SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Gotham City Impostors bym chętnie przyjął Ciekawi mnie czy za zmienione Warhammer też dostaniemy grę Blu-Ray. A jeśli chodzi o grę miesiąca w naszym PS+ to takie są podpowiedzi od Rossa McGrath'a (PlayStation Plus Content Manager): I jego odpowiedź na próbę odgadnięcia zagadki przez kogoś: Edytowane 3 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 IMO też może to być faktycznie AC: Revelations, lub bundle 1&2 (w sumie może być jako jedna z gier do rotacji też zamiast). Zbliżająca się premiera nowego AC to dobry moment by nagonić graczy poprzednią częścią Myślę, że marketingowcy Sony w ten sposób właśnie przekonali Ubisoft do włączenia swojej gry w ofertę ;p Swoją drogą tą samą taktykę stosują od jakiegoś czasu nasze stacje prywatne, jak jakiś film w kinie to puszczają poprzednią część lub film z tym samym aktorem jako jakiś mega hit albo superkino Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Podobnie pomyślałem apropos Darksiders, bo za jakiś czas sequela, promocję czas zacząć. W sumie to byłaby świetna taktyka w dobie sequeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 I ona działa bo po Darksiders biore dwojke. Moze nawet w premiere. Chcialbym Borderlands (moze nawet GOTY) i Resident Evil 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja liczę mocno ze to będzie AC:Revelations Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Heads-Up’ PlayStation Plus Update – 4th July 2012 It’s our first update to the Instant Game Collection here in SCEE and that brings a new Game of the Month! Congratulations if you’ve already figured out what it is. I can now confirm that from tomorrow until the beginning of August, all our PlayStation Plus subscribers will be able to download Deus Ex: Human Revolution as part of their subscription. I’m very pleased Square-Enix have agreed to provide this game, it’s certainly to my mind one of the finest titles of 2011 and a personal favourite. http://blog.eu.plays...-4th-july-2012/ Deus Ex: Human Revolution Dodatkowo zniżka 50% na dodatki do tej gry. W DE grałem, ale chyba sobie kupię w takim razie Missing Link i przejdę jeszcze raz. Edytowane 3 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No i git, ja tam osobiście się cieszę. Ale tych nowych 3 gier dla Plusa jeszcze nie podali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jezus maria - DEUS EX !!!!!!!!!! nie grałem w to jeszcze i zawsze chciałem zagrać i nigdy nie miałem po drodze by ją kupić. LOVE PS PLUS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) No i git, ja tam osobiście się cieszę. Ale tych nowych 3 gier dla Plusa jeszcze nie podali? 2 gier* Za dwa tygodnie je dopiero ogłoszą. PS. Deus Ex zajmuje 8057 MB. Edytowane 3 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hmm, bo ja dopiero zdeaktywowałem sloty i się na serio zainteresowałem Plusem - co miesiąc na początku wpada nowa gra miesiąca. a te trzy dwie w polowie każdego miesiąca? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No, tak to powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dyski płaczą... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dyski płaczą... Wystarczy je wymienić na większe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Matko Boska co za tytuły jak tak dalej pójdzie to wystarczy mieć plusa i nie kupować już nic na płytach Wspaniała walka z używkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No akurat to co dali wcześniej to wg mnie słabe było... takie na od(pipi)ne, ale Deus to już coś, ciekawe co dadzą 18 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Plus staje sie najbardziej oplacalna inwestycja cyfrowa tej generacji. A pomyslec, ze poczatek byl taki slaby Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Cos czuje, ze zamiast kupowac gry bede przedluzal plusa co rok Edytowane 3 Lipca 2012 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jeśli Plus będzie sukcesem, to czuję że w następnej generacji będzie to główny sposób na nabywanie tytułów Pomijając jakieś killery na premierę, to oby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ross napisał w komentarzach na blogu, że 18 lipca będą dwie nowe (One PSN, one Digital BD). Digital BD to chyba "duża" gra, więc może wtedy dodadzą assassina jakiegos Cytuj Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 cenega wydala w wersji PL ciekawe czy na PSS tez bedzie w PL Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Raczej tak, większośc gier u nas jest w PL (jeżeli odpowiednie wersje są dostępne). EDIT: w przypadku GoW'a Ghost of Sparta było tak że wersja językowa ustawiała się na identyczną jak jezyk XMB. Edytowane 3 Lipca 2012 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 ooo, to by bylo mile zaskoczenie patrzac na to co wyprawia cenega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 pierd.ole nie kupuję już gier. 140 zeeta plus wszystkie dodatki - tyle kosztował mnie Deus. Za tyle szmalu miałbym PS+ na rok gademyt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Mogli by podawac od razu pełną liste gier jakie będą dostępne w danym miesiącu, bo teraz będziemy czekać do tego 17-tego na ogłoszenie dalszej listy gier co by przypadkiem nie nabyć czegoś co dostaniemy za free. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 na tym to polega, ze nie wiesz czy dostaniesz gre, na ktorej Ci zaleczy czy jakis zapychacz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi