Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 psnid: EXID7 hs: nie mam ale postaram sie pozyczyc gra: bede mial prawdopodobnie na poczatku czerwca, ale tak jak yano, raczej wpierw troche pogram w sp. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 ID: Kiender Headset: jest Kilka słów od siebie żebyście wiedzieli z kim gracie : wiek - 30 lat, duże doświadczenie we wszelakich grach multi i graniu w klanie, czas wolny do gry - wieczorami i o róznych porach w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Rozmawiałem z paroma osoba z tego tematu a i nie tylko. Na temat jakiejś pierwszej ustawki forumowej. Plany były taki żeby w sobotę coś zdziałać. Niestety dużo ludzi nie dostało/nie wyrwało swojej wersji przed weekendem. Dopiero dzisiaj itd. Proponowałbym może jutro-wtorek zrobić "pierwszą forumową ustawkę" ;] Paru chętnych już jest. Większość w tym i ja męczy singla ale ale...przecież można się na chwilę oderwać ;]. O co chodzi. O pierwsze koty za płoty. Tzn. zobaczyć jak się prezentuje ten cały freeroam, posprawdzać poszczególne tryby multi. Jak działa itd. a przy okazji (mam nadzieję) pośmiać się ;] Nie mówię tu o poważnej grze multiplayerowej ale o zwykłym posprawdzaniu, o dobrej zabawie. Proponuję tak. Wtorek godzina powiedzmy 20. Ja mogę założyć (powysyłam chętnym zaproszenia), mam w miarę dobry net. Dużo osobom z tego tematu wysłałem zaproszenia do friendsów lub odwrotnie. Ale jak ktoś by chciał z nami pograć niech wysyła mi friend requesta. Czym więcej osób tym lepiej. Teraz tak. W zależności ile osób się uzbiera. Pośmigamy po freeroamie, posprawdzamy tryby - dzieląc się na teamy między nami (jeżeli będzie dużo osób) lub poszukamy publicznych meczy. Zresztą wszystko wyjdzie w praniu. Oderwijcie się na chwilę od singli ;] Nie ucieknie Wam/nam. Zapraszam. PS. Jeżeli jesteście chętni, wyślijcie mi pw na forum albo na PS3 żebym wiedział komu wysyłać zaproszenia. Edytowane 24 Maja 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekin123 0 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nie lepiej w sobotę ? Wiele ludzi nie może w dni robocze więc jak ustawka będzie w sobotę to i ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 co za przeszkoda zeby zrobic we wtorek i sobote ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nie lepiej w sobotę ? Wiele ludzi nie może w dni robocze więc jak ustawka będzie w sobotę to i ja się piszę W sobotę z kolei ludzie "imprezują" ;] Można tak w kółko przekładać. Zresztą już trochę ludzi się zebrało ale nie widzę problemu żeby w sobotę znowu coś zorganizować ;] Może jakaś stała ekipa się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Właśnie. Nie widzę problemu, żeby zagrać dzisiaj i w sobotę również. Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 co z ta ustawka ? 8 sie zbliza a tu wszyscy offline Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Panowie/Panie ja muszę referat napisać, i takie pytanie: jest możliwość zrobienia takiego forumowego lobby? tak że każdy z forum może wejść i będzie wiedział że ma do działania z polakami, wiecie o co mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Panowie/Panie ja muszę referat napisać, i takie pytanie: jest możliwość zrobienia takiego forumowego lobby? tak że każdy z forum może wejść i będzie wiedział że ma do działania z polakami, wiecie o co mi chodzi... Nie, nie ma takiej opcji. co z ta ustawka ? 8 sie zbliza a tu wszyscy offline Hehe no tak. Tyle osób się zdeklarowało. A widziałeś jak wyszło...no nic jak na pierwszy raz nie było źle. Tylko końcówka się sprzi.eprzyła jakieś problemy z połączeniem. PS. Jutro damy radę "Wanted" ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Singla wymęczyłem, także jak ktoś jest chętny na online, zapraszam. Chętnie pogram, mogę też porobić trofea. ID: Khadgar_PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Em, może ktoś jutro chętny na hideouty w multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Em, może ktoś jutro chętny na hideouty w multi? Ja jestem chętny. Mam tylko jeden pucharek na multi i trzeba reszte zrobić Dzisiaj nic z tego ale może czwartek lub piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 id: orson1234 hs: w planach ;-) jak będziecie grali- podbijac. W multi nie mam asyst, potrzebuję zrobić 8 osobowy gang no i ofkors masę expu mi potrzeba ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie ma chętnych na trofea w multi? Nie wierzę, a sam potrzebuję zrobić gang (bo te debile których spotykam, nie przyjmują zaproszeń :confused: ), i musze wygrać te 4 drużynowe mecze pod rząd, a niestety nie mam z kim. Może w weekend się ktoś zlituje... hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja mogę jutro zrobić Go Team! i The Quick and Everyone Else. No i Posse Up, ale to by trzeba było więcej osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 psid: EXID7 hs bedzie prawdopodobnie na dniach. tak tak wiemy ze jest od tego temat ale meandrowanie po roznych tematach w sumie o tym samym jest uciazliwe. lepiej pisac w jednym w miare klarownie to nie bedzie syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ktoś chętny teraz na grę online i 'Posse up'? Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) <kosz> Edytowane 23 Czerwca 2010 przez JaMaJ_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szukam chętnych do 'dodge this'. Jest sposób - 2 -3 os grają the escape i jedna nabija chain armatami w tumblewerd. Roboty na kwadrans, trofeum trudne a z randomi ciężko zrobić bo każdy rzuca się do armat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam;-) Do splatynowania RDR (ufff) brakuje mi dwóch trofeów, mianowicie The Quick and Everyone Else i Go Team!. Dlatego jesli ktoś ich jeszcze nie ma- proponuję ustawke. Zbierze się kilka osób- umówimy się na dzień/ godzine. Ah, mozemy pomóc jesli ktoś nie ma asyst np. No i exp- wiele mi brakuje do 50 lvl, porozbijać hideouty tez mogę. Dopisywać się! 1 Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja z kolei potrzebuję pomocy przy zrobieniu Herd i River (zwykłych, nie advanced) na złoto. Mogę pomóc przy innych trofeach. Jutro będę grał jakoś ok. południa. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja z kolei potrzebuję pomocy przy zrobieniu Herd i River (zwykłych, nie advanced) na złoto. Mogę pomóc przy innych trofeach. Jutro będę grał jakoś ok. południa. Ja chyba też będę jutro koło południa, odezwe się do ciebie. A tak wogóle to muszę zaliczyć DLC bo jeszcze go nie tknąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 PSN ID: MYSZa7_PL HS: Posiadam Gra będzie we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 niedawno wpadło 100% offline, wiec zabieram sie za gra online. -PlayStation Eye. -dostępny przez 24h do piątku, potem tylko od 21.00 do 00.00. doradźcie mi tylko (osoby grające na sieci), dlaczego opłacalne jest wywalenie patcha? do zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi