Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

małe miasto + wielki pusty teren.

szkoda nawet 2 verbatimów.

zawód roku

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Czyli wreszcie jakie są odpowiednie proporcje między mapami w San Andreas i GTA V ? Ta, co wrzucił Figaro jest prawdziwa? Niemożliwe...

Opublikowano

a propo, dobrze ze gtav wychoszi tez na ta smieszna konsole microsoftu, dzieki temu nie trzeba sie martwic ze wazy 38 giga, tylko maciusiowe 2 x 699 mb.

Opublikowano

wersja na gejstacje będzie upchana pustymi plikami, które ważą po kilka GB więc szoruj kable na kilkanaście giga złodziejstwa.

Opublikowano

Czyli wreszcie jakie są odpowiednie proporcje między mapami w San Andreas i GTA V ? Ta, co wrzucił Figaro jest prawdziwa? Niemożliwe...

Na pewno jest prawdziwsza od tamtych poprzednich...

Opublikowano

odznacze, wystarczy mi  30 fps.

Opublikowano

Lol, nie rozumiem was. :P Serio z powodu takiego czegoś anulujecie pre-ordera?

Po za tym, nie macie pewności czy to porównanie jest prawdziwe.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Przecież to zwykły trolling. ;]

Opublikowano

Te porównanie mapki GTA V z GTA SA co Figaro wrzucił to raczej fake. Houser mówił że mapka piątki to 49 km^2, a teren z SA miał "tylko" 12km^2. Także luz chłopaki, mapa będzie duża ;)

Opublikowano

To ta mapa jest prawdziwa czy nie ?! xd

Tak, tak. Tamto co wcześniej wkleiłem to była przerobiona wypowiedź gościa z Rockstara, dałem się złapać po prostu.

Opublikowano
Te porównanie mapki GTA V z GTA SA co Figaro wrzucił to raczej fake. Houser mówił że mapka piątki to 49 km^2, a teren z SA miał "tylko" 12km^2. Także luz chłopaki, mapa będzie duża

Serio wierzysz w te brednie po wysypie tych wszystkich negatywnych informacji? Święta krowa Rockstar kłamała wcześniej, kłamie teraz i będzie kłamać przy następnych grach. Najwyższy czas jednak położyć temu kres i przestać interesować się ich niedorobionymi i przereklamowanymi bublami. Dzisiaj jeden klub ze striptizem a co będzie jutro, albo pojutrze? Rockstar już od dawna tak naprawdę należał do tej grup firm, które zabijają tą branżę od środka. I jeszcze brak wersji na PC na równi z konsolowymi. Nie ma co panowie, zdejmujemy klapki z oczu właśnie teraz, póki nie jest za późno.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Gra nie jes warta składki na 4rech. Poczekam jak bedzie w plusie albo dostane od mikołaja na gwiazdke

Opublikowano

Czy brak sklepów zoologicznych jest potwierdzone przez R*?

Opublikowano

Dobra ogarnijcie tę błazenadę, bo już nie wiadomo, kto mówi na poważnie, a kto udaję większego debila niż jest...

Opublikowano

iJ77aTQOukN1I.png

pięknie kur.wa, pięknie

Opublikowano

ragus rozje.bałeś mnie xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Brak sklepu zoologicznego?! To jest jakaś masakra, nie kupię chomika, cofam preordera..