Opublikowano 25 października 201410 l A na XOne? Nie wiem czy to wiarygodne info ale ... http://uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
Opublikowano 25 października 201410 l A niech bedzie 1080p na obu konsolach; nikomu to chyba nie bedzie przeszkadzać, prawda? : )
Opublikowano 25 października 201410 l Grrrrr bo kupię tą konsole. Miałem czekać na GTA VI dopiero bo wtedy trochę stanieje ale już mnie korci żeby moc nowej generacji poczuć na V.
Opublikowano 25 października 201410 l Sam chciałem kupić PS4 (tylko i wyłacznie w zasadzie) dla tej gry, ale po GRUBSZYM zastanowieniu stwierdziłem, ze to bez sensu. Tzn nie tyle wydanie 2k na 'gre' jest bez sensu, tylko to, ze na PS4 nie ma modow, a co za tym idzie - nie bede mogl poprawic sobie modelu jazdy, ktory moze nie tyle co jest zly, co po prostu ma pewne wkurzajace aspekty, w miare latwe do skorygowania w plikach gry. Dlatego - ja czekam na wersje na pc.Ale pewnego dnia zapewne wersje na ps3 i ps4 i tak ogram ; )
Opublikowano 28 października 201410 l Details on Exclusive Content for Returning GTAV Players on PS4, Xbox One and PC http://www.rockstargames.com/newswire/article/52337/details-on-exclusive-content-for-returning-gtav-players-on?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=gtavexclusivecontent&utm_campaign=gtavcontent10282014
Opublikowano 28 października 201410 l Super, i cała moc next genów zostanie zmarnowana na kilka głupich pojazdów, broń i challenge..... R* jest jak stary mózg - powoli traci nad sobą panowanie, najpierw wysiadł im dział logiki, teraz marketing leży i kwiczy. Mogliby jednoznacznie powiedzieć że to fake: W(pipi)IA MNIE ICH ZACHOWANIE. :
Opublikowano 28 października 201410 l Co niektorym to nigdy nie dogodzi, ja rozumiem ze narzekanie jest gleboko zakorzenione w polskiej mentalnosci, ale czego sie spodziewales ? Dodatkowych 60 misji ? Kolejnych 2 grywalnych postaci w singlu ? Czy moze statku Enterpirse latajacego nad miastem ?!? To ciagle bylo i bedzie GTA5, jesli masz problem bo ograles to juz na PS3 to polecam zmienic dzial.
Opublikowano 29 października 201410 l Tak. Wczoraj chyba cenega potwierdzila na obu i PC EDIT Gdzie mozna najtaniej wyrwac GTAV na PS4? Na bank nie dam 260 zl, jak wcześniej płaciłem za limitke w (pipi) siana.
Opublikowano 29 października 201410 l Po prostu chciałbym coś więcej od jednego z największych zespołów deweloperskich, no ale najwyraźniej nie można... Akurat rzeczy z tego artykułu co był na newswire i został skasowany by mnie w pelni przekonały do preordera. Najtaniej idzie wyrwać na ultime mając zniżkę 5% 237,49zł + 11.90zł , przed podwyżką cen zdrapek do psn cyfrowa też nieźle wychodziła bo kosztowałaby realnie 86x3 czyli 258zł.
Opublikowano 29 października 201410 l Dlatego ja czekam na pelnoprawny dodatek do gry, a nie remaster.
Opublikowano 29 października 201410 l Krizz ale przeczytałeś że to co jest na obrazku który wkleiłeś to po prostu bonus dla tych którzy ograli V na poprzedniej generacji i zagrają ponownie na nowej? to nie jest wszystko co maja do zaoferowania. usprawnienia i dodatki będą. będą nowości, będą dodatkowe rzeczy ale oczekiwanie że nagle wrzucą drugie tyle zawartości, w pip nowych misji i nie wiadomo co jeszcze mija się z celem. to jest remaster, nie nowa gra.
Opublikowano 29 października 201410 l te nowe ficzerki w odświeżonej wersji będą tylko dla nowych konsol i pc? oby tez to dodali do ps3 ;/
Opublikowano 29 października 201410 l te nowe ficzerki w odświeżonej wersji będą tylko dla nowych konsol i pc? oby tez to dodali do ps3 ;/ no przecież jak byk jest napisane, że dla graczy, którzy przenoszą postacie na nextgeny
Opublikowano 29 października 201410 l Jestem ciekaw co z osobami takimi jak ja tzn. past genową wersję ograłem na Ps3, a currentgenową ogram na Xone. Czy zaliczą mnie jako powracającego gracza (poprzez SC) czy "nowego". Bo jeżeli niby "nowego" i nie dostanę "bonusów" to niezła beka... a pewnie takich osób jest dużo.
Opublikowano 29 października 201410 l Swoją drogą to mogliby już potwierdzić rozdzielczość i fps'y na obydwu platformach.
Opublikowano 30 października 201410 l (pipi)ac ta rozdzialke, 720p czy 1080p nie robi tak duzej roznicy, jak FPS. Jesli bedzie 30FPS, to leje cieplym moczem na Rockstar. Jak uda im sie 60fps. to szacun, i ide do sklepu po gre wdniu premiery.
Opublikowano 30 października 201410 l (pipi)ac ta rozdzialke, 720p czy 1080p nie robi tak duzej roznicy, jak FPS. Jesli bedzie 30FPS, to leje cieplym moczem na Rockstar. Jak uda im sie 60fps. to szacun, i ide do sklepu po gre wdniu premiery. Też nie wierzę że będzie 60 fps, za duża gra za duży rozmach by te pseudo nextgeny to pociągły.
Opublikowano 30 października 201410 l Panowie, czy jest może jakieś info czy wersja z PSN będzie posiadać PL napisy ?
Opublikowano 30 października 201410 l Panowie, czy jest może jakieś info czy wersja z PSN będzie posiadać PL napisy ? Tak będzie posiadała