Opublikowano 10 kwietnia 201213 l ODDAWAJ MOJE PAKIETY! Stona, kiedy będziesz pracował w orange? To zadzwonię do Ciebie i mi powiesz jak mam ustawić to dziadostwo (mam orange freeDOM). Jakieś DNSy-sresy i mi dasz 20Mb!
Opublikowano 10 kwietnia 201213 l ...no.... daj mu limit danych 20 megabajtów na miesiąc Stona! Go Go Go ! xD
Opublikowano 8 października 201212 l http://kotaku.com/5949912/fox-is-turning-battlefield-bad-company-into-a-tv-series Mawules
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Dobra, kilka osób jak wspominalem, pisalo do mnie, kiedy gralem ostatnio w BC2. Mozemy niedlugo cos pograc, zgadac sie @Velius @Widget @Gumiś_JaGoDa oznaczajcie reszte kto tam ma
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Jak wejdziesz w bibliotekę steam to pokazuje kto ze znajomych ma grę, u mnie 25 osób ;o
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Na PC grają jeszcze jak. Na konsolach troche mniej ale też się by znalezli ludzie.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l 5 godzin temu, Moldar napisał: Z ciekawości, grają w to jeszcze? Może być kupił jak jest promo. po 100 osob dziennie sie znajdzie na luzie
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Kupiłem, sprawdziłem tylko serwery głównie i trochę pobiegałem. Faktycznie ludzie są, więc będzie git. Tv, pad i jazda, będzie dużo zgonów, ale na klawiaturze i myszce nie nie chce mi się.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Żyje jeszcze online w ogóle? Próbowałem grać parę miesięcy to znajdowało mi tylko jakieś dziwaczne serwery z XP x15 i różnymi innymi udziwnieniami
Opublikowano 20 lutego 20187 l Nie wiem jak na konsolach, ale na PC żyje i ma się całkiem dobrze, wczoraj chwile grałem to nie było żadnego problemu ze znalezieniem pełnych serwerów.
Opublikowano 18 kwietnia 20205 l Dalej żyje online i ma się dobrze?? Chciałbym wrócić do BFBC2, nie wiem czy warto kupić ( w sensie jak ma się online) wcześniej (kilka lat temu) grałem na X ale zawsze brakowało mi myszki:P PS Pójdzie to sensownie (nawet na mniejszych detalach byle płynnie:P) na takim starym laptopie: Asus X555LB / Intel Core i5@5200U 2.20GHz / 8GB ram / Geforce 940M ?
Opublikowano 18 kwietnia 20205 l Godzinę temu, VerB_ napisał: Dalej żyje online i ma się dobrze?? Chciałbym wrócić do BFBC2, nie wiem czy warto kupić ( w sensie jak ma się online) wcześniej (kilka lat temu) grałem na X ale zawsze brakowało mi myszki:P PS Pójdzie to sensownie (nawet na mniejszych detalach byle płynnie:P) na takim starym laptopie: Asus X555LB / Intel Core i5@5200U 2.20GHz / 8GB ram / Geforce 940M ? Co do wymagań nie mam pojęcia ale śmiało możesz grać , właśnie sprawdziłem i jest dużo serwerów aktywnych .
Opublikowano 18 kwietnia 20205 l Żona ogrywa od miesiąca jakoś, serwery nadal aktywne i pełne, gra nie zestarzała się praktycznie wcale, więc jeśli ciągnie Cię do powrotu, to jest to zdecydowanie dobry moment.