Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie najszybciej dostane kod na darmowego PS+ na kilka dni?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 217,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego jak chce zakupić plusa na jeden miesiąc to musze mieć zarejestrowana karte?Wyzsze kwoty tego nie wymagają.Mam kase ze zdrapek na konce i jestem w tylku, idzie to jakos obejsc?

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego jak chce zakupić plusa na jeden miesiąc to musze mieć zarejestrowana karte?Wyzsze kwoty tego nie wymagają.Mam kase ze zdrapek na konce i jestem w tylku, idzie to jakos obejsc?

tak, wpisać jakiekolwiek dane karty z czapy. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Czy ma ktoś z was plusową wersję Uncharted 3 na PS3 zainstalowaną? Prosiłbym by ktoś sprawdził czy w menu głównym gry też wam tak dysk zamula i ścina się muzyka. Pozdrawiam :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takie pytanie. Zaprzestałem kupowac Plusa a na dysku PS3 mam ściągnięta grę zaczasów abonamentu Duke Nukem 3D (i kilka innych) czy bez wykupionego abonamentu można jakoś w nie zagrać? Może jakieś tymczasowe kody do PS plus itp ? Da się to jakość obejśc ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ten Dirt 3 na PS3 to gola gra czy dodaja jakies dodatki do tego? Jesli tak to jak je pobrac?