Opublikowano 2 kwietnia 201015 l sznurek -> Myślę, że szychy z majkrosoftu drżą na samą myśl o Twoim bojkocie. Litości. Co do lokalizacji, to proponuję Trójmiasto/Półwysep Helski - w końcu latem nadmorskie imprezy nie mają sobie równych.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l na ep do Warszawy jechalem to xfd tez pojade plusy z ep widzialem zgredow i szatana (zczailem dopiero w domu ) mi tam zadne turnieje nie potrzebne , pograc to moge w domu a na takiej imprezie mam byc spontan i dzikie weze :potter: najwazniejsze to dobrze sie bawic. moze spotkac ludzi z liva napic sie z nimi oranzady i tyle ja to tak widze :potter: Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez czesio83
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Czesio83, i napić się ze znajomymi z EP:p czyli Sitesot-Ja, Kukiz-Łukasz, Kuwak-Adam, jechalismy źielonym Hyundaye;m
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l na ep do Warszawy jechalem to xfd tez pojade plusy z ep widzialem zgredow i szatana (zczailem dopiero w domu ) mi tam zadne turnieje nie potrzebne , pograc to moge w domu a na takiej imprezie mam byc spontan i dzikie weze :potter: najwazniejsze to dobrze sie bawic. moze spotkac ludzi z liva napic sie z nimi oranzady i tyle ja to tak widze :potter: Mnie czy prawdziwego? ;P
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l ciebie (Czesio83, i napić się ze znajomymi z EP:p czyli Sitesot-Ja, Kukiz-Łukasz, Kuwak-Adam, jechalismy źielonym Hyundaye;m ) to tez wlasnie zielony hyunday byl nie do zdarcia:) Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez czesio83
Opublikowano 1 maja 201014 l No coś dziwnego, że jeszcze nie ma informacji. To byłaby dziwna decyzja, gdyby zrezygnowali z XFD.
Opublikowano 1 maja 201014 l Czekają do E3. Jak na e3 MS nie zapowie LIVE to nie bedzie XFD bo chyba co po niektórzy by MSPL zlinczowali.
Opublikowano 1 maja 201014 l W czerwcu będzie oficjalne info (impreza raczej zamknięta, możemy pożegnać się z formą znaną z poprzednich zlotów).
Opublikowano 2 maja 201014 l Ho ho, jaki znawca ;P Ciekawe kto Ci takie informacje sprzedał (ja, ja! ;P) I fakt, info będzie w czerwcu, a impreza będzie miała nieco inną formę niż poprzednie ze względu na dużą liczbę zainteresowanych. A więcej dowiecie się w odpowiednim czasie.
Opublikowano 2 maja 201014 l Autor Ciekaw jestem, czy sznurek i inni krzykacze przyjadą i zrobią burdę, spalą kilka opon, a na zakończenie wsadzą flagę Polski w kupę :potter: Ojej, zapomniałem, impreza ma być tak zorganizowana, że prawie nie będzie miejsca dla przypadkowych osób :potter: :potter: :potter:
Opublikowano 2 maja 201014 l Autor To z pewnością, ale tym razem prawdopodobnie zostanie ustalony odgórny limit osób, także na imprezę przyjadą tylko najbardziej zainteresowani imprezą gracze. W związku z powyższym, proponuję już interesować się eventem i wypatrywać w czerwcu pierwszych informacji. Jedno jest pewne - dobre pomysły na organizację i dodatkowe atrakcje są w cenie !
Opublikowano 21 czerwca 201014 l http://www.onlinecenter.pl/6620/Aktualnosci/Xbox-Fun-Day-informacje-pod-koniec-tygodnia.html FunDay po koniec sierpnia
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Szczecin, Poznań, Zielona Góra, ogólnie blisko Lubuskiego by było idealnie, ale nie ma na to szans pewnie, jak okolice Warszawy to z chęcią się wybiorę.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l A ja myślę, że impreza zmieni nieco formę i będziemy mieć coś podobnego do PE Party w Lucidzie.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l W piątek wiadomo będzie... A formuła będzie zapewne w formie konwentu, bardziej zamknięta dla ludzi z zewnątrz.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Ja bym tam mógł ze Szczecina do Warszawy jechać, ale nie zdzierżę (pipi) 6h siedzenia na tyłku w pociągu w jedną stronę. Nie ma to jak za(pipi)iste polskie koleje i średnia 40km/h na trasie :confused:
Opublikowano 22 czerwca 201014 l fajnie ale żeby dali imprezę na północy PL bo jak będzie gdzieś w górach na wypizdowie to lipa z dojazdem No i żeby spotkanie było zamknięte, wejście tylko dla graczy którzy się rejestrowali, bo rok temu dzieci i rodziny które wbijały się z okolicy na XFD to fail.