Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie Stona cichaczem kradnie pakiety :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 105,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie mam problemów z graniem po polskawu, tak zainstalowałem, bo grałem w single'a i się już przyzwyczaiłem ;)Poza tym, to nie BF2 żeby musiał znać nazwy flag , bo tu masz po prostu ABCD

• http://www.fileplay.net/keys   Klucz rozdają co godzinę. Na próbę dziś zdobyłem jeden. Zajęło mi to minutę [utworzenie konta>meil>odbiór klucza.]

• Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry.

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy ostatni raz grałem w BC2, więc to nie ja ;P

Opublikowano

ODDAWAJ MOJE PAKIETY! Stona, kiedy będziesz pracował w orange? To zadzwonię do Ciebie i mi powiesz jak mam ustawić to dziadostwo (mam orange freeDOM). Jakieś DNSy-sresy i mi dasz 20Mb!

• 5 miesięcy temu...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Na PC grają jeszcze jak. Na konsolach troche mniej ale też się by znalezli ludzie.

Opublikowano

Na ps3 tylko arica jest grana zazwyczaj

Opublikowano
5 godzin temu, Moldar napisał:

Z ciekawości, grają w to jeszcze? Może być kupił jak jest promo.

po 100 osob dziennie sie znajdzie na luzie

Opublikowano

Kupiłem, sprawdziłem tylko serwery głównie i trochę pobiegałem. Faktycznie ludzie są, więc będzie git. Tv, pad i jazda, będzie dużo zgonów, ale na klawiaturze i myszce nie nie chce mi się.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żyje jeszcze online w ogóle? Próbowałem grać parę miesięcy to znajdowało mi tylko jakieś dziwaczne serwery z XP x15 i różnymi innymi udziwnieniami :/

Opublikowano

Nie wiem jak na konsolach, ale na PC żyje i ma się całkiem dobrze, wczoraj chwile grałem to nie było żadnego problemu ze znalezieniem pełnych serwerów.

• 2 lata później...
Opublikowano

Dalej żyje online i ma się dobrze?? Chciałbym wrócić do BFBC2, nie wiem czy warto kupić ( w sensie jak ma się online) wcześniej (kilka lat temu) grałem na X ale zawsze brakowało mi myszki:P

PS Pójdzie to sensownie (nawet na mniejszych detalach byle płynnie:P) na takim starym laptopie: Asus X555LB / Intel Core i5@5200U 2.20GHz / 8GB ram / Geforce 940M ?

Opublikowano
Godzinę temu, VerB_ napisał:

Dalej żyje online i ma się dobrze?? Chciałbym wrócić do BFBC2, nie wiem czy warto kupić ( w sensie jak ma się online) wcześniej (kilka lat temu) grałem na X ale zawsze brakowało mi myszki:P

PS Pójdzie to sensownie (nawet na mniejszych detalach byle płynnie:P) na takim starym laptopie: Asus X555LB / Intel Core i5@5200U 2.20GHz / 8GB ram / Geforce 940M ?

Co do wymagań nie mam pojęcia ale śmiało możesz grać , właśnie sprawdziłem i jest dużo serwerów aktywnych .

Opublikowano

Żona ogrywa od miesiąca jakoś, serwery nadal aktywne i pełne, gra nie zestarzała się praktycznie wcale, więc jeśli ciągnie Cię do powrotu, to jest to zdecydowanie dobry moment.