Opublikowano 12 czerwca 201311 l Jeśli tak jest to seryjnie, nie chce mi się bawić w to, mam jeszcze ze 20 tytułów które mogę obadać z plusa. <problemy_pierwszego_świata>
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Lepiej dowiedzieć się o tym po 5 minutach na forumku niż tak jak ja stracić na te bzdury całe popołudnie (a mogłem w tym czasie spokojnie sobie ściągnąć dowolną inną gierkę i grać od 2 godzin). Cheers Całej dywizji SCE zajmującej się PS Store życzę, żeby po śmierci w piekle musieli korzystać ze swojego sklepiku. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Qjon
Opublikowano 12 czerwca 201311 l ja dorzucalem do listy pobieranych przez www (nie wiem czy tak tez jest w pss) i tam sie pokazala informacja przy dodawaniu do koszyka typowo zwiazana z multiplayerem m. in. o zakupionych dodatkach. troche mnie to zdziwilo po co to pisza, no i ikonka gry tez jest z multi, takze moze po prostu tradycyjnie cos pomieszaly te spece
Opublikowano 12 czerwca 201311 l ja pitole kwadratura koła normalnie z ps store zawsze pod górkę, forumek rządzi, też dzięki tym tipsom olewam U3 z plusa
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Nie ma jak ściągnąć dwa razy 12gb mysląc, że coś się źle pobrało Oo Sprawdźcie jeszcze raz listę pobrań. PlayStation Network -> Zarządzanie kontami -> Zarządzanie transakcjami -> Lista pobierania.Powinny na niej znajdować się następujące pliki. Pobierzcie 2D Movies i 3D Movies.-Multiplayer Free to Play-Single Player Experience-Single Player Exp. 2D Movies-Single Player Exp 3D Movies
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Na blogu PS napisali, że problemy z uncharted rozwiązane. E: Ale jak na razie dalej nigdzie w sklepie filmów nie mogę znaleźć. Edytowane 13 czerwca 201311 l przez karmaster
Opublikowano 13 czerwca 201311 l XM - jak pobierasz Tryb dla jednego gracza Uncharted 3: Oszustwo Drake'a™ to od razu powinieneś mieć jeszcze dwa pliki - 2D i 3D. Sprawdź na liście pobierania. W sklepie ich nie ma - są po prostu częściami składowymi (ale oddzielnie pobieranymi).
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Tak powinno byc, ale jak dodaje tryb dla jednego gracza do sciagania nic wiecej mi nie dodaje... Chyba zeby wszystko wyczyscic i znow pobierac od nowa?
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Kyo, u mnie tylko SP się dodało, chyba, że rzeczywiście to naprawili i teraz wraz z dodaniem SP wskakują już te filmiki. Zaraz to sprawdzę tylko zainstaluje mi się MP.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Na bank będę pobierał i instalował od nowa 4,7GB, 12GB i X GB filmików (słyszałem że jakoś drugie tyle gigabajtów). Totalnie odechciało mi się grać w to LeEpikCoverShooter 3, poczekam aż będzie za free w Plusie. Ups... Edytowane 13 czerwca 201311 l przez Qjon
Opublikowano 13 czerwca 201311 l @XM Zrobilem dokladnie tak jak napisales, i znow pobiera mi tylko tego single playera 12gb.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Beka, faktycznie dodali polepszoną wersję U3, jedyne 34 GB xDDD Sorry, nie ściągam. Edytowane 13 czerwca 201311 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Jeden plik, od nowa trzeba wybrać U3 z PS+.YAYA.Dobra, ściągam. Plik jest podzielony na 3 - zapewne tryb dla jednego gracza (12gb), multi (niecały GB) i reszta to filmiki. Nieźle, to już wolałbym wersje bez cutscenek, hehe. Szkoda, że uprzednio skasowałem to co zdążyłem ściągnąć i teraz czeka mnie ściąganie 34gb.Up!Z tego co widzę teraz dokładniej to:- 2D movies - 12.5GB- 3D movies - 10.3GB Edytowane 13 czerwca 201311 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l No i teraz wszystko dodaje tak jak powinno do listy. Ale 34gb to letkie przegiecie ;P. Mam nadzieje ze platynka latwa jak w u2 ;D
Opublikowano 13 czerwca 201311 l 3d filmy tez trzeba sciagac jak sie nie ma tv 3d? edit - Boryz platynka latwiejsza bo gra na crushing o wiele wiele łatwiejsza Edytowane 13 czerwca 201311 l przez Ficuś
Opublikowano 13 czerwca 201311 l A te filmiki 3D trza ciągnąć czy można same 2D? Co jak co ale ponad 10 GB róznice robi na dysku
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Zakładam, że filmiki 3D nie sa wymagane do odpalenia gry. Ja natomiast mam nadzieję, że nie zanudzę się - U1 było fajne, ale "dwójka" kompletnie mi nie przypadła do gustu.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l @Ficus, tak wlasnie sie spodziewalem ze jeszcze latwiejszy crushing niz w u2 @XM, mi zas natomiast na odwrot, dwojka przypadla do gustu duzo bardziej niz czesc pierwsza
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Beka że filmy to nie cutscenki na silniku. Beka że plik zajmuje 34 GB, czyli trza mieć 68GB wolnego miejsca na jedną grę. Beka z tych co mają 40GB Faty. Ale i tak ogólna beka z Microsoftu
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Wlasnie nie trzeba miec 68 gb, dlatego pewnie wlasnie to zostalo podzielone na tyle czesci po ok 10gb, ja z wolnymi 49gb na dysku dalem do pobierania wszystko bez problemu.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l dałeś do pobierania, ale żeby zainstalować, trzeba mieć drugie 34gb wolnego miejsca : )
Opublikowano 13 czerwca 201311 l pewne info z tą instalką? dziewczynie chcę ściągnąć na jej konsolkę, ale tyle miejsca to ona nie ma myślałem, że to ograniczenie tyczy się tylko ściągniecia