Opublikowano 7 grudnia 201014 l Napiszę krótko: serial - może być, pod warunkiem, że nie czytałeś/czytałaś komiksu, który jest jednym z ciekawszych z jakimi dane mi było się spotkać (a przeczytałem tego mnóstwo, pomijając liczne historie o superhirołach...). Także <pirate mode on> ściągać komiks w oryginale ! </pirate mode off> Nie czytałem komiksu i uważam, że serial jest przech.ujowiony na maksa. Jakieś wytłumaczenie ? Żadne. De gustibus non est disputandum. @scuff: ani pedofila, ani murzynki (tej, o której wspomniałeś) w serialu nie uświadczysz, cenzura wielu scen by nie przepuściła niestety... A tak na marginesie: zombie w komiksie stanowią tylko tło, to co się tak naprawdę liczy to dramaty ludzkie i (nie)moralne wybory w obliczu - na dobrą sprawę - końca w miarę normalnego świata.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Serial nie jest zły, ale oficialnie przestaje oglądać Ja(pipi)e. Widzieliście ten wybuch na koncu? To już łódź podwodna w lost była lepsza No dobra, nie była lepsza, ale i tak było kiepsko
Opublikowano 8 grudnia 201014 l po co był ten wątek z centrum chorób zakaźnych? keine ahnung i co powiedział rickowi na ucho doktór? no nic, szkoda, że tak to wyszło z tym serialem, zmarnowany potencjał
Opublikowano 8 grudnia 201014 l i co powiedział rickowi na ucho doktór? Że Szejn się dobierał do jego żony
Opublikowano 8 grudnia 201014 l po co był ten wątek z centrum chorób zakaźnych? keine ahnung i co powiedział rickowi na ucho doktór? Że wszyscy żywi są zainfekowani, przecież pobrał próbki krwi i jedyne o czym wspomniał to lakoniczne: "wszystko jest w porządku". Nawet zgadywać nie było trzeba... Po to też wątek o Centrum, żeby w szybki sposób przekazać właśnie tę informację. I wcale nie muszę się zakładać, że tak jest, bo i tak wyjdzie na moje w 50 sezonie
Opublikowano 8 grudnia 201014 l szybko edytujesz posty o rzesz ty Orzeszku Musiałem ratować się by nie wyjść na e-idiotę
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Że wszyscy żywi są zainfekowani, przecież pobrał próbki krwi i jedyne o czym wspomniał to lakoniczne: "wszystko jest w porządku". Nawet zgadywać nie było trzeba... Po to też wątek o Centrum, żeby w szybki sposób przekazać właśnie tę informację. I wcale nie muszę się zakładać, że tak jest, bo i tak wyjdzie na moje w 50 sezonie no fakt, też czytałem komiks i tam w końcu sami doszli do tego, tutaj natomiast zrobiono z tego wielką tajemnicę, którą ujawnią w następnym sezonie
Opublikowano 6 kwietnia 201114 l Narzekacie na ten serial jak cholera - a jak dla mnie jest nawet dobry. Chociaz to w sumie pewnie dlatego, ze lubie klimaty post apo, a malo takich rzeczy wychodzi. Najlepiej by bylo, jakby serial utrzymal klimat pierwszego odcinka, jesli tak bedzie wygladac drugi sezon to bedzie wypas. Takie watki jak z tym CDC, oraz jakies inne przestojowe shity jak dla mnie mogliby sobie darowac, ale i tak jest ok. Najza(pipi)isciej by bylo, jakby caly 2gi sezon to byla podroz i po drodze jakies rozne fajne akcje. Najwazniejsze jednak zeby byl klimat, ktory jak dla mnie jest wazniejszy od gestej akcji. Swoja droga roz(pipi)ał mnie motyw z gangiem meksykancow opiekujacych sie staruszkami - hahahah, no to bylo przegiecie. Wczesniej podjezdzaja bangerzy, full gangsta a potem sie okazuje, ze prowadza dom starcow, nosz (pipi)a XD Ogolnie ten watek byl na maksa nie przemyslany. Przyjechali, zaczeli napieprzac brata naziola, porwali azjate a potem w rozmowach obie strony wypowiadaja sie tak, jakby do tego wszystkiego nie doszlo tylko to oni sie rzucili na bangerow. Edytowane 6 kwietnia 201114 l przez Yabollek007
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l Jeżeli drugi sezon też ma być o zbieraniu grzybów i łowieniu żab, to IMO równie dobrze może go nie być wcale.
Opublikowano 15 kwietnia 201114 l Mwehehe, dojebaly http://insidetv.ew.com/2011/04/13/walking-dead-billboard-photo/
Opublikowano 15 kwietnia 201114 l Tez zaczelem czytac komiks - aktualnie jestem jakos na poziomie 15 komiksu i poki co faktycznie jest duzo lepiej niz w serialu. Czekalem na nowy sezon i juz nie czekam - w sumie na co mi on skoro jest komiks, ktory jest duzo lepszy? Jak wyjdzie nowy sezon to pewnie obejze, ale juz go nie wyczekuje.
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Tez zaczelem czytac komiks - aktualnie jestem jakos na poziomie 15 komiksu i poki co faktycznie jest duzo lepiej niz w serialu. Czekalem na nowy sezon i juz nie czekam - w sumie na co mi on skoro jest komiks, ktory jest duzo lepszy? Jak wyjdzie nowy sezon to pewnie obejze, ale juz go nie wyczekuje. Gdzie mozna dorwac/przeczytac komiks?
Opublikowano 18 lipca 201113 l Oficjalny filmik z 2 sezonu http://www.youtube.com/watch?v=HNmwf_cI8q0&feature=player_embedded
Opublikowano 18 lipca 201113 l No i po co to pokazuja. Tylko sie w^rwiam ile jeszcze musze czekac :<!
Opublikowano 22 lipca 201113 l Plakat i fotki z 2 sezonu: http://hatak.pl/aktu...e_Walking_Dead/ EDIT: Oficjalny trailer 2 sezonu http://www.youtube.com/watch?v=ipuXgEQarPI Edytowane 22 lipca 201113 l przez sprite