Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

w ich odppowiedziach na pytania mowili ze gameplay we wrzesniu bedzie, a teraz nagle wrzucili info ze jutro. pewnie stwierdzili ze gameplay mocno nakreci marketing, ktory wlasciwie powinien juz z pelnej (pipi) wystartowac

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

@Najtmer

W pytaiach odpowiedzieli ze gameplay jest przygotowywany i pojawi sie wkrotce, a jak ktos nie chce ogladac to zobaczy to dopiero we wrzesniu jak sam zagra.

Serio to nie byl trudny fragment z angielskiego.

Opublikowano

Rockstar bardzo lubi liczbę 69, co wiele razy udowodnili w swoich grach. xD

Opublikowano

VKU1hZ9.gif

Opublikowano

Szok totalny oby był długi gameplay i żeby pokazali tereny pozamiejskie.

JARAM SIĘ!!!!

Opublikowano

tereny pozamiejskie + obowiazkowo nurkowanie, ale tego pewnie nie pokaza.

Opublikowano

Może być nawet ten fragment pokazywany dla prasy. Byleby było długo. Ale pewnie dostaniemy coś na wzór Gameplay Series z RDR.

Opublikowano

Jak będzie 2 minuty gameplay trailer to obejrzę, jak więcej niż 2 minuty to nie oglądam. Wolę wszystko odkrywać w premierę niż teraz wszystko wiedzieć. 

Opublikowano

Zapewne leży w łóżku otoczony lepkim białym płynem i milionami chusteczek. 

Opublikowano

Kur... to smutna wiadomość z tym gameplayem, nie wiem czy wytrzymam, żeby tego nie obejrzeć jak Wy będziecie się tu nad tym spuszczać, nie chciałbym sobie psuć zabawy oglądaniem tego typu materiałów ;/ Nie wiem czy dam radę nie oglądać, masakra jakaś! 

O co chodzi z ta liczbą 69 w grach od Rockstara? bo nie kojarzę za bardzo :P

Edytowane przez popiol

Opublikowano

Ja tam po Gameplay Series z RDR`a czy MP3 ani trochę nie zepsułem sobie zabawy z pełną wersją (wątpię by komukolwiek one zepsuły odbiór całości, wręcz przeciwnie), więc myślę, że nie ma co się katować i ładować normalnie a i przy okazji zobaczyć jak to wszystko się rusza.

Opublikowano

Umieszczają ją wszędzie gdzie popadnie. :D

Opublikowano

butch - wiadomo, że nawet jakbym obejrzał to bawiłbym się znakomicie przy tej grze, ale po prostu nie będzie już takiego efektu "WOW!" jak zobaczysz niektóre aspekty gry (np. model jazdy, animacja chodzenia/biegania, system celowania i strzelania, nurkowanie, przełączanie się pomiędzy bohaterami i dosłownie cała masa innych rzeczy) teraz na filmiku i potem jak to będziesz widział w grze to odbierzesz to w miarę normalnie, dlatego, że już wcześniej własnie za sprawą takiego filmiku już to wszystko widziałeś. A jak nie obejrzysz gameplaya to grając wszystko będzie dla Ciebie nowe, sam będziesz wszystko odkrywał, zachwycał się itd. itp. 

Edytowane przez popiol

Opublikowano

Masz rację :) Jednak jestem zdania, że jeden filmik nie zaszkodzi. Tylko po to żeby zobaczyć jak to wygląda. Skonfrontować swoje wyobrażenia z rzeczywistością. A, że w jednym filmiku zawrą jedynie ułamek dostępnych rzeczy to i nie wyrządzi to większej szkody przy późniejszym ogrywaniu całości. 

Opublikowano

Ja się tylko boję, że po obejrzeniu tego będę tak najarany na GTA V, że nie będę mógł normalnie funkcjonować ;D. Wiecie, żadne inne gry nie będą sprawiały radości, będę chciał, by czas jak najszybciej minął i takie tam.