Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Cieszy mnie bonus do Raging Blast 2 i że będzie 6 postaci wcześniej nie obecnych w żadnej grze opartej o uniwersum DB
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Mnie cieszy zbliżający się gamescom (konfa sony i nowe zapowiedzi itp). Wkurza mnie zaś to, że wakacje = sezon ogórkowy w grach. Edytowane 12 sierpnia 201014 l przez MBeniek
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l cieszy mnie kilka gier na wii w(pipi)ia mnie... wii, ta konsola jest całą sobą przeciwko mnie >.< co jeszcze hmmm mimo dużej ilości czasu nie mam wielkiej ochoty na granie, a w planie mialem nadrobic kilka zaległości :<
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Napawa mnie to, że jak zaraz zacznę pykać online w Uncharted: 2 - to jest krótko po 1:00 - tak skończę grać dopiero o 2:00.....kolejnego dnia. Cieszy mnie też demko Mafii, w końcu kroi się jakaś porządna gangsterka.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Napawa mnie nadchodząca beta PESa 2011. Mam nadzieję , ze się na nią załapie i no i że...król powróci.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Już nie długo zakumpluje się z największymi psycholami gier! Kane & Lych do mnie jada. Powoli bo powoli ale i tak się cieszę. Pozabijam z nimi paru s(pipi)ielów i zapiszę się do mafii. Drugiej Mafii. W(pipi)ia mnie że napalony na Ratcheta & Clanka: Crack in Time byłem niesamowicie. No i kupiłem sobie tą giere. Jest naprawdę za(pipi)ista z oszałamiającą grafą. Ale zwyczajnie nie chcę mi się grać. W nic. Czasami Fife odpale. Mam nadzieję że wyżej wymienione bandyty niedługo zachęcą mnie do grania
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Wkurza mnie, że wszystkie gry na które w tym roku czekam (LBP2, AC:B i NfS: HP) wychodzą dokładnie tego samego tygodnia, a biorąc pod uwagę że w Polsce gry wychodzą głównie w piątek, więc w tym samym dniu. I na dodatek tak późno, coś koło 19 listopada. Na szczęście do tego czasu będę mógł spokojnie pograć w Civilization V.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l No dzisiaj to są powody do pochlastania się :confused: -Nie dostałem kodu na betę PeS11.......... -No i całkowity w(pipi) i fail to oficjalne oświadczenie 2k w sprawie Mafii 2 na Ps3, walić czechów.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l brak kodu na bete pesa tez mnie wkurzył ale nic to...bo Mass Effect 2 zawita na ps3 !!! Hura : - ) za to demo fify dopiero 16 wrzesnia huh
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Cieszy mnie ME 2 na ps3, nowy pokaz NFS'a i Bulletstorm'a. Denerwuje mnie to, że 2k olali tak sprawę z Mafią na ps3
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Pierwszy dobry (zaje.bisty) news growy dzisiaj mianowicie ME2 na Ps3. Choć to i tak nie rekompensuje Mafii 2 na PS3 Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l A co z tą Mafią? Od razu mówie że odłączyłem się do info o niej. Nie grałem w demo nie oglądałem filmików. Od dawno mi się tak fajnie w FIFE nie grałem. Wchodzę na arene i gram sobie 4na4. 3 z pola i bramkarz. FIFA Street ;D
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Cieszą mnie cholernie dobre po tylu latach w końcu wiadomości odnośnie GT5 ;]. Do tego stopnia, że aż w końcu złożyłem zamówienie ;]. Jeszcze jakby ten żart z podziałem samochodów okazał się nieprawdą to już w ogóle. A w(pipi)ia mnie do granic możliwości standardowo od wczoraj port Mafii 2 na Ps3. Nie wiem co robić. Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Jeszcze jakby ten żart z podziałem samochodów okazał się nieprawdą to już w ogóle. To jest prawda niestety. Ja zawsze byłem pewny co do GT5 i dostawałem za to baty co mnie wkurza. Cieszy mnie ME2 na PS3, Deus niestety raczej poczeka. Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Jeszcze jakby ten żart z podziałem samochodów okazał się nieprawdą to już w ogóle. To jest prawda niestety. Ja zawsze byłem pewny co do GT5 i dostawałem za to baty co mnie wkurza. Cieszy mnie ME2 na PS3, Deus niestety raczej poczeka. Wiem hehe ja nie ja naprawdę nie wierzyłