Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 234,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Spróbuj po resecie konsoli. Wchodzisz do Gry > Playstation Plus i sprawdzasz czy jesteś. Jeśli nie, wracasz do głównego menu i wybierasz "wyświetl pliki do pobrania", wybierasz cos z Plusa, dajesz by ściągało, następnie anulujesz z poziomu Store, i sprawdzasz czy załapało Plusa :)

Na FB Sony Polska mi odpisało, by zgłaszać problemy do Centrum Pomocy Serwisowej, i wtedy będą imiennie rejestrowane i wtedy ponoć szybciej pójdzie :P

Opublikowano

Po Polsku Mendrek - dzwonić na infolinię 801 230 000 i zgłaszać - poproszą o adres email, do weryfikacji nazwę konta (PSN Id) i datę urodzenia - dostaniecie numer zgłoszenia (zapisać!) i w ciągu kilku najbliższych dni postarają się to Wam naprawić. Jak by problem nadal występował macie ponownie dzwonić i podać już tylko nr. zgłoszenia.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

ok u mnie zadziałało pobrałem ponownie theme zainstalowałem i ściągam rdr dead space 2 i darksiders

Opublikowano

Ok u mnie też zadziałało, dzięki Mendrek choć trochę zamieszałeś :)

Po prostu wszedłem na PSS i przejrzałem listę co już kiedyś z plusa ściągałem, znów ściągnąłem i zainstalowałem(by nie tracić nerwów to szukajcie coś małego), ponownie wszedłem w PSS i wszystko jest cacy.

Opublikowano

Działa wam jak wyłączycie i włączycie konsolę? Ja po każdym restarcie muszę coś pobrać z listy żeby mi P+ zaskoczył ;/

E: dzięki @marekjw2523 - zgłosiłem do Sony

Ja dodatkowo pobrałem Darksiders i AC2 które przegapiłem - co prawda nie wiem po cholerę mi one bo w obu już od dawna mam platynę.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ok u mnie też zadziałało, dzięki Mendrek choć trochę zamieszałeś :)

Po prostu wszedłem na PSS i przejrzałem listę co już kiedyś z plusa ściągałem, znów ściągnąłem i zainstalowałem(by nie tracić nerwów to szukajcie coś małego), ponownie wszedłem w PSS i wszystko jest cacy.

dokładnie ja sciagnolem sobie jakies theme :)

Ps:Ciekawe czy Sony jak upora się z problemem to zabierze nam te gry :)

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Działa wam jak wyłączycie i włączycie konsolę? Ja po każdym restarcie muszę coś pobrać z listy żeby mi P+ zaskoczył ;/

Specjalnie sprawdziłem, i u mnie ten problem nie występuję. Współczuję

Co jeszcze udało wam się ściągnąć co przegapiliście ?

Opublikowano

Oddworld: Stranger's Wrath

Opublikowano

ooo to pięknie coś jeszcze można pobrać oprócz rdr,ds2,darksiders,i Oddwordl?

Opublikowano

Myślę, żeby z kumplem zaatakować plusa na rok. To jak to jest z tymi grami - zassam te co za free i przez rok będe mógł ich używać? Nawet jak już wymienią grę na inną i mam jązassaną to mogę dalej ciorać dopóki mam plusa? Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, to co będziesz miał na dysku to będziesz mógł grać przez czas trwania abonamentu, nawet jak zniknął z Plusa w PSS.

Opublikowano

czyli jak udało mi się zassać rdr którego już nie było to znaczy że będę mógł w niego grac tak długo jak będę opłacał abo?

Opublikowano

Tak, będzie on po prostu na liście plików do ściągania. Jak przestaniesz płacić to z listy zniknie, ale gdy nawet po przerwie znowu wykupisz plusa, to na nowo się pojawi.

Dlatego np. Ci którzy skorzystali z paczki Welcome Back i aktywowali sobie wtedy też konto z Plusa, mogą sobie te gry które były w tym darmowym miesiącu ściągnąć (Burnout Paradise, MTG: DotP, Streets of Rage 2).

Opublikowano

aha dzięki mendrek myślałem ze to działa na tej zasadzie ze zamieniają grę i nie można już w nią grac

Opublikowano

Czy PSMove Heroes bylo w Plusie?

Mam opcje "purchased" i na pelna wersje i na trial. Wlasnie zasysam pelna wersje...

Sprawdzcie moze u Was tez jest "promocja".

Opublikowano

Spokojnie, to na 99% będzie tylko trial. Rayman Origins też mi pokazywało jako kupione, a po ściągnięciu się okazało, że to jednak wersja na 60 minut ;)

Opublikowano

Y, było ale w USA.

Swoją drogą szkoda że już nie ma podpowiedzi, a tu jeszcze z tydzień poczekamy na wieści o nowej grze miesiąca :( Btw. mam nadzieję że dadzą ją 31, a nie trzeba będzie czekać do pierwszej środy listopada, czyli tydzień później.

Chciałbym aby dali Hard Corps: Uprising, chyba było nawet w USA, tylko to raczej w rotacji tych pozostałych gier.

Opublikowano

Mam Hard Copsa na 360 i po pierwszych zachwytach powiem - poziom trudności w tej grze to kosmos, albo ja już się starzeje. Gra fajowa ale przetrudna.....A w Gryzorze na jednym kredycie to wymiatałem nawet więc wiem co mówie.....

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie zanim zrzucę się na Plusa z kumplem. Rozumiem, że jak kupię go z kumplem na spółę z naszego konta do zakupów to będę mógł grać w te gry z Plusa za free tylko na tym koncie? Czy na głównym koncie też będe mógł grać w te gry do końca abonamentu plusa (system to zapamiętuje czy jak?)? Ważne pytanie bo tak to nie pogramy razem w Borderlandsa jak będziemy go mieć na wspólnym koncie. Pozdrawiam

Opublikowano

To się nawet nie zastanawiam tylko atakuje po wypłacie co by się na październikowe gry załapać. Pozdrawiam

Opublikowano

A ja mam inne noobskie pytanie, jak np mam rdr z plusa i go usune, to bede mogl ponownie go pobrac, right?