Cr@sh 195 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Ruhana wyszła pzeza(pipi)iście, nie zdziwie się jeśli T10 rozda te motywy jako prezenty dla VIPów;-) tak jak robili to w FM3. Jakie samochdy wybraliście jako pierwsze fury ? Wząłem Foxa - ma największy silnik - aż 1.5 ! ( w statsach jest 1.5 a na klapie 1.4) Edytowane 14 Października 2011 przez Cr@sh Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ja zaczynałem "furtką" . Kariera na początku jest dość nudnawa, ale szybko się rozkręca . Fajnie, że można zrobić importa z FM3 i kilka wypasionych fur będziemy mieli od razu w garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 w Forze 3 chwile tylko gralem, ale tutaj wskaznik kariery mam na poziomie 2,5 % przy lev 25( chyba nie pamietam), to ile trzeba bedzie w to grac rok, zeby 100% zrobic ? sick Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To jest niesamowite... jak ci kolesie robią takie malowania z tych kółeczek i kwadracików ? Trochę lipa jest że 6 showroomów w grze, w kwietniowym wycieku było ich z 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To jest niesamowite, ciekaw jestem ile czasu w normalnym tempie zajmuje stworzenie takiego Brusa lub Rihanny... Co do showroomów to jest chyba możliwość żeby do dlc coś takiego wrzucić nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To kariera jest bardziej wciagajaca, bardziej zroznicowana, bo w trojce ten aspekt po parunastu godzinach byl bardzo slaby... Cytuj Odnośnik do komentarza
reemo 0 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) w jaki sposób skorzystać z kodów dołączonych do gry ? Na marketplace nie ma żadnego launch packa torów ani samochodów.. w dodatku same downloady są dziwne. Ściągnałem na jednym koncie darmową m5 a na drugim znowu trzeba było ją pobierać :| Edytowane 14 Października 2011 przez reemo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 w jaki sposób skorzystać z kodów dołączonych do gry ? Na marketplace nie ma żadnego launch packa torów ani samochodów.. naciśnij guide button (X) i na lewo w zakładkach (rynek) masz ,,zrealizuj kod'' Cytuj Odnośnik do komentarza
reemo 0 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 aaaa no tak ! Dzięki w sumie gram od rana i mam pewne spostrzeżenia - samochody duuuuużo lepiej reagują na wejściu w zakręt ale też chyba za lekkie troszeczkę są (kierownica) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Panowie - gdzie w Forza 4 są jakieś opcje ustawienia obrazu ? Trasy duuuuużo zyskały na wyglądzie. Bardzo mi się teraz podoba Sedona i Pennisula. Co do gry na padzie to z tego co zauważyłem problem leży w tym, że standardowy pad od X'a nie oddaje nawet połowy tego ruchu, który czuć np. na Onzy. Wczoraj u kumpla odpaliłem na normalnym padzie i myślałem, że ma wibracje wyłączone O_o Edytowane 14 Października 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A wiecie jak wlaczyc zawody driftu? Bo nie ukrywam, ze w Forzie 3 glownie wlasnie kupowalem jakiegos japonca, tuningowalem i ustawialem go pod drift wlasnie i latalem bokiem po zakretach (Silvia <3). A gdzies widzialem, jak ktos wlaczyl drift, gdzie nabijaly sie punkty, ale nigdzie w grze nie moglem tego znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 dlaczego nie da się zainstalować płyty nr 2? zainstalowałem pierwszą a jak wkładam drugą to pojawia się że nie można zainstalować tej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Spróbuj z menu gry... powinna tam być opcja "zainstaluj dysk nr. 2" czy cuś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
