Opublikowano 16 lipca 201311 l dobrze widze ze nie idzie sie zalogowac w torchlight 2? nvm po 3h juz dziala Edytowane 16 lipca 201311 l przez Gattz
Opublikowano 16 lipca 201311 l czy na steamie idzie doladowac konto tylko na okreslona kwote czy idzie zaplacic tyle ile trzeba? nevermind Edytowane 16 lipca 201311 l przez Rayos
Opublikowano 16 lipca 201311 l Mozna doladowac kwotami określonymi z góry. Ale wystarczy robić zakupy kartą i steam pobierze z konta tyle ile trzeba.
Opublikowano 16 lipca 201311 l a chce ktos kupic terrarie 4pack na spolke? potrzeba nam 1 osobe Edytowane 16 lipca 201311 l przez Rayos
Opublikowano 16 lipca 201311 l hmm troche lipa ze nie ma w torchligt opcji jakiegos respec postaci tylko trzeba zbudowac od nowa jak juz sie wie co i jak
Opublikowano 16 lipca 201311 l no brak respecu w T2 strasznie boli -,- poza tym w coopie jest strasznie łatwo, chyba nawet żadnego potiona nie zużyłem przez te pierwsze dwie godzinki ;[
Opublikowano 16 lipca 201311 l Respec potsy na steam workszopie są. Dev niby tam gadał, że to dlatego zeby gracz szanował swoje decyzje i w ogóle myslał nad tym co robił, ale to takie leniwe pieprzenie BTW - w to nie ma co grac na innym niz najwyższym poziomie. A i tak jest całkiem łatwo.. Edytowane 16 lipca 201311 l przez Dark Serge
Opublikowano 16 lipca 201311 l Mark of the ninja to chyba super gra, co nie? Bo coś tam o niej kiedyś słyszałem.
Opublikowano 16 lipca 201311 l Wziąłem Assassin's Creed 1,2, Brotherhood i Revelations. Mam nadzieje ze faktycznie seria jest niezla.
Opublikowano 16 lipca 201311 l Mark of the ninja to chyba super gra, co nie? Bo coś tam o niej kiedyś słyszałem. Bardzo super. Polecam.
Opublikowano 16 lipca 201311 l Wziąłem Assassin's Creed 1,2, Brotherhood i Revelations. Mam nadzieje ze faktycznie seria jest niezla. Jeżeli miałbym uszeregowac od najlepszej do najgorszej to: AC1 -> AC3 -> AC2 -> AC:R i na końcu AC:B które jest prawie niewarte grania xD
Opublikowano 16 lipca 201311 l Mark of the ninja to chyba super gra, co nie? Bo coś tam o niej kiedyś słyszałem. na amazon 3.75$
Opublikowano 16 lipca 201311 l Wziąłem Assassin's Creed 1,2, Brotherhood i Revelations. Mam nadzieje ze faktycznie seria jest niezla. Tylko weź sobie rozplanuj to jakoś w czasie i nie graj we wszystkie części pod rząd, bo monotonia cię zabije gdzieś tak w połowie brotherhooda.
Opublikowano 16 lipca 201311 l AC2 (świetne etapy zręcznościowe) jest lepsze niż jedynka. Choć w jedynce bardziej podobały mi się te niepotrzebne motywy poza animusem.
Opublikowano 16 lipca 201311 l AC2>AC:B>AC>AC3>AC:R Wpis. Zaczynam powoli tupać ze zniecierpliwienia kiedy będzie Monaco w daily, może to się źle skończyć dla moich odłożonych eurosków na steam wallecie
Opublikowano 16 lipca 201311 l Nawet sobie w Skyrima nie można pograć spokojnie, bo karty z gier wywołują w ludziach niebywale wielką gorączkę