Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet 2

Featured Replies

Opublikowano

Ja kupiłem z tydzień po premierze, bo była promocja niezła w MM, później 2 tygodnie leżało na półce, później włączyłem, w(pipi)iłem się kiedy okazało się że nie działa żadne z moich dlc z jedynki, przeszedłem pierwszy świat (właściwie tylko po to żeby dostać się do poda i poszukać w opcjach czy tego dlc nie da się jakoś importować), a od tamtej pory jestem wkurzony i na dotykam konsoli. Ja je.bę, najpierw skasowany 30h save z Mass Effect, teraz dlc nie działa (no w sumie mogłem nie polegać na opinii jednego anonima z forum...), najbliższy zakup jaki planuje to Portal 2 i pewnie przejdę go na PCcie z przekory. Eh, jak ta generacja cholernie potrafi utrudniać człowiekowi życie i odbierać fun z grania.

• Odpowiedzi 599
  • Wyświetleń 67,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak, Zeratul, wku.rwiaj nas dalej.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tak, a następnym razem singla w ogóle nie będzie, bo każdy sam może go sobie stworzyć. Żadne to wytłumaczenie, jest na pewno masa ludzi, którzy kupią grę, skończą co jest i nic nie będą z netu ściągać

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Ludzie takie dzieła tworzą a ja najprostszego poziomu nie potrafię/nie chcę zrobić w LBP2 :o   PS. Jak ktoś nie wie to można sobie te poziomy dodać do kolejki poprzez stronę lbp.me. Ja tak zrobiłem

Opublikowano

Dziwne, bo u mnie gra czyta wszystkie DLC z jedynki. Z Piratami z Karaibow natomiast mam taki problem, ze musze je przejsc na nowo w dwojce.

Opublikowano

Patrz kilka postów wstecz.

Opublikowano

Aaaaaaa, sorson.

W takim razie lipa, ale mogles sie tego spodziewac, ze US i EU wersje nie beda kompatybilne ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dwa pytanka: 1. Jest sens brać jeszcze jedynkę? 2. Twórczość społeczności jest jeszcze dostępna w jedynce?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten cały Sackboy`s Prehistoric Moves dołączony do LBP2 (lub wysyłany przez Sony) ma co-opa online?

Czy tylko co-op na jednej konsoli?

Edit: dobra już wiem.

Edytowane przez SłupekPL

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

idę o zakład,że w góra miesiąc od wydania tego patcha powstaną w LBP2 lepsze gierki obsługujące Move niż 95% pozycji, które ukazały się w normalnej dystrybucji

Opublikowano

Dlatego warto te DLC kupic. Licze, ze dla Plusowiczow beda upusty, choc cholera we wrzesniu konczy mi sie abonament. Bedzie trzeba przedluzyc :)

Opublikowano

a to ma być płatne? nie będzie tak jak z wodą do LBP?

Opublikowano

Ten trailer mnie przekonał w końcu do zakupu LBP2 :) Jutro idę poszukiwać gry w jakiejś dobrej cenie :)

Ficuś - a z tym co piszesz, że gierki zrobione przez graczy będą lepsze to może być sporo prawdy :D

Opublikowano

A u mnie LBP2 ciagle lezy od lutego, bo czekal na pack do Move :)

Ficus - jak pojawialy sie informacje apropos DLC z Move to byly pogloski, ze bedzie to dodatek platny. Gdyby byl za free, to w trailerze by sie tym chwalili :)

Opublikowano

A u mnie na odwrót niż u Was będzie :P Kampania mnie nie porwała w dwójce i nawet mi się nie chciało maksować stickerów, ale Move DLC może być bardzo dobrym powodem by zainwestować w Move'a.

Opublikowano

Trzeba poczekać jeszcze tylko na cene.

LBP2 we wrześniu znowu ożyje w czytniku konsoli :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hej mam problem z lbp2, otóż gdy zawsze gdy kończe gę, poprostu ją wyłączam to konsola mi sie resetuje, czym może to być spowodwane? :confused:

Edytowane przez Heavy Deszcz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

takie pytanko, czy wszystkie wersje lacznie z zagraniczna (np.uk,ie)posiadaja PL narratora?

chcialbym zakupic gra dla siebie i mlodszej widowni, co by rozumiala ja.

Opublikowano

hej, zagrajcie proszę w mój 'wspaniały level' a ja zagram w Wasz w ramach p4p. zostawcie tylko jakieś info bym wiedział jaką mapę mam zagrać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

po zainstalowaniu najnowszego patch gra nieustannie mi freezowała na ekranie loadingu. pomogło podłaczenie kamerki pseye.