Opublikowano 29 października 20168 l http://store.steampowered.com/app/287290/ bardzo taniutko za rezidenta.
Opublikowano 29 października 20168 l Ech... demówka i płatna. Dzisiaj też widziałem "demko" Prject CARS. Demo, a wszyscy się cieszą, że za free.
Opublikowano 29 października 20168 l A propos, pierwszy epizod Batmana od Telltale jest za darmo do 7 listopada.
Opublikowano 29 października 20168 l Strasznie nędzna promocja na halloween. Przypomina to starsze nędzne konsolowe promocje z początku poprzedniej generacji.
Opublikowano 29 października 20168 l A były kiedyś dobre promocje na Halloween? Nie kojarzę, bo generalnie okropnie nie cierpię tego okresu, także od strony wszelkich promocji. Same horrory i zombiaki przecenione na każdej platformie, nic innego. Trzeba czekać do świąt, ewentualnie na Black Friday.
Opublikowano 30 października 20168 l Pony Island jest all-time-low, za tą cenę chyba warto sprawdzić Edytowane 30 października 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 1 listopada 20168 l Mam problem z Euro Truck Simulator 2. Przy uruchomieniu wyskakuje: Brakujący plik wykonywalny. Nie mogę uruchomić gry. Sprawdziłem spójność plików lokalnych i rzeczywiście ponoć brakuje czegoś, wyskakuje pasek pobierania, ale niczego nie pobiera. Potem, że niepomyślna weryfikacja plików. Przeinstalowałem steama, grę i dalej to samo. Ktoś miał podobnie ? edit, dobra działa, antywirus chyba blokował ściąganie brakujących plików Edytowane 1 listopada 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 20 listopada 20168 l Pierwszy sezon Hitmana za 25€ do 23 Listopada. Brać teraz czy czekać na Steam sale?
Opublikowano 20 listopada 20168 l Ja na razie odpuszczam. Gierka podobno świetna, no ale kiedyśtam będzie za -75%, a ja do tego czasu i tak pewnie nie tknę.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Kiedy wyprzedaż na steam rusza bo chciałbym thi is the police kupić. Na wersje konsolową chyba się nie doczekam a gra idealnie do pracy się nada
Opublikowano 22 listopada 20168 l Z okazji black friday, sony robi obniżki w czwartek, steam pewnie tak samo. Portfele będą nas bolały
Opublikowano 22 listopada 20168 l ja tam tylko this is the police ze steam bo reszte co chciałem już na wyprzedaży xbox live wziąłem
Opublikowano 22 listopada 20168 l http://www.whenisthenextsteamsale.com/ NOT CONFIRMED, no ale pewnie i tak za 20h będzie.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Idzie coś zrobić z tym wystawianiem kart na rynku bez podpinania numeru ? Czekanie 15 dni na pojawienie się przedmiotu na rynku to jakaś kpina .
Opublikowano 23 listopada 20168 l Były jakieś sztuczki z pobieraniem emulatora androida na komputer i odpalaniem tej steamowej aplikacji w ten sposób.
Opublikowano 23 listopada 20168 l No i ruszyła jesienna wyprzedaż. Wpisujcie co tam ciekawego znajdziecie. Z tego co czytałem, to jak ktoś ma pierwszy epizod Life is Strange to resztę może dokupić za euro.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Odallus: The Dark Call za 3,89 euro. Z tego co słyszałem to bardzo zacna gierka i trzeba szanować więc zakupuję w tym własnie momencie. Edytowane 23 listopada 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 23 listopada 20168 l Czekałem na wyprzedaż. Kupię sobie kilka gierek, które kiedyś skończyłem ale chciałbym je mieć również na steam.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Generalnie całkiem solidne niektóre z tych przecen. Szkoda tylko, że pewnie odbiją to sobie znów na Winter Sale, czyli będzie bidnie.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Jak na razie na 100% biorę Dooma. Poza tym chyba wezmę Ikarugę i chce mi się bardzo Redouta tylko nie wiem jaka jest szansa, że na święta będzie taniej niż 25%
Opublikowano 23 listopada 20168 l Tak przeglądam wishliste i zastanawiam się nad Xenoverse (-75%) i Fall of Cybertron (-80%) Reszta to przeceny w okolicah 50%, za duzo tego jest zebym wszystko przeklejal e: jezeli chodzi o dooma to tu wychodzi lepiej https://www.greenmangaming.com/games/doom/ Kod znizkowy: BLACKFRIDAY10 Edytowane 23 listopada 20168 l przez teddy
Opublikowano 23 listopada 20168 l No i kupiłem kilka gierek. Przede wszystkim Max Payne bundle. Mam pudełka na półce, ale chciałem mieć na steam bo jednak nowsze systemy nie współpracują z pudełkami. NfS: Hot Pursuit bo to najlepszy NfS od czasów Most Wanted i to od Criterion. Cudnie będzie do niego wrócić. No i Delta Force Bootcamp. Jezu jak ja kocham tę serię. Grane było jeszcze za guwniaka i cały czas uwielbiam tę serię(ale tylko te stare odsłony, Black Hawk Dawn już tak średnio, a późniejsze to już crapy). Zakupy uważam za udane ale nie mówię jeszcze ostatniego słowa.