Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Fun Day 2010

Featured Replies

Opublikowano

Wiem. ale i tak wpadnę z oponą od stara i kiełbasą

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 19,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 Nie chodzi mi o to czy z nim pijasz kubusie czy inne tymbarki, ale śmieszą mnie takie "znajomośći" Nic dla nich nie znaczysz, a jeszcz będziesz ich wyręczał w tym co do nich należy.   2 A czy t

• No cóż, chyba jeszcze nie zauważyłeś, że ja stoję po drugiej stronie barykady i jedyne co mogę sam zrobic to nawoływanie do bojkotu tej "akcji promocyjnej". Niestety nie mam takich znajomości jak Ty*,

• To z pewnością, ale tym razem prawdopodobnie zostanie ustalony odgórny limit osób, także na imprezę przyjadą tylko najbardziej zainteresowani imprezą gracze.   W związku z powyższym, proponuję już

Opublikowano

sznurek -> Myślę, że szychy z majkrosoftu drżą na samą myśl o Twoim bojkocie. Litości.

Co do lokalizacji, to proponuję Trójmiasto/Półwysep Helski - w końcu latem nadmorskie imprezy nie mają sobie równych.

Opublikowano

na ep do Warszawy jechalem to xfd tez pojade :thumbsup: plusy z ep widzialem zgredow i szatana :thumbsup: (zczailem dopiero w domu :rolleyes: )

mi tam zadne turnieje nie potrzebne , pograc to moge w domu a na takiej imprezie mam byc spontan i dzikie weze :potter:

najwazniejsze to dobrze sie bawic. moze spotkac ludzi z liva napic sie z nimi oranzady :rolleyes:

i tyle ja to tak widze :potter:

Edytowane przez czesio83

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesio83, i napić się ze znajomymi z EP:p czyli Sitesot-Ja, Kukiz-Łukasz, Kuwak-Adam, jechalismy źielonym Hyundaye;m

Opublikowano

na ep do Warszawy jechalem to xfd tez pojade :thumbsup: plusy z ep widzialem zgredow i szatana :thumbsup: (zczailem dopiero w domu :rolleyes: )

mi tam zadne turnieje nie potrzebne , pograc to moge w domu a na takiej imprezie mam byc spontan i dzikie weze :potter:

najwazniejsze to dobrze sie bawic. moze spotkac ludzi z liva napic sie z nimi oranzady :rolleyes:

i tyle ja to tak widze :potter:

Mnie czy prawdziwego? ;P

Opublikowano

ciebie :dance:

(Czesio83, i napić się ze znajomymi z EP:p czyli Sitesot-Ja, Kukiz-Łukasz, Kuwak-Adam, jechalismy źielonym Hyundaye;m )

to tez :thumbsup:

wlasnie zielony hyunday byl nie do zdarcia:)

Edytowane przez czesio83

Opublikowano

Rok temu kiedy pojawiły się informacje dot. XFD?

Opublikowano

Na początku kwietnia na imprezie "Granie jest sztuką".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No coś dziwnego, że jeszcze nie ma informacji.

To byłaby dziwna decyzja, gdyby zrezygnowali z XFD.

Opublikowano

Ho ho, jaki znawca ;P Ciekawe kto Ci takie informacje sprzedał (ja, ja! ;P)

I fakt, info będzie w czerwcu, a impreza będzie miała nieco inną formę niż poprzednie ze względu na dużą liczbę zainteresowanych. A więcej dowiecie się w odpowiednim czasie.

Opublikowano
  • Autor

Ciekaw jestem, czy sznurek i inni krzykacze przyjadą i zrobią burdę, spalą kilka opon, a na zakończenie wsadzą flagę Polski w kupę :potter:

Ojej, zapomniałem, impreza ma być tak zorganizowana, że prawie nie będzie miejsca dla przypadkowych osób :potter: :potter: :potter:

Opublikowano
  • Autor

To z pewnością, ale tym razem prawdopodobnie zostanie ustalony odgórny limit osób, także na imprezę przyjadą tylko najbardziej zainteresowani imprezą gracze.

W związku z powyższym, proponuję już interesować się eventem i wypatrywać w czerwcu pierwszych informacji. Jedno jest pewne - dobre pomysły na organizację i dodatkowe atrakcje są w cenie !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej Szczecin - wszędzie blisko / dla mnie :D

Opublikowano

Szczecin, Poznań, Zielona Góra, ogólnie blisko Lubuskiego by było idealnie, ale nie ma na to szans pewnie, jak okolice Warszawy to z chęcią się wybiorę.

Opublikowano

A ja myślę, że impreza zmieni nieco formę i będziemy mieć coś podobnego do PE Party w Lucidzie.

Opublikowano

Ja bym tam mógł ze Szczecina do Warszawy jechać, ale nie zdzierżę (pipi) 6h siedzenia na tyłku w pociągu w jedną stronę. Nie ma to jak za(pipi)iste polskie koleje i średnia 40km/h na trasie :confused:

Opublikowano

fajnie ale żeby dali imprezę na północy PL bo jak będzie gdzieś w górach na wypizdowie to lipa z dojazdem :D

No i żeby spotkanie było zamknięte, wejście tylko dla graczy którzy się rejestrowali, bo rok temu dzieci i rodziny które wbijały się z okolicy na XFD to fail.