Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 zacytuj mi ten fragment z vc Panie hewi rejn. Fajnie by było gdybyśmy wjeżdżali do LS ze swoimi dzieciakami przez jakieś lasy,a gdy pojawi się zarys na całe miasto kamera się oddala wkracza jakaś muzyczka i napis GTA Five Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 No, to byłby dobry motyw, wbijasz do miasta przez jakieś polne drogi na swoją nową posiadłość gdzieś na obrzeżach miasta... na początku misje wokół domu, ale z czasem nowe znajomosci itd znowu wkręcają Cię w świat przestępczy i gonitwę za pieniądzem, aby poprawić warunki życia swoje i rodziny, a potem przeprowadzka do nowego domu w miescie itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 zacytuj mi ten fragment z vc Panie hewi rejn. nie zacytuje bo takiej wzmianki w trailerze nt. vc nie bylo... Sam nie wiem skad mi sie wzielo, ale mniejsza z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Teraz GTA V teoretycznie powinno lepiej śmigać niż GTA 4 (na konsolach i PC). Czemu? Na trailerze i screenach można zobaczyć mgłę podobną do tej z San Andreas, czyli chyba już nie będzie tak, że cały obszar będzie siedział w RAMie (jak w 4) i dzięki temu będzie ładniej i płynniej. Po prostu mgła będzie zasłaniała niewczytane jeszcze tereny i budynki. Oczywiście to tylko teoria, ale myślę że się sprawdzi (mam nadzieje). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 byleby ta mgła nie była tak blisko jak silent hill ;pale w sumie mgła. czy smog. albo inne syfy rzeczywiscie moglyby przesłaniać dalsze fragmenty, oczywiscie czasem fajnie jest stanac na górze i popatrzec na całą mape, ale to nie jest aż taka zabawa żeby z jej powodu rezygnować z płynności Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To nie czasy PS2... na pewno nie będzie mgły rodem z San Andreas, która całkowicie zasłaniała dalsze obiekty w mieście. Należy jednak pamiętać, że na terenach pozamiejskich mgła była znacznie mniejsza. Tutaj może być tak, że w mieście będzie lekka mgła w oddali, która będzie maskować uproszczone modele, a na terenach pozamiejskich będzie pełna widoczność po horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 231 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Konkretne artworki Patricka Browna z GTA i innych gier - http://imgur.com/a/vXvja#0Przykłady: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Nie rozumiem dlaczego nie podali jeszcze zadnej daty premiery, mogli chociaz napisac "Coming 2013" zeby bylo mniej - wiecej wiadomo. Rozumiem, ze proces produkcyjny jest skomplikowany, ale jakies plany wydawnicze przeciez sa. Zreszta pokazali ten teaser w listopadzie zeszlego roku i widac po nim, ze prace nad gra byly juz w pewnym stopniu zaawansowane. Nie wiem dlaczego oni tak dlugo dlubia przy tej grze, takie San Andreas wydali dwa lata po Vice City, a przeciez bylo bardzo rozbudowane i wprowadzilo cala mase nowosci. Byl to co prawda ten sam, nieco ulepszony engine, ale przeciez piatka tez nie bedzie miala zupelnie nowego. Edytowane 13 Września 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
blade81tabris 12 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Heh za 50 dni rocznica pierwszego (i jedynego jak narazie) trailera V. Strasznie szybko czas zleciał. Jak się myśli o tym to wlecze się, ale jednak...jak nie październik to może listopad? Może dadzą coś na ten dzień znowu I wtedy by mogli ruszyć z kampanią. Dobre pół roku by to trwało i na maj premiera.Z trailera ten ruch uliczny wygląda lepiej niż w IV. Also dziwi mnie jak jeszcze niektórzy piszą że liczą na tereny pozamiejskie... przecież to oficjalnie potwierdzone. Liczyć to można na zwierzęta, które sporo osób chce, lub np łodzie podwodne, o których nic nie wiadomo, ale przecież mogłyby być.Edit: Potrafię czytać i nieraz nic nie piszą o tym zauroczeniu, jedynie że w IV im brakowało i chcą je tutaj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ludzie piszą, że liczą, że tereny pozamiejskie ich zauroczą, a nie, że w ogóle będą.EDIT: Hehe i dostać za ten post minusa. Tajemniczy jegomość poprawił mi humor. ; ) 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 pozwolę sobie wkleić obrazek z sygnatury kolegi wyżej: tutaj doskonale widać tą mgłę o której wspominałem, w GTA 4 takiego czegoś nie było i sądzę że właśnie dzięki niej nowe GTA będzie działać i wyglądać wyraźniej lepiej od 4. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 dla mnie bardzo ważne żeby popracowali nad optymalizacją, przykładowo taki Saints Row 3 lepiej wygląda od GTA 4 i do tego ma więcej FPS co widać, że Rockstar po prostu pokpił sobie sprawę. W sumie tyle lat minęło, że silnik powinien być dobrze zoptymalizowany na wszystkich 3 platformach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) No tak, porównujmy pseudomiasto z Saints Row do urbanistycznej orgii w GTA 4: + Euphoria, w której wypadku jest chyba cudem że PS3 i X360 były w stanie ją uciągnąć Edytowane 15 Września 2012 przez Texz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no dobra, może przesadziłem, ale i tak niech lepiej to zoptymalizują. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 http://www.rockstargames.com/V/screenshots/screenshot/1 najlepszy screen jaki wydali,najwięcej pokazuje aż chyba za dużo,dlatego nowsze maja albo blur albo pokazują kilka detali hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mój faworyt to zdecydowanie gościu na spadochronie, skały i rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 dla mnie bardzo ważne żeby popracowali nad optymalizacją, przykładowo taki Saints Row 3 lepiej wygląda od GTA 4 i do tego ma więcej FPS co widać, że Rockstar po prostu pokpił sobie sprawę. W sumie tyle lat minęło, że silnik powinien być dobrze zoptymalizowany na wszystkich 3 platformach. Co ty porownujesz? Gre ktora wyszla 4 lata temu i gre ktora wyszla dosc niedawno? Czlowieku prosze cie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Fanowska grafika. Cudo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No fajne... ale gdyby nie napis w tle to nawet bym się nie domyślił, że to z GTA Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 nom, w ogóle tło mogłoby być lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tereny pozamiejskie. ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Fajne, tylko te fury jakoś nie pasują. Ale koncepcja naprawdę dobra, jakby dopracować, to możnaby z powodzeniem wkręcać, że to nowy screen Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 kiedy nowy trailer? wrzesien, pazdziernik, listopad, grudzien, styczen? obstawiam ze wrzesien, to byloby piekne, moze ew. pazdziernik. Nastepny trailer z pewnoscia przyniesie troszke informacji i wskazowek dotyczacych fabuly, choc na pewno pokaza kilka zupelnie nowych gadzetow i patencikow. imho gdyby w taki sposob wyszly jeszce 3 duze trailery (co 3 miesiace) + mnostwo about game'ow w stylu R*, rockstar zadowoliloby i fanow laknacych tego typu informacji i sami by nieco ulzyli sobie bo presja jest kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 xDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 http://www.ps3site.pl/to-juz-pewne-gta-v-nie-pojawi-sie-wczesniej-niz-w-kwietniu-2013-roku/127730#more-127730 To pewnie maj/czerwiec 2013. długo nie trzeba było by czekać chyba, choć od zapowiedzi to kawałek czasu jak na GTA Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi