Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Witam szanowne grono posiadaczy Xów i fanów GoW 3 :D Dostałem od znajomego prowadzącego komis z grami plakat 61x91,5 (na allegro w cenie od 15 zł)

http://cdn.gamerant....Art-280x356.jpg

oraz smycz GoW 3.

Oddam za darmo w dobre ręce :) Koszt wysyłki też pokryję, bo nie będziemy się bawić w przelewy za 4 zł. Jak ktoś jest zainteresowany, to pisać na PW. Kto pierwszy ten lepszy* ;)

* nie dotyczy ludzi z Łodzi, bo nie będę musiał wtedy wysyłać.

EDIT: Już znalazł się chętny, więc nieaktualne.

Edytowane przez falcon87pl

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 411,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Pograłem wczoraj w BTDM, ale to co tam się działo zakrawało na herbatę z buraków. Lagi były czasami tak niemiłosierne, że jedyne co po nich widziałem to mój mózg rozchlastany na ścianie/ziemi. Burrrractwo wychodzące w trakcie 37 fali hordy również.

Może zorganizuje się jakaś grupa na rozpykanie Hordy na Insane Onyx Guard'ami? W ogóle szukam rzetelnej ekipy do multi. Pogram we wszystko jeśli trzeba.

Opublikowano

Yap - poszło PM do Ciebie. Liczę na odzew :)

MaZZeo - Ty także szarpiesz coś w trybach rywalizacji? Horda/Bestia OK, niemniej prywatnie nastawiam się głównie na rozwałkę w rywalizacji właśnie.

W GOW3 szarpiemy wraz z bratem (GT: sabstytut) i generalnie także szukamy ludzi do gry on-line. A zatem atakować Panowie :)

Opublikowano

A ja wczoraj odpaliłem GoWa po rage'u w FIFA i ta gra to jednak mistrzostwo. Zagrałem Bullet Marsh i wyszedłem w połowie do innego party, gdzie grałem Clocktower. Pierwsze miejsce, mecz zbliża się do końca i BAM! Zostałeś odłączony od usługi Xbox Live. Kocham mojego ISP.

Opublikowano

Odezwę się panowie. Jutro wieczorem na pewno usiądę na kilka godzin. Nie planuję żadnych libacji jak to miało miejsce raz z kolegą z góry (o ile dobrze pamiętam) więc będę w stanie używalności.

Opublikowano

Mazzeo, albo jestem ślepy, albo nie wysłałeś mi zaproszenia. Jutro z rańca sam Cię znajdę.

Dziś ekipa dopisała...tylko moje zwłoki rozpartolone na ziemi niebaudzo :blum2: . Następnym razem się bardziej postaram :ph34r: .

Opublikowano

Panowie nie wiem co się stało z gearsami ale od 3 dni praktycznie nie da się grać w tą grę. Lagi są straszne,dzieją się dziwne rzeczy (kule przenikają przez ściany,strzelam do kolesia 4 razy z bliska i nic a on zabija mnie jednym strzalem z pol dystansu,gra potrafi cofnąć o pół mapy....) jaki z tego wniosek ? przypominają mi się czasy lag-switcha gdzie dochodziło nawet do tego że cała drużyna respiła się bez broni,naprawdę nie wiem co o tym myśleć,moze 123143546756846352 osób nagle zaczęło grać przez nowe mapy ale nie chce mi sie to wierzyć.

P.S. chciałbym uniknąć kilka niepotrzebnych pytań więc: tak umiem strzelać w tej grze BA,przed tym całym cyrkiem w skrzydłowym mam/miałem ratio 2.0 (teraz to teraz to nawet nie ma sensu wlaczac tego trybu).

Opublikowano

Pitrex .. proponuję odstawić GoW 3 na kilka dni i odpocząć od konsoli bo naprawdę przesadzasz . Nie wiem jakie masz łącze ale chyba g*****e skoro masz takie sytuacje .

Gram w GoW3 codziennie i nie miałem ani jednej takiej sytuacji owszem czasami zalaguje ,przytnie ale nie ma mowy o jakimś cofaniu czy przenikaniu pocisków przez sciany .

Kolejna sprawa to taka że skrzydłowy to najbardziej gówniany tryb w gow3.. obrzyn i kampa :)

Opublikowano

No nie wiem czy przesadzam bo dzieje się tak od 3 dni a wcześniej było ok. nie jest gówniany tylko trzeba na "takich" umieć grać a skoro ktoś sobie nie radzi z obrzynowcami to znaczy tylko tyle że nie umie grać w tą część i tyle,owszem są sytuacje które irytują bo czasem potrafi ci taki zza rogu wyskoczyć i choćbyś się troił to nic nie wskórasz i zostaniesz rozmazany,ale to są sporadyczne przypadki. No chyba że bierzesz retro i szarżujesz przez całą mapę XD

Edit: łącze mam 6mb

51738095.png

więc nie ma mowy o jakimś lagu z mojej strony.

