Opublikowano 17 lipca 201311 l Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego nie moge zakupić Torchlight 2 za 4,75 przy użyciu PayPala? Wyskaukuje komunikat że musze dodać karte kredytową.PS. Tak mam Eurosy na konciePS.2. Tak kupiłem już tą samą metodą 4 gry na SSS.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Prawdopodobnie serwer nie wyrobił i ci sypnęło dziwnym błędem. Jeżeli to się będzie powtarzać, to spróbuj bezpośrednio zapłacić kartą. Edytowane 17 lipca 201311 l przez kaz_
Opublikowano 17 lipca 201311 l Poczekam i zobaczę, ale pewno już się skończy promocja na T2 No cóż, mogłem brać jak był jeszcze taniej, ale mądry polak po szkodzie.PS. A może ktoś chce się złożyć na 4pack? Edytowane 17 lipca 201311 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 17 lipca 201311 l TL2 jest jako jedna z kart więc na 100% będzie jeszcze w daily. Zostały 4 daily i tyle samo gier - PA, Skyrim, TL2 i DI, które będzie dzisiaj (na głównej ta własnie pocztówka wystaje spod Football Managera).
Opublikowano 17 lipca 201311 l Wyczytałem że trzeba mieć przypisaną karte kredytową lub konto bankowe do PayPala żeby kupować, to jak to możliwe że zakupiłem już 4 gry i nic wcześniej nie wołało?
Opublikowano 17 lipca 201311 l inb4 "beka z cebulaków" - Zanim kupicie z rozpędu Dark Souls na Steam z daily lepiej poczekajcie, gdyż niemal na pewno Amazon na przestrzeni kolejnych godzin da własną cenę w dolarach + jednorazowy kod zniżkowy. Swoją drogą, cały sale Strike Suit Zero był -75% a teraz widzę w głosowaniu ma być... -66%? Bwuh? Edytowane 17 lipca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 17 lipca 201311 l Czemu wszystkie GTA są przecenione o 75 %, ale Complete Pack tylko o 25 % ? Cena gier osobno - 14 funtów, cena pakietu - 26 ;[
Opublikowano 17 lipca 201311 l Też kupiłem za 10 i nie żałowałem ;p Całkiem dobry, ale coś kojarzę, że nie długo ma wyjść Director's Cut jako patch i naprawić kilka irytujących elementów (jak choćby walki z bossami).
Opublikowano 17 lipca 201311 l Deus Ex i Dark Souls są warte każdej wydanej złotówki. Kwestia platformy ...
Opublikowano 17 lipca 201311 l Swoją drogą, cały sale Strike Suit Zero był -75% a teraz widzę w głosowaniu ma być... -66%? Bwuh? u mnie jak wejde w to strike suit zero to nadal wszystko jest 75%, zwykly, bundle i infinity. czyli mozna zaglosowac czy sie nie chce zaplacic drozej
Opublikowano 17 lipca 201311 l jak naprawic dark souls? jakis link do rzeczy ktore trzeba sciagnac? http://games.softpedia.com/get/Patch/Dark-Souls-Internal-Rendering-Resolution-Fix.shtml koniecznie poustawiaj potem wszystko w DSfix.ini bo bez tego nic sie nie dzieje Edytowane 17 lipca 201311 l przez Gattz
Opublikowano 17 lipca 201311 l Macie "cebulaki" - http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Online-Game/dp/B00917DBUE/ Możliwe, że zadziała także jednorazowa obniżka -15% z użyciem kodu "gooncave". W dolarach są też inne gry z dzisiejszej steamowej wyprzedaży, m.in. Deus Ex czy GTA4. Edytowane 17 lipca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 17 lipca 201311 l Zaopatrzyłem się dotychczas w: Deus Ex HR Dark Souls New Vegas Mark of the Ninja Do pełni szczęścia, i w sumie zakończenia mojej przygody z zakupami gier na PC na jakiś czas, brakuje już mi tylko nowego Bioshocka. Czy jest szansa, że spadnie poniżej 50%? Czy może lepiej już rozglądać się za kluczem na allegro?
Opublikowano 17 lipca 201311 l Raczej taniej już nie będzie. Na keye.pl Infinite + Season Pass za 80 zł.
Opublikowano 18 lipca 201311 l Wychodzi tanio, a zawsze chciałem w to zagrać Edytowane 18 lipca 201311 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 18 lipca 201311 l No i ja też się w końcu na coś skusiłem Van Helsing za połowe ceny Gdyby jeszcze Rogue Legacy było w przecenie to byłbym kontent