Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

O, czyli nie trzeba będzie odświeżać neogafa 2 listopada przez cały dzień. Dobrze wiedzieć. :)

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Moze ktoś dac link do Aplikacji na Ipada w ktorej bedzie mozna kupic grudniowy numer gazety w ktorej bedzie wiecej informacji co do GTa5?

Opublikowano

Dobra, machina martketingowa powoli zaczyna ruszać. Szkoda, że dopiero rok po premierze pierwszego trailera, ale zawsze lepiej późno niż wcale ;)

Edytowane przez terror

Opublikowano

To jest na 100% pewne, że nowy GI pojawi się 1 listopada ?

Opublikowano

Edit: Wyprzedzili mnie o setne sekundy z artworkiem :(

Lots of info coming next month. Get ready. For now, enjoy this first official artwork release from Grand Theft Auto V

"Lots of info" - :wub:

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

>prawy przycisk myszy

>ustaw jako tapetę

Opublikowano

Tylko nie minusujcie. IMO słaby art bo w sumie to już widzieliśmy w trailerze.

http://www.abload.de...led-12goxc0.gif

Czekam na arty przedstawiające postaci z piątki.

Aha - sklepy Anna Rex już były w czwróce na bilboardach.

Anna-Rex-Logo.png

edit: w następnym tygodniu czeka nas wysyp informacji o grze

http://www.rockstarg...st-control.html

Niezły sabotaż AC3, Halo 4, CODa 16 Premium Edyszyn, MOH 19, premiery WiiU, lutowego Bioshock Infinite

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Ta aplikacja GI działa tylko na tabletach? Myślałem że będę mógł kupić na telefon z androidem.

e: Przepatrzyłem całą stronę GI i nie da się kupić tego jednego numeru na pc, kurde, tylko ja nie mam ipada/tableta z androidem? :/

Edytowane przez mate5

Opublikowano

No będzie w chui materiału do fapowania, ale mimo wszystko nastawiałem się na ten tydzień. :( To może drugi trailer na rocznicę? ;)

Opublikowano

Czyli do 8-ego raczej nie mamy co się spodziewać żadnych nowych informacji nt. nowego GTA, a szkoda.

Opublikowano

No od GI nie, ale kto wie czy nie wrzucą drugiego zwiastuna w rocznicę pierwszego. :) To byłoby niezłe, a jak nie to i tak do końca roku powinni wrzucić.

Opublikowano

Ale okładka będzie wcześniej, prawda?

Opublikowano

Śliczny ten obrazek z psem i baseballem.

Opublikowano

Murzyn głównym bohaterem?

Opublikowano

V w tytule musi mieć jakieś głębsze znaczenie, daję rękę swą z łokciem (i to prawą!), że będzie więcej niż jeden bohater.

Opublikowano

Ten który zrobił to zdjęcie nieźle spier,dolił sprawę, mógł to sprzedać jakiejś stronce.

Ale zresztą kto by mu uwierzył..

Edytowane przez mate5