Edytowane przez Pitrex

Opublikowano

Pitrex ma po części rację. Sam dziś doświadczyłem wszechmocnej potęgi laga kiedy waliłem do kolesia z bliskiej odległości, a celownik nie był nawet podświetlony na czerwono. Nie muszę mówić co się później ze mną działo.

Meczyki były ok, troszkę gorzej było z wykonaniem i dominacją hosta, który nawet od czterech strzałów z Gnasher'a nie chciał zdechnąć.

Opublikowano

Lag lagiem,ludzie kiedyś za czasów GoW'a 2 narzekali na przewagę hosta....teraz jest jeszcze gorzej. Dzisiaj a raczej przed minutą dokładnie grałem mecz w którym kolesia nie szło zabić o.O 3 kolesi z mojej drużyny strzelało do niego i co ? zabił nas wszystkich,nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby widać było że umie grać a on po prostu szedł do przodu i strzelał bez jakiegokolwiek movementu. W kolejnej rundzie postanowiłem go zatłuc i za każdym razem "udawało" mi się wpakować w niego co najmniej 3-4 strzały na aktiwie co oczywiście za każdym razem kończyło się moją śmiercią w niewyjaśnionych okolicznościach takich jak np. położenie mnie kolbą za 1 razem bądź strzałem z pół dystansu ktory zawsze mnie rozrywał.

P.S. Chyba rzeczywiście muszę dać sobie spokój z gearsami i to na dobre bo ta gra doprowadzi mnie do nerwicy :lol:

Opublikowano

Zawsze mnie bawią tego typu historyjki. Czasem warto odpocząć chwilę od gearsów jak nie idzie.

Nie ogarniam tych hedow na blindfire ze snajpy. Ja rzadko kiedy w CQC w ogóle trafiam w przeciwnika w trybie paniki. Jeszcze z łuku to rozumiem, bo on działa tak jak inne bronie, ale akurat pocisk z longshota bez przybliżania leci randomowo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co do filmiku to chciałbym tylko dodać iż team Kaos składa się z najlepszych snajperów w gearsach bodajże od 2 części gry :)

Opublikowano

niezłe te 5 nowych mapek, jedynie ta mokradła czy jak tam się ona nazywa słabo sprawdza się podczas rozgrywki...za to wygląda niesamowicie, burza, deszcz, noc, księżyc, ptaszki z jedynki w tle i bieganie w wodzie :] właśnie takich miejscówek brakuje singlu gow3 :/

Opublikowano

Bo teraz blindy ze snajpy są trochę inne, zresztą w dwójce też coś podobnego było. W jedynce blind= strzał w sam środek ekranu, a teraz trzeba wyczaić jak mamy ustawioną snajperkę i przewidzieć tor lotu pocisku. Chodzi o to, że będzie on po prostu przedłużeniem karabinu tak jakby i musimy wycelować nim tak żeby lufa skierowana była na łeb przeciwnika.

Opublikowano

ja nie często gram multi w gow3(preferuje beast i horde) a to właśnie z powodu paranoi jakie są mi serwowane, nie mam nic przeciwko przegrywaniu bo nawet się z tym nie kryje nie jestem żadnym madafaką ba uważam że jestem całkiem słaby ale do szału doprowadza mnie jak dostaje baty bo gra przeyebuje, sytuacja z meczu wczoraj stoję koło kolesia dotykam go dosłownie trzy strzały z active reload na głowę z gnashera i nic koleś odskakuje strzela w powietrze obok mnie a ze mnie plama i bez smutasuf o łaczu proszę bo 12mb i otwarty nat

Edytowane przez shy4

Opublikowano

Heh,no i o tym mówiłem parę postów wyżej ;] Anyway, odpaliłem sobie dzisiaj GoW'a 2 tak dla porównania i teraz się zastanawiam....jak ja mogłem w to grać o.O nie dość że postacie się ruszają jak muchy w smole to rodie run wyglada strasznie komicznie i jest tylko nieco szybszy od zwykłego chodzenia. Jedyne co się sprawdza to wallbounce :]

Opublikowano

A ja kuźwa akurat kasy na season pass nie mam :(

Opublikowano

widać że dodatek ryje beret :woot: fajne nowe postacie