Szymek 1 047 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ogolnie to wkorwia takie losowe wybieranie osob tyle tych bet bylo i nigdy nie dostalem zadnego kodu na maila Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 moze darujcie sobie posty w stylu "yeah! dostałem kod!!" i na tym koniec :F korzystając z okazji... TEZ nigdy nie dostalem żadnego koda... ok raz na tapete z mod nation racers... nosz (pipi) :< Cytuj Odnośnik do komentarza
ImperatorPL 0 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Też bete dostałem, ale muszę przyznać, że ostatnio troche grałem. Już sie ściąga... Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zrozumcie raz, Sony nie wybiera losowo userów. Większość tych co dostała kody są testerami od dawna (u mnie będzie od czasów bety Resistance'a 2, 2 lata), teraz więcej userów dostało, bo dodatkowo była beta wody w LBP (na którą ja się nie załapałem ,bo to była jakby osobna beta MediaMolecule). Tak więc testerzy+ci co testowali wodę w LBP i najbardziej aktywni gracze podejrzewam, że w wydaniu światowym, czyli najlepsi twórcy plansz, najbardziej płodni w plansze o dobrej jakości, a nie Ci co najwięcej wypuszczali plansz H4H. No ale post bez napinki, tylko te marudzenie typu "oni maja ja nie, dlaczego ;(" jest męczące za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Mam gorącą prośbę. Nich ktoś kto dostał betę sprawdzi, czy działają w niej kostiumy i DLC z jedynki (w fullu wiadomka że mają działać, ale tutaj to nie jest pewnik). Jak działają to będzie dla mnie punkt wyjściowy do przekonania się, czy moje DLC z NTSC będzie działać w LBP2. Kodu nie dostałem. A może dostałem, ale onet skasował sobie chyba moje konto pocztowe. Zabawne. W każdym razie, proszę od odpowiedź na pytanie z pierwszego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Grigori, sprawdzę czy DLC z USA bd działać z tą betą, ale to po 23 dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Jak ja Wam przekurevsko zazdroszczę to się w głowie nie mieści . Ale mija już parę godzin i żadnych opinii chyba, że każdy gra hehe. I jak GOTY :]? W ogóle co obejmuje beta? Jak pierwsze wrażenia? W becie są dostępne nowe przedmioty jak linka? Do kiedy trwa beta? Może jakiś filmik ktoś nagra? Damn You Sony rezygnuje z pre ordera za brak kodu . Edytowane 8 Września 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Filmiki już są, nawet streamy na JustinTV, pomijam fakt, że to ewidentne łamanie NDA i czasami wątpię w sens powiększania grona testerów, jedni traktują to jako zwykłe demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (pipi)e Sony. A ja miałem nadzieje, ze majac tego przekletego plusa, zalapie sie na bete. W pizdu z takim abonamentem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Spokojnie, USA w ogóle nie dostało jeszcze kodów. Z doniesień wynika, że następny rzut ma być za tydzień/dwa, wtedy też PODOBNO mają dostać ludzie co mają PS Plus. Zresztą, zerknę na forum Sony czy czegoś tam nie ma, najwyżej posta zedytuję. Importuje się cały profil i wszystko co mieliśmy w LBP. Sprawdzane z wersją NTSC a LBP2 palowska. Beta po polsku z zabawnym błędem (ż ma inną czcionkę niż reszta literek). Jednym słowem - pozytywna masakra (choć to beta). Edytowane 8 Września 2010 przez Musiol Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 W demie są 3 oficjalne levele. W jednym jest lina, w drugim pojazd na dwóch kółkach który przylepia się do ścian a w trzecim małe robociki które biegają za nami i musimy je uratować. W jednym z lvl widziałem coś jak stary komputer gdzie można usiąść w dwie osoby i pograć w ponga . Grafika widać jest poprawiona w pierwszej części raziła trochę pixeloza teraz jest dobrze. Własną muzykę dalej można włączyć tylko w kapsule. Masa nowych rzeczy jakieś rurki w których możemy się poruszać, zmiana grawitacji. GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 W demie są 3 oficjalne levele. W jednym jest lina, w drugim