 l nowy odcinek gdzie dexter dzięki bezprzewodowej kamerce w pokoju syna dowiaduje się że go podglądają i naklejka z napisem metro police no co za fart : /
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Dobrze, ze nie bylo napisu made in china bo by musial zapier dalac do taipei.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Dobrze, ze nie bylo napisu made in china bo by musial zapier dalac do taipei. Coś pomieszałeś ziomek. Taipei to Tajwan A tak na serio po co się czepiać takich szczegółów? Ważne, że odcinek trzyma poziom, a finał zapowiada się kozacko
Opublikowano 6 grudnia 201014 l przez takie szczegóły ten serial coraz bardziej robi się naiwny. Nie przypominam sobie aż takiego nasilenia debilizmów w poprzednich sezonach czekam na nowy sezon breaking bad, w między czasie ściągne the wire, dobrze że jeszcze został tylko jeden odcinek tego festiwalu szczęśliwych zbiegów okoliczności
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Odcinek super, a zagęszczenie atmosfery sięgnęło chyba zenitu. A wy mi tu (pipi)a wyskakujecie z elektronicznymi nianiami i naklejkami majami metro polis.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l zaje.bista była ta scena jak dex się czaił żeby obadać co i jak z tymi sprzętem do inwigilacji. jak z taniego kryminału - tururdurudurm, obcinka zza winkla, turudurudurum.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Odcinek moze byc. Szkoda ze tak to sie skonczylo dla terminatora. Krew na bucie Quirr'a spowoduje ze to on bedzie glownym podejzanym, skonczy tak samo jak mudzin xD
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Z(pipi)ałem się z wrażenia, nie zwracam uwagi na jakieś duperele bo i po (pipi). (pipi) final i znowu 9 m-cy czekania..