reemo 0 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Qstrava - drift masz w społeczność -> rywale 1.Czy normalnym komentatorem jest Clarskon ? Wystarczy zmienić język na angielski ? 2. Jest gdzieś dokładnie opisane o co chodzi z ocenami za skręcanie, wyprzedzanie itp ? Oprócz achievmentów... 3. Od czasów 3 ta gra jest wciąż za łatwa Edytowane 14 Października 2011 przez reemo Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Clarkson jest zawsze... polski lektor gada ino te krótsze kwestie (np. o samym silniku czy hamulcach). Jak wybierzesz główną ikonkę (jest ona w okolicach przedniego zderzaka), to Clarkson wygłosi swój komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Beznadziejny ten polski lektor, tak samo polskie napisy w Autoviscie ;] Nie dosc, ze lektor przekreca fakty, to np napisy u Clarksona czasem skracaja jego wypowiedz o polowe. Lepiej ustawic sobie angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) no w końcu mam i ja Edytowane 14 Października 2011 przez peter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Jako, że zgadzam się ze wszystkimi zaletami gry wymienionymi wyżej i gra się cudownie wytknę tylko kilka drobnych potknięć - felgi nadal podczas jazdy po przekroczeniu około 30 km/h zmieniają się w model niskiej jakości no i samych felg chyba nie ma nawet jednej nowej sztuki, więc wciąż brakuję kilku klasyków Za to deski są jaśniejsze niż w demie podczas jazdy w cieniu czy ciemniejszej części trasy, więc tutaj duży plus w tym aspekcie <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Są nowe felgi. Nie wiem tylko ile. Widziałem przynajmniej jeden nowy model po przejrzeniu pierwszych 5-6 producentów. Jeszcze raz podkreślę jak dobrze wyglądają stare trasy w nowych szatach. Oświetlenie robi kolosalną różnicę. Edytowane 14 Października 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Dzisiaj pograłem w nową forze w "sklepie nie dla idiotów". Do pojedzenia było niewiele - jedna trasa i jeden samochód. Dodatkowo nie mogłem nigdzie powyłączać wszystkich asyst (samo hamowanie!). Niestety, gdybym mial patrzeć po tym "demie" to gry bym nie kupił - ale pełną na pewno. Szkoda tylko, że musiałbym kupić Xboxa Edit - malowania na furach (2 strony wstecz) niesamowite! Edytowane 14 Października 2011 przez łosion Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nowa Suzuka "za dnia" jest przepiękna. Jak zaczniecie już sie ścigać furami klasy "S", to przepadniecie bez reszty Lexus LFA ma tak świdrujący układ wydechowy, że można ogłuchnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Jest cudownie, autka śliczne, model jazdy dopracowany - nareszcie auto może wpaść w prawdziwy poślizg i zacząć się obracać. Wspaniale pracuje zawieszenie, widać jak taki Fox męczy się w zakrętach. Ogólnie gra sprawia wrażenie bardzo dopracowanej w szczegółach. co widać chociażby po prostych, a bardzo ładnie wyglądających menusach. W opcjach można bez problemu ustawić sobie patrzenie do tyłu pod Y. Cieszy także możliwość rezygnacji z cofania czasu, co daje jeszcze dodatkowy bonus kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Co trzeba zrobić żeby w grze mieć wszystko po angielsku, zmienić region czy tylko język ? Te opisy wyścigów po polsku są takie jakby między 3 do wyboru nie było żadnej różnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza
reemo 0 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 według mnie samochody są zbyt nerwowe, może nawet nie do końca nerwowe ale zbyt ochoczo reagują na każde przekręcenie kierownicy, nie czuć żadnej bezwładności. No i jest parę wpadek z samym poziomowaniem samochodów (nissan gtr z lepszym PI niż nowy mclaren na przykład...). Wpadka numer jeden - STARY Silverstone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 według mnie samochody są zbyt nerwowe, może nawet nie do końca nerwowe ale zbyt ochoczo reagują na każde przekręcenie kierownicy, nie czuć żadnej bezwładności. No i jest parę wpadek z samym poziomowaniem samochodów (nissan gtr z lepszym PI niż nowy mclaren na przykład...). Wpadka numer jeden - STARY Silverstone. Na czym grasz ? Na kierownicy z FF wszystko jest doskonale wyczuwalne... moment utraty przyczepności bardzo fajnie "smyra" i błyskawicznie możemy zareagować . Co do bezwładności, to wciśnij sobie sprzęgło pokonując jakiś łuk... auto Ci "zeszmacieje" i utraci stabilny tor jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi