Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Hmmm. Warrenowie i ich najmroczniejsza, najpoważniejsza (chyba... bo z tego co słyszałem, tak było) sprawa w zakresie walki ze złem i demonami/mrocznymi bytami. 

Tym razem w formie 4 odcinków miniserialu na Apple TV+ .... :obama: Niespodziewana nowość w ofercie streamingu Apple. Może być konkretnie. albo i nie. Detektywistycznie, suspensowo, surowo i nastrojowo. Apple robi bardzo dobre serial w zakresie dokumentu i reportażu. Zobaczymy, co z tym tytułem będzie. 

asa.thumb.jpg.d967b9fbd82f426db09d67b487669838.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 138,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

Nowy serial Żulczyka mocno średni po trzech odcinkach. 

Edyta: tak głupi i nielogiczny że szkoda czasu. Jakubik jako podstarzały rockman jest żałosny okrutnie. 

Edytowane przez Absolem

Opublikowano
W dniu 16.11.2023 o 21:50, Absolem napisał:

Nowy serial Żulczyka mocno średni po trzech odcinkach. 

Edyta: tak głupi i nielogiczny że szkoda czasu. Jakubik jako podstarzały rockman jest żałosny okrutnie. 

Obejrzyj do końca, bo tam jest drugie dno i dobry twist w tej historii. Też po 2-3 odcinkach miałem mieszane odczucia, ale tam w drugiej połowie opowieści dopiero zaczyna się wyjaśniać że to wszystko nie do końca jest jak się wydaje. :)

Opublikowano
10 minut temu, LeifErikson napisał:

Obejrzyj do końc

Obejrzałem, moja opinia dotyczy całości. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
39 minut temu, Sep napisał:

Kurde dobrze to wygląda i Kid Cudi w obsadzie

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Najlepsze i najkonkretniejsze przy okazji trailerowe zapowiedzenie sezonu 3 "From", jakie można sobie wyobrazić! Damn it! Tiuuuu tiuuuu. Powiem tak: dajcież mi to ,,na wczoraj!". Najlepiej od razu z pięć odcinków na platformę MAX! To może być jedna z najlepszych serii czegokolwiek z ostatnich lat! Klimat małomiasteczkowej stephenkingowskiej rzeczywistości jest? Jest, i to z nawiązką! Bang!

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zacząłem jakiś fiński serial 'conflict' z tego roku. Po dwóch odcinkach bardzo fajna rzecz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Brosnan i Hardy u Ritichiego, fokin el :obama:

Jeszcze Granta brakuje i bym popuścił z wyczekiwania

Opublikowano

,,Lato kiedy umarł Hikaru"; może i tej słynnej ponoć mangi (ależ tych mang jest jeszcze do przeczytania!!! xD), na punkcie której mega-bzika ma wielu animemangoholików nie czytałem, no ale kierłaaa: zobaczyłem ten teaserk do jej adaptacji i mam wrażenie... że to naprawdę będzie coś zarówno fabularnie i wizualnie nieziemsko dobrego. No ale... trzeba czekać do premiery, i to w lipcu! 

obraz_2025-03-05_205632628.thumb.png.e095beb015963ba3253450cabc22c020.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serial Mobland to będzie na SkyShowtime?

Opublikowano
W dniu 18.11.2023 o 22:26, LeifErikson napisał(a):

Obejrzyj do końca, bo tam jest drugie dno i dobry twist w tej historii. Też po 2-3 odcinkach miałem mieszane odczucia, ale tam w drugiej połowie opowieści dopiero zaczyna się wyjaśniać że to wszystko nie do końca jest jak się wydaje. :)

Chodzi o wzgórza psów?

Opublikowano
19 minut temu, mitra napisał(a):

Chodzi o wzgórza psów?

O stary, cytujesz post sprzed półtora roku, aż się musiałem zastanowić chwilę o co chodziło. :D A chodziło o serial Informacja zwrotna. Wzgórza psow jeszcze nie było wtedy. :)

Opublikowano
54 minuty temu, LeifErikson napisał(a):

O stary, cytujesz post sprzed półtora roku, aż się musiałem zastanowić chwilę o co chodziło. :D A chodziło o serial Informacja zwrotna. Wzgórza psow jeszcze nie było wtedy. :)

Dzięki :turned:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 19.03.2025 o 06:35, Faka napisał(a):

Ten serial Mobland to będzie na SkyShowtime?

9 czerwca w skyshowtime

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

light-and-magic-season-2-key-art-poster_

"Light & Magic" - jedna z najlepszych w historii działalności Disney+ oryginalnych dokumentalnych serii odcinkowych, które zostały wyemitowane na tej platformie! W ogóle to jeden z najlepszych seriali dokumentalnych w historii opowiadających o kwestiach technicznych przemysłu filmowego/serialowego, także opowiadających w ogóle o naukach ścisłych i technologiach, jaki kiedykolwiek powstał. Produkcja intensywna w opowiadaniu o pracy ILM i tworzeniu przez tę firmę na przestrzeni lat efektów specjalnych; zaskakująca dobra w konsekwentnym kreowaniu historii pracy ILM, gdzie w trakcie całych dwóch sezonów tej opowieści nie zabrakło tej namacalnej atmosfery emocji towarzyszących specjalistom pracującym przy produkcji filmowej/serialowej - czyli ciepła i wciągająca lektura o tym, jak to z perspektywy osób mających styczność z ILM, czy samych pracowników tej firmy wygląda praca przy efektach specjalnych! Coś niesamowitego! Zwłaszcza, że ILM od Star Wars tak na prawdę na dobre zaczęło swoją działalność... Gdyby nie ILM, to to co nazywamy efektami specjalnymi (czy to praktyczne, czy VFX etc.) w kinematografii nie miałoby tej formy, którą widzimy obecnie.

Oglądajcie! Na Disney+ wpadł właśnie s02. Ode mnie ocena całych 2 sezonów tego serialu, to: 10/10. Nie inaczej! <3