Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 716,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Prawdopodobnie serwer nie wyrobił i ci sypnęło dziwnym błędem. Jeżeli to się będzie powtarzać, to spróbuj bezpośrednio zapłacić kartą.

Edytowane przez kaz_

Opublikowano

TL2 jest jako jedna z kart więc na 100% będzie jeszcze w daily. Zostały 4 daily i tyle samo gier - PA, Skyrim, TL2 i DI, które będzie dzisiaj (na głównej ta własnie pocztówka wystaje spod Football Managera).

Opublikowano

inb4 "beka z cebulaków" - Zanim kupicie z rozpędu Dark Souls na Steam z daily lepiej poczekajcie, gdyż niemal na pewno Amazon na przestrzeni kolejnych godzin da własną cenę w dolarach + jednorazowy kod zniżkowy.

Swoją drogą, cały sale Strike Suit Zero był -75% a teraz widzę w głosowaniu ma być... -66%? Bwuh?

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Czemu wszystkie GTA są przecenione o 75 %, ale Complete Pack tylko o 25 % ? Cena gier osobno - 14 funtów, cena pakietu - 26 ;[

Opublikowano

deus ex dobry?

nie będę żałował tych 10 złotych?

Opublikowano

Też kupiłem za 10 i nie żałowałem ;p

Całkiem dobry, ale coś kojarzę, że nie długo ma wyjść Director's Cut jako patch i naprawić kilka irytujących elementów (jak choćby walki z bossami).

Opublikowano

Jest świetny. 

Opublikowano

Pad zamowiony, dark souls wezme z amazon jak dadza za dolce

Opublikowano

Deus Ex i Dark Souls są warte każdej wydanej złotówki. Kwestia platformy ...

Opublikowano

Swoją drogą, cały sale Strike Suit Zero był -75% a teraz widzę w głosowaniu ma być... -66%? Bwuh?

u mnie jak wejde w to strike suit zero to nadal wszystko jest 75%, zwykly, bundle i infinity. czyli mozna zaglosowac czy sie nie chce zaplacic drozej

Opublikowano

Ja polecam Arkham City, jak ktos jeszcze nie ogral. 

Opublikowano

jak naprawic dark souls? jakis link do rzeczy ktore trzeba sciagnac?

Opublikowano

Macie "cebulaki" - http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Online-Game/dp/B00917DBUE/

Możliwe, że zadziała także jednorazowa obniżka -15% z użyciem kodu "gooncave".

W dolarach są też inne gry z dzisiejszej steamowej wyprzedaży, m.in. Deus Ex czy GTA4.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Zaopatrzyłem się dotychczas w:

Deus Ex HR

Dark Souls

New Vegas

Mark of the Ninja

Do pełni szczęścia, i w sumie zakończenia mojej przygody z zakupami gier na PC na jakiś czas, brakuje już mi tylko nowego Bioshocka. Czy jest szansa, że spadnie poniżej 50%? Czy może lepiej już rozglądać się za kluczem na allegro?

Opublikowano

No i ja też się w końcu na coś skusiłem :) Van Helsing za połowe ceny

Gdyby jeszcze Rogue Legacy było w przecenie to byłbym kontent :)