Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Niewiele polecę, bo też latam raczej poza sezonem, pożyczam auto i nocuję po drodze gdzie mnie poniesie, Booking w telefonie i nigdy problemu nie miałem (oczywiście jakiś wstępny research warto zrobić). Chyba że chcesz tydzień się byczyć to hotel wydaje się dobrą opcją.
Opublikowano 42 minuty temu42 min 4 godziny temu, Rudiok napisał(a):Niewiele polecę, bo też latam raczej poza sezonem, pożyczam auto i nocuję po drodze gdzie mnie poniesie, Booking w telefonie i nigdy problemu nie miałem (oczywiście jakiś wstępny research warto zrobić). Chyba że chcesz tydzień się byczyć to hotel wydaje się dobrą opcją.No właśnie nie mogę się zdecydować. Z jednej strony chciałbym się pobyczyć, a z drugiej świetnie wspominam zeszłoroczny 14 dniowy trip Malaga->Granada->Sevilla->Ronda
Opublikowano 18 minut temu18 min Dlatego ja mam od lat przeplatankę - na krótsze wyjazdy biorę auto i nocuję tam gdzie dojadę, albo gdzie mi się spina najlepiej jako baza wypadowa a na dłuższe robię sobie bazę w jednym miejscu i przeplatam 1 dzień zwiedzania i 1 dzień plażowania.
Opublikowano 13 minut temu13 min Kanary są o tyle spoko, że ze stałą bazą w jednym miejscu na wyspie, można do woli eksplorować autem różne części reszty wyspy w różnych dniach. A pomiędzy wycieczkami robić sobie dni przerwy na plaży. Tak w ogóle to imo dla graczy jest tam super, bo taka wyspa przypomina terytorium z gierki z otwartym światem. Można serio odhaczyć na niej wszystkie najciekawsze miejscówki. Osobiście byłem jak na razie na Lanzarote, Gran Canarii oraz na Teneryfie. Wszystkie były warte odwiedzenia. Teneryfa najbardziej mi się podobała przez właśnie zróżnicowany klimat i najbardziej zmieniające się krajobrazy. Ale Gran Canaria też miała robiące wrażenie góry w środku wyspy albo swoje duże miasto z ładną starówką, a Lanzarote spektakularne widoki i unikatowe miejscówki wulkaniczne.