Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 137,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

getphotoiuwi.jpg

2z8qa0x.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wiem, ze jest oddzielny temat dla kierownic ale mysle, ze warto tutaj wrzucic skoro za chwile premiera nowej Forzy.

Recenzja InsideSimRacing kierownicy CSR Wheel od Fanatec'a (dziala z X360, PS3, PC).

W skrocie:

+ najlepsza kierownica ever

- cena

Opublikowano

ohydna jest ta kiera, plastikowe świecące kółko na wysoki połysk, poje... Fanatec'a, i jeszcze to połączneie gumy i alkantary na uchwycie kpina, mogli by sie zdecydować, jedyny plus to ze działa na 3 platformach, shifter tez do bani jak to u Fanateca, strzelający klik przy zmianie.

Jedynie kiera Fantec'a Porshe GT2 i ich pedały te metalowe mi się podobają.

Edytowane przez peter

Opublikowano

Nic wielkiego, ale widać jak gościu gra na tej nowej kierze od Mad Katz:

Opublikowano

ring1.jpg

ring2.jpg

nurbgp1.jpg

nurbgp2.jpg

Opublikowano

jak to obłędnie wygląda ^_^ w oczy od razu rzuca się znacznie agresywniejsza i dynamiczniejsza jazda samochodem, ciekawe na jakich ustawieniach koleś jechał.

Opublikowano

przed tym filmem odpaliła się reklama z F1 2011 i bundle packu x360...dziwne że fm4 nie dostała specjalnej wersji konsoli lub bundle packa.

Opublikowano

może coś tam M$ wysmaży - w tym roku mamy wysyp takich konsolek.

nie jeden pewnie by kupił slima z jakimś odjechanym motywem FM4

Opublikowano

Gameplay. Camino Viejo z alternatywna pora dnia. :)

http://www.3djuegos....os/0f0f0f19081/

no przyjemnie wygląda, podoba mi się ten nowy efekt odbić światła w kokpicie, widać fajnie fakturę kierownicy :)

Kokpity tez wyglądają sporo ładniej jak te z FM3, w koncu jak zrobili Autoviste to mamy pewność ze wszystkie kokpity trzymają poziom, szkoda tylko ze tak ciemno w nich, ale może to od trasy i oświetlenia zależy.

Edytowane przez peter

Opublikowano

Gameplay. Camino Viejo z alternatywna pora dnia. :)

http://www.3djuegos....os/0f0f0f19081/

no przyjemnie wygląda, podoba mi się ten nowy efekt odbić światła w kokpicie, widać fajnie fakturę kierownicy :)

Kokpity tez wyglądają sporo ładniej jak te z FM3, w koncu jak zrobili Autoviste to mamy pewność ze wszystkie kokpity trzymają poziom, szkoda tylko ze tak ciemno w nich, ale może to od trasy i oświetlenia zależy.

Właśnie co nam po pięknym kokpicie znacznie ładniejszym od FM3, skoro w 90% przypadków go nie będzie widać, bo musimy mieć słońce tak ustawione względem auta, żeby nam łaskawie oświetlenie pokazało kokpit :angry::ninja:

Opublikowano

Na oficjalnym Twiterze i Facebooku T10 rozdają kody na wczesniejszy dostep do dema. Rozchodza sie blyskawicznie, takze jak ktos zainteresowany to odswiezajcie co 5 sekund ;)