Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

No to czekamy do 15 marca :)

Opublikowano

Ja przed chwilą z kumplem skończyłem sesyjkę w MK2 z PSS. Wiadomość o demie bardzo nas ucieszyła :thumbsup: trzeba się uzbroić w cierpliwość i spokojnie czekać na coraz bliższą premierę.

Opublikowano

gdzie w psn jest MK2? Wpisałem w wyszukiwarce ale nic mi nie znalazło ; /

Opublikowano

gdzie w psn jest MK2? Wpisałem w wyszukiwarce ale nic mi nie znalazło ; /

Na amerykańskim PSN.

Opublikowano
  • Autor

Albo do 8 ;p nie no masakra, że to już za tydzień/dwa :wub:

Noooo w końcu obadamy jak to jest z nowym Mortalem :potter:

Opublikowano

Trochę info na świeżo czyli Gamespot na GDC i rozmowa z Boonem: klik. Więcej o Challenge Tower, sporo gameplayu.

Podoba mi się jak Boon opowiada o grze, jego i Pitchforda mógłbym słuchać godzinami jak opowiadają z pasją o swoich dziełach ;)

Opublikowano

te fatale mozna bylo zobaczyc pol roku temu

ostatnio PPE i ps3site maja tendencje to wrzucania newsów z (pipi) starymi filmikami

powiem tylko ze ten fatal cyraxa z siatką byłby fajny gdyby siatka przecieła goscia na małe kostki jak lasery w resident eviul, bo teraz jak poprostu w kilku miejscach sie rozpadł mimo ze siatka ma mniejsze oczka to wyglada debilnie

Opublikowano

Zauważyłem, że w USA różne sklepy dają różne bonusy przy preorderach. W Polsce w tym temacie znalazłem póki co ofertę Ultimy - bonusowy strój dla Reptile'a. Mam pytanko: czy znacie inne sklepy z grami (polskie), które oferują podobne dodatki i czy można będzie później je jakoś pobrać np. przez DLC?

Edytowane przez AngelOfDust

Opublikowano

Tak w USA mamy 3 rozne DLC przy zamowieniu pre-orderu, klasyczne stroje i fatality dla Scorpiona, Sub-Zero i Reptil'a.

Moge sie mylic ale nawet polska kolekcjonerka ma wlasnie tez tylko Reptile jako bonus ( szkoda ze nie jest to losowo dodawana jedna z tych 3 "postaci").

Jesli chodzi o DLC z to raczej napewno bedzie mozna dokupic te stroje, aha i nie zapominajmy o tym calym nowym trybie "the tower" czy jakos tak. Z tego co tam w wywiadzie gadali to za ukonczenie go ma na nas czekac jakas niezla nagroda, cholera wie czy bedzie to jakas postac czy moze bonusowe stroje . Zobaczymy.

ps. nie zapominajmy oczywiscie o demie :)

Edytowane przez Freeze182

Opublikowano

Aż mnie kusi by wykupić PS+ ze względu na to demo. Ale przetestuje jednak swoje pokłady cierpliwości czekając do 15 marca. Coś czuję, że kupię nowego Mortala w dniu premiery. Bankowo online będę męczył masowo.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Z tego co czytałem demo będzie zawierać 3D, fatale i versus na jednej konsoli. Ale jestem ciekaw czy będzie online, wie ktoś?

Opublikowano

Mam nadzieję, że demo dla wszystkich pojawi się w tydzień po PS+. Online pewnie będzie...

Opublikowano

Przecież demo będzie 15/16 czyli tydzień po PS+. Online na bank nie będzie,

Opublikowano

Opcja trenowania fatali - kapitalny pomysł którego mi brakowało zawsze.

Też myślałem, że 8 marzec to 8 marzec czyli demo dla PSS+ będzie wszędzie dzisiaj :confused:

http://www.gametrailers.com/video/the-kombat-mortal-kombat/711450 The Kombat Kontinues Trailer

fuck :wub:

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PlayStation-Network-Prace-konserwacyjne/m-p/12520251

Przerwa techniczna psn akurat od dzisiaj od 17 do 4 rano. Ja pier.... akurat jak miało pojawić się demo Mortala....

Edytowane przez Square