Opublikowano 17 listopada 201410 l Dobra Panie i Panowie, za ok. 2h postaram się zacząć stream z gry. Pokażę i XONE i PS4.Jakieś namiary? z chęcią pooglądam
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jak to jest z przenoszeniem postaci? Wystarczy mieć, konto na SocialClub czy będzie to tak upierdliwe jak z diablo?
Opublikowano 17 listopada 201410 l powiązane konto z socialem wystarczy. przy odpaleniu multi będziesz miał opcję - nowa postać lub import. http://pl.socialclub.rockstargames.com/games/gtav/tutorials
Opublikowano 17 listopada 201410 l Powiem wam, ze ten tryb fpp zacheca tylko tym ze jest nowy i mozna zobaczyc wszystko z nowej perspektywy, ale w praktyce jest niewygodny i utrudnia rozrywkę. Np zza zasłony nic nie widac i trzeba non stop pop-up'ować co juz po krotkiej chwili zaczyna irytowac. Dobra, wracam, moze sie przekonam
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jeden z portali też potwierdza że w niektórych misjach praktycznie nie da się ich skończyć z tego widoku do tego sterowanie samochodami jest za bardzo czułe i nie naturalnie zmniejszenie czułości tylko trochę poprawia komfort grania.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Panowie - Ci co ściągają, jak Wam kapie z PSS ? Mnie 0,5 GB w 2h. Tragicznie to idzie. Nie wiem czy to czasem nie wina konserwacji. Edytowane 17 listopada 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Kurcze a myślałem że zmniejszenie czułości coś pomoże z tymi pojazdami w 1os
Opublikowano 17 listopada 201410 l W Łodzi w Empiku w Galerii na Piłsudskiego można kupić. Leżą sobie spokojnie na półce. Cena 229 PLN. Godzinę temu zakupiłem. Edytowane 17 listopada 201410 l przez odja
Opublikowano 17 listopada 201410 l Mam nadzieję, że jutro zdążą dowieść preordera (dalej mam skompletowana). Bo będę się nieźle smucił jak pierwszy kupi mój kolega, który nie zamawiał przedpremierowo.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Stream od godziny ok. 22:30 będzie można oglądać tutaj: http://www.twitch.tv/graczdari_1991pl Edytowane 17 listopada 201410 l przez Graczdari
Opublikowano 17 listopada 201410 l Kupowałeś w empiku? Widzę, ze bonus (1 000 000GTA$) znajduje się w pudełku zgrą tak? Pytam bo nie wiem czy przyślą kod na maila czy właśnie w pudełku powinien być. Edytowane 17 listopada 201410 l przez Colin
Opublikowano 17 listopada 201410 l Pracuje w sklepie z grami Tak, kod był w pudełku. Generalnie pod względem zawartości wygląda to jak wydanie na PS3. Czyli GRA + MAPA + INSTRUKCJA + KOD (Tym razem na kredyty)
Opublikowano 17 listopada 201410 l Właśnie dostalem maila, że idzie GTA To co panowie umawiamy się na multi? ;D
Opublikowano 17 listopada 201410 l Idę się kimnąć do 00:00 pogram, chwila snu i do roboty. Podobne akcje miałem tylko przy premierze GTA V na pastach
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jakby ktoś się martwił czy paczka z Empiku przyjdzie jutro to wysyłana jest ona taka opcją: http://www.ups.com/content/pl/pl/shipping/time/service/inter/express_saver.html
Opublikowano 17 listopada 201410 l Dla przypomnienia - stream startuje o godzinie 22:30: http://www.twitch.tv/graczdari_1991pl W oknie można zadawać pytania, postaram się odpowiadać
Opublikowano 17 listopada 201410 l Graczdari, nie sądze, tych sklepow jest kilka w Polsce I są najlepsze, z jakimi sie spotkalem zadne embargo, zadne cokolwiek smsa dostaje czasami po 2-3 dni przed premierą i płace mniej niz w empikach w #bogatympoznaniu czy w #bodatej warszawie. A ten update kiedy ma byc? nic mi nie pokazuje narazie
Opublikowano 17 listopada 201410 l Stream już leci, niestety musicie się zadowolić póki co instalacją :-P PS: 720p i najlepsza jakoś streamu Póki co więcej wam dać nie mogę
Opublikowano 17 listopada 201410 l Zamówiłem w empiku z płatnością z góry i mam : planowana wysyłka 18 listopada... Kiepsko Kiedy zamawiałeś? Ja złożyłem zamowienie pod koniec zeszłego tygodnia, przedpłata + dostawa pocztexem i mam termin wysyłki 21 listopada... Jaja sobie robią normalnie. Sent from my iPhone using Tapatalk To je EMPIK tego nie ogarniesz. Stawiam 100zł że jutro normalnie będzie GTAV do kupienia w sklepie a preordery wyślą 20 listopada To co może mały zakład, że preordery wyślą przed 20-tym? Jak przegrasz to przelewasz mi stówkę Jarać to by się można było jakby ta "wieża" się rozleciała w drobnym mak po uderzeniu w nią przez spadający helikopter.
Opublikowano 17 listopada 201410 l 4 listopada zamówienie złożone w Empiku i oczywiście dziś go nie zrealizowali. Na sklepach jest, niektórym zrealizowali.. Dlaczego człowiek jest tak głupi i łasy na 10 zł i daje kolejny raz się na nich naciąć..
Opublikowano 17 listopada 201410 l Paczki fajek za 10 nie kupisz, ledwie starczy na cztery byle gorsze piwa. Nie warto oszczędzać dla gierki, lepiej dopłacić i mieć spokój. Tzn gre kręcącą się w konsoli. Mówie jak jest