MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Się nie zdziwię jak zgodnie z nazwą bohaterów będzie aż pięciu. No ale równie dobrze postacie na tych screenach to mogą być zwykli towarzysze. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Zauważyłem coś (tak tak jestem mega szpecem i to na pewno jakiś znak! ) Screeny na stronie R* są ponumerowane w dziwny sposób - od 1 i potem skacze numerek równo co 10, czyli screen drugi ma numer 11, screen 3 numer 21 i tak aż do screena 12 czyli numeru 111. Ktoś ma jakaś teorie spiskową na ten temat? Edit. 12 screenów i każdy skacze co 10, może premiera 10 grudnia 2012? Haha no jak chooj Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez popiol Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W końcu samochody ciężarowe na których naczepach będzie można przewozić inne auta (4 screen) - od zawsze chciało się tak wozić jakieś cacka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 woda na screenie z samolotem cudo, scena pościgu poezja, koła naczepy z autami lool Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mózg roz(pipi)any.. Nuff said. Po tych wszytkich screenach zrodziło mi się w głowie multum pomysłów i obrazów o tym jakie V bedzie mieć możliwości do zaoferowania. Nareszcie coś się ruszyło, ale teraz "few weeks or so" przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ta rzeczka i kamienie przy brzegu na screenie wygladaja jak wyjete ze Skyrima Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Fajne screeny, szkoda, ze pc, ciekawe jak ta gra będzie wyglądała na konsolach. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Czyli to są oficjale, czy jeszcze nie? Jeśli tak, woda na screenie z samolotem wygląda zaje.biście Kre3k (pod spodem)@ Na poprzedniej stronie ktoś pisał, że z neogafa, a na stronie Rockstara ich jeszcze nie było, więc po co się nakręcasz? Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Ogólnie to widzę trzech różnych kolesi, tak jak na trailerze zresztą: murzyn na 1 i 4 - być może to ten sam co uciekał przed policją w slumsach na trailerze latynos na drugim - wydaje mi się podobny do tego co rozkładał furę przed paniusią na zwiastunie No i oczywiście "staruch", na tych nowych obrazkach go chyba nie ma. Choć oczywiście nadal wątpiłbym w ten pomysł, bo wydaje się dość absurdalny z punktu widzenia sandboxa. Czyli to są oficjale, czy nie? Nie, nieoficjalne, ktoś się włamał na stronę Rockstara i wstawił. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Vesper - no tak, są przecież one na stronie mistrzów z R* - http://www.rockstargames.com/V/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Z wersji PC Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak to nie wychodzi na pc 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Na chwilę obecną to to na nic nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co do postaci to ja na każdym widze murzyna nawet zaczalem sie zastanawiać czy to nie bedzie tak jak w geju tonym - stary jest bardzo wazną postacią ktora prowadzi fabule (dlatego gra glowne skrzypce w trailerze) ale my nim nie gramy tylko jesteśmy jeg opracownikiem wlasnie jak u geja tonego, i gramy tylko murzynem) a co do screenow sa super, i niech nikt nie gada ze woda wyglada jak w skyrim, woda wyglada jak w RDR, czyli za(pipi)iscie, w ogole screen z samolotem wyglada jak z RDR tylko wiecej zieleni dodali jest super, juz nie moge sie doczekac az polatam tym czerownym klekotem nad dzikimi terenami no i ten screen z cieżarówką prawie w 100% pokazuje że bedzie można wbijać sie na pake i kraść samochody w trakcie jazdy! moze bedzie to jakas misja a moze zadania do wykonania (znajdźki przeworzonych samochodów) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Koleś w samochodzie na pewno nie jest murzynem, ja początkowo myślałem że to dziadek. Po drugie, zastanów się, czy pracodawca idzie na włam z kolegami (trailer) albo steruje samodzielnie samolotem (screeny z poniedziałku)? Już nie wspominając o tym, że to on jest narratorem zwiastuna i z tego co mówi to raczej nie wygląda na to, żeby był supermafiozem mającym w garści pół świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie jest super mafiozem, dlatego zatrudnil jakiegos byle czrnucha ktorego pewnie uratowal z tego poscigu heli z trailera ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W sumie to możesz mieć rację. Nawet ma ten sam podkoszulek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dobra skończyłem mogę już normalnie pisać Może będzie coop? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Na drugim screenie jest auto, które jest również w GTA IV.FAKE PRE ORDER CANCELLEDCiekawe czy jeszcze w tym miesiącu będzie trailer. I czy w czwartek za dwa tygodnie będzie okładka GI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wrzesien albo pazdziernik to juz musi byc okladka GI Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Chciałbym wszystkim uświadomić, że gra starszym gościem z trailer dyskwalifikuje obecność siłowni i luzackich ciuchów,a co za tym idzie części opcji z GTA: SA. Wyobrażacie sobie gościa kolo 50-tki,wydziarganego, z młodzieżową fryzurą, w młodzieżowych ciuchach, z dziarą na ramieniu, przypakowanego jak Arnie, pomykającego na rowerku? Ja też nie... Inna sprawa dotyczy kilku bohaterów. Nie wiem jak dla Was, ale ja nie potrafię się utożsamić z głównym bohaterem, jeśli co chwilę będzie się on w grze zmieniał. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 masz tu jednego: 66 na karku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) za kilka tyg więcej zdjęć,czli to jakis miesiąc wychodzi że w połowie wrzesnia nowe screeny może jakies info na pazdziernik,w rocznicę trailera 2 trailer xDD,premiera luty marzec 2013 ;],ciekawe jak to bedzie z bohaterem ja bym wolał jednego przez całą grę a nie 3-4 historie przeplatające się w jednym miescie już to dostaliśmy do gta IV a tu R gadało o całkowicie nowym podejsciu, co to może być ? Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez BoroBoro Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Albo premiera w rocznicę pierwszego trailera Czekam na zapowiedź w GI.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Czy ktoś jeszcze wątpi w kliku głównych bohaterów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi