Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

Opublikowano

Powiedzcie mi, bo nie moge zrozumiec - jaka mozna miec potem przyjemnosc z gry skoro ogladnelo sie wczesniej wszystkie fatale i x-raye na YT?

W MK gram od pierwszej czesci i jedna z podstawowych radosci plynacych z gry bylo zawsze wlasnoreczne wykonanie fatala i odkrywanie ich naocznie po raz pierwszy. A wykonanie po raz pierwszy fatala na automacie na osiedlu dawalo +10 do rispektu na dzielni i satysfakcje godna zaliczenia chetnej 18-stki. To byla nagroda za ciezka walke, uczenie sie kombinacji i dobre jej wprowadzenie. A takie ogladanie fatali kojarzy mi sie jedynie ze spoilerowaniem sobie samemu zakonczenia dobrego filmu.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

Nie wiem po co te babality, to najgorsze wykończenia jakie mogli dodać. Zdecydowanie lepsze byłoby hara-kiri z samobójstwami.

Opublikowano

Animality to zawsze były beznadziejne. Większość taka sama, rzuca się jakiś niedźwiedź na ofiarę i gryzie po brzuchu. :potter:

Opublikowano

Albo animality. Ale pewnie się nie chciało, bo za dużo roboty by było. :mellow:

Też właśnie byłem za animality i bardzo po cichu liczyłem na nie ;/.

Może w dlc...

Opublikowano

Przecież animality ssauo pauke. Te żałośnie animowane fluorescensyjne zwierzątka to najgorszy sposób wykończenia przeciwnika w historii serii. Dla przypomnienia:

Opublikowano

Teraz faktycznie żałośnie to wygląda hehe kiedyś bardziej robiły.

No ale teraz mogliby zrobić je o wiele lepiej i chyba lepsze animality niż babality.

Opublikowano

Pograłem trochę u znajomka. Posprawdzałem prawie wszystkie postacie i zagrałem jednego arcade'a gdzie odpadłem przy 4 walce ;)

Fajnie się grało, chociaż nowy Mortal jednak do mnie nie trafił. Nie mogłem znaleźć dla siebie odpowiedniej postaci. Z tych co ograłem (odpuściłem prawie wszystkie laski) najfajniej prezentował się Reptile i Ermac. Wcześniej planowałem ogarnąć Nooba, ale wydaje się strasznie skomplikowany.

Nie podoba mi się duża rozbieżność w ilościach ciosów specjalnych. Większość ma tak po 5, czy 6, ale niektórzy chyba z 10, a inni 4. Wiadomo, że niektóre to wariacje jak np. w przypadku Nooba rzucenie czarnej dziury przed, na i za przeciwnika.

Poza tym kombosy czesze się miło, system jest przyjazny ale jednocześnie skomplikowany.

Ja się pewnie zaopatrzę, ale utwierdziłem się tylko w przekonaniu że jednak nie na premierę.

Aha i każdy ma miejsce na 3 fatale, ale na początku odblokowany jest tylko jeden. Nie wiem czy pozostałe to też fatale, czy liczą się w tym stage fatality, animality, friendship i inne takie bzdury.

Opublikowano

No właśnie na tym filmiku co wrzucił @LiSoQuan w 14 sekundzie widać "finishing movies" i 4 sloty razem. Ostatni to babality, pierwszy fatal a dwa środkowe to znaki zapytania :blink:

Jedno z wolnych miejsc to pewnie drugi fatal a trzecie? Stage fatal, klasyczny fatal, trzeci fatal albo coś jeszcze (animality ;p)!?

Przy okazji Kali na ppe napisał, że nie na każdej planszy można zrobić stage fatality.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Albo to klasyczne fatale, które trzeba będzie kupić. W końcu takiego Sub-Zero pokazali już 3 fatality.

Opublikowano

ehhh ku.rwa po cichu liczylem, ze w jakims sklepie juz mozna dostac xD

dawno nie czekalem na zadna gierke tak bardzo.

Opublikowano

na poprzedniej stronie ktoś dał filmik z wszystkimi fatalami - chciałbym zauważyc że fatal shantsunga jest totalnie zerżniety z jokera, dokladnie to chyba z fatala jokera w MK vs DC

a fajne to fatality na koncu, baby z 4 rakami - zrywanie skóry :D

Opublikowano

no hej co chwile ktos tu wrzuca filmiki, nie spodziewalem sie ze traktujecie to jako spoilery, sory

Opublikowano

Co z multi ? Wiadomo już czy bedą jakieś rankingi i statystyki ?

Opublikowano

Nie, to jest zwyczajne, klasyczne Fatality, pojawiło się po raz pierwszy w MK2.