Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam wolę się nie napalać na U3. Sony ma dość hitów na następny rok i ma też co pokazywać na E3, m.in. przydałby się w końcu prawdziwy gameplay z TLG, potem też jakiś nowy gameplay z iF2, już nie wspominając o trailerze (i najlepiej gameplay'u) z Resistance 3 czy z Agent'a od R*(z którego poznaliśmy tylko logo), przydałaby się też jakaś zapowiedź porządnej, dużej, "hardcorowej" gry na Move (żeby się nie okazało że było to akcesorium na jeden sezon) i w końcu, danie główne przyszłorocznej konferencji, zapowiedź PSP2 i tytułów startowych na tą konsolkę. Najwyżej na zakończenie przypieprzą z grubej rury i pokażą pierwszy zwiastun nowych przygód Drake, które premierę będą miały gdzieś w pierwszej połowie 2012. Tak to widzę. W ogóle Sony nie potrafi porządnie zareklamować jednego swojego ex'a (ich marketing strasznie kuleje, nie ma co się oszukiwać), a co dopiero jakby w przeciągu trzech miesięcy mieliby wydać takich tytułów kilka (TM, Ratchet, Res3, if2, TLG i do tego jeszcze U3 - sami sobie by robili konkurencje, Drake sprzedałby się w milionowych nakładach, a reszta, krótko mówiąc, mizernie).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 242,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w skrócie: tak.

• Ostatnio wyszedł nowy soft, ale też dostałem maila:   Ponieważ zdarzyło Ci się grać ostatnio na PlayStation®3, PlayStation®Vita lub PSP™ (PlayStation®Portable), chcieliśmy Cię poinformować o

• Witam, mam pytanko czy oplaca sie kupic PS3 czy lepiej poczekac na next gen i kiedy mozna sie spodziewac nowej generacji??

Opublikowano

O nie nie oprócz loga Agenta poznaliśmy jeszcze informacje na temat gry problem w tym, że w jednym zdaniu hehe.

"The game is set during the Cold War and will take players into "the world of counter-intelligence, espionage and political assassinations", according to a Rockstar press release. Rockstar has yet to reveal any details regarding the setting for the title other than the fact that it will be set in the late 1970s.[4] Take Two have confirmed that as of 2010, Agent is still in the development stages."

:turned:

Opublikowano

Sony w tym roku z exami dało dupy, taka prawda. 3 gry na cały rok? GT5, GOW3, Heavy Rain. Muszą to nadrobić w 2011.

Opublikowano

Sony w tym roku z exami dało dupy, taka prawda. 3 gry na cały rok? GT5, GOW3, Heavy Rain. Muszą to nadrobić w 2011.

LBP2, KZ3, M:A, Ico Collection, TM, Ratchet, iF2, Res3, TLG, DC Universe, Agency, Ni no kuni, Sorcery, Playstation Move Heroes i do tego pewnie jeszcze jakieś Singstary, Buzzy i popierdółki na Move. Myślę, że im można wybaczyć ten 2010, bo w '11 aż nadto nadrabiają :whistling: .

Opublikowano

Tylko nie licz, że to wszystko pojawi się w 2011r. W tym roku już miał być The Last Guardian, czy LBP2 i wiadomo jak się skończyło. Sony woli wydawać jakieś crapy pod Move. :turned:

Opublikowano

Tylko nie licz, że to wszystko pojawi się w 2011r. W tym roku już miał być The Last Guardian, czy LBP2 i wiadomo jak się skończyło. Sony woli wydawać jakieś crapy pod Move. :turned:

Sorry, ale to nie ja liczę na premierę U3 w październiku :P .

Opublikowano

Tak akurat bym chciał, ale patrząc realnie też nie wydaje mi się, by ta gra wyszła w 2011. Podobnie pewnie będzie z The Last Guardian, końcówkę 2011 rzucili pewnie tak na odczepnego, a przyjdzie co do czego, to gra wyląduje w lutym/marcu 2012.

Opublikowano

Na bank pokaza gre Uncharted 3, w ktorej obok Drake'a zobaczymy takze Lare Croft - zalozymy sie? :teehee::sweat:

Edytowane przez Don_Pedro

Opublikowano

Nie odosicie wrażenia , że jak na prawie XII 2010 jest strasznie biednie z zapowiedziami na drugie pólrocze 2011 ? Cięzko mi wskazać cokolwiek poza Rage no i Last Guardian, o którym nie wiadomo ...

Są dwie opcje, albo część z tej masy gier , które są zapowiedziane na I półrocze wyleci na II co bardzo prawdopodobne, bo jakoś nie widzę by np.Max Payne 3 wskoczył w marcu. Druga możliwosc to że posypią się zapowiedzi gdy tylko minie gorączka koncówki roku.

Opublikowano

Nie odosicie wrażenia , że jak na prawie XII 2010 jest strasznie biednie z zapowiedziami na drugie pólrocze 2011 ? Cięzko mi wskazać cokolwiek poza Rage no i Last Guardian, o którym nie wiadomo ...

Są dwie opcje, albo część z tej masy gier , które są zapowiedziane na I półrocze wyleci na II co bardzo prawdopodobne, bo jakoś nie widzę by np.Max Payne 3 wskoczył w marcu. Druga możliwosc to że posypią się zapowiedzi gdy tylko minie gorączka koncówki roku.

Walić drugie półrocze 2011 ;] ważne, że pierwsze półrocze 2011 zapowiada się chyba najlepszym okresem w tej generacji. Jeżeli chodzi o intensywność... w drugim półroczu będzie się nadrabiało zaległości hehe.

Opublikowano

<facepalm> mógłby ktoś podać tą stronkę na której sprawdza się liczbę sprzedanych gier i konsol (tą najbardziej miarodajną).

Na śmierć zapomniałem jak się zwie ona...

dzieki

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

wczoraj to rozkminiałem :Phttp://www.grasz.org/newsy/kolejna-wskazowka-w-teaserze-spike-vga,1,1,2497

wszystko wskazuje na gre od tworców socoma :>

Czyli co wszystko wskazuje na RE. Hmmm, nie powiem ciekawość mnie zżera żywcem nawet jeżeli to chodzi o ten spin off. Poza tym już na starcie mega plusssss, ten obrazek wskazuje na to, że wracają ZOMBIE ;] w końcuuu.

Czekam, czekam z wywieszonym jęzorem. Liczę na godny powrót a wybaczę nawet czwórkę i piątkę ;p.

Btw Acti też coś zapowiedziało na VGA włącznie z ujawnionym obrazkiem (ale na zagadki wszystkim się zebrało). Może to Prototype 2 (oby)!?

Powariowali, szykuje się gruba impreza jeżeli chodzi o zapowiedzi.

PS. Splinter Cell 6 heh i co znowu puszczą trailer i o grze zaginie słuch na parę lat ;/...

Walić ubi niech wypuszczą Conviction na Ps3.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Styczeń dla PS3 zaczyna się OKRUTNIE, masakrycznie z IMPETEM dla Ps3. ME2, LBP2, DS2 fuck u mnie niestety ME2 musi wylecieć ze stycznia...

Luty to też pogram Deus Ex, K3, Bulletstorm...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

ktoś może się orientuje kiedy wychodzi a może już jest po premierze DanceDanceRevolution ?

jakoś nie umiem znaleźć

Opublikowano

Dawno nie interesowałem się ps3, i mam pytanko ruszyło coś z last.fm i ps3?