pojazd na dwóch kółkach który przylepia się do ścian a w trzecim małe robociki które biegają za nami i musimy je uratować. W jednym z lvl widziałem coś jak stary komputer gdzie można usiąść w dwie osoby i pograć w ponga . Grafika widać jest poprawiona w pierwszej części raziła trochę pixeloza teraz jest dobrze. Własną muzykę dalej można włączyć tylko w kapsule. Masa nowych rzeczy jakieś rurki w których możemy się poruszać, zmiana grawitacji. GOTY Ile ja bym dał żeby dorwać tą betę...ahh Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ja też Zawiodłem się trochę bo tak się składa, że ostatnio dosyc sporo grałem w LBP... Trudno. Może ktoś się ze mną podzieli A jeśli nie to w ostateczności i tak wcześniej czy później kupię pełną wersję (przy czym niestety nie na premierę.. bo jednak GT5 ma pierwszeństwo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Importuje się cały profil i wszystko co mieliśmy w LBP. Sprawdzane z wersją NTSC a LBP2 palowska. Beta po polsku z zabawnym błędem (ż ma inną czcionkę niż reszta literek). Jednym słowem - pozytywna masakra (choć to beta). Czyli działa? Kostiumy i DLC? Niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wszystko byłoby fajnie jakbym mógł zgrać w poziomy stworzone przez graczy. Też macie taki problem? Graficznie gra jest mocno poprawiona, gameplay jest taki sam, tyle, że znacznie więcej jest do robienia. Mam nadzieję, że MM będą tą betę rozbudowywać... Brakuje mi trochę poziomów pokazujących coś innego niż fajnego platformera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Importuje się cały profil i wszystko co mieliśmy w LBP. Sprawdzane z wersją NTSC a LBP2 palowska. Beta po polsku z zabawnym błędem (ż ma inną czcionkę niż reszta literek). Jednym słowem - pozytywna masakra (choć to beta). Czyli działa? Kostiumy i DLC? Niesamowite! Działa działa, choć lubi się zawiesić w trakcie importu, ale to beta Więcej nie mówię, bo już mi palcem pogrożono, że za dużo gadam o betach Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nowy trailer: http://www.vg247.com/2010/09/09/new-lbp2-trailer-shows-off-grappling-hook/ Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Zaje.bisty ten trailer, a ten okrzyk gdy biegnie hahaa Edytowane 10 Września 2010 przez zalef88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Świetny, pomysłowy trailer. Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem, że grappling hook cholernie urozmaici gameplay przecież śmiganie linkami to będzie coś pięknego :]. A linka to tylko zaledwie maluteńki trybik w potworze - LBP2. Muzyczka jak w jedyne kapitalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Fakt, bardzo fajny trailer. W stylu Sackzilli z jedynki ;] Czekam na kolejne informacje odnosnie bety - moze bedzie dostepna dla posiadaczy Plusa, jak to Musiol napisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W becie jest namiastka tej kotwiczki (po polsku tak będzie się to nazywać). Prosty pomysł, a jak urozmaica grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Początek z tym przeskakiwaniem na lince przed krokodylami od razu skojarzył mi się ze starym Pitfallem. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W becie jest namiastka tej kotwiczki (po polsku tak będzie się to nazywać). Prosty pomysł, a jak urozmaica grę. Kotwica taaa hehe dobre. Właśnie a jak tłumaczenie wypada? A są jeszcze inne nowe przedmioty czy tylko kotwica? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W edytorze jest tego całkiem sporo, ale jeszcze nie sprawdziłem dobrze. Najlepsze są sackboty. Mam pytanie do "testerów". Czy wy także macie problem z połączeniem? Nie mogę zagrać na czyichś poziomach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanPawcio 0 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja bez problemów gram na levelach innych graczy. Dzisiaj grałem razem z dwoma innymi graczami i w trójkę jest po prostu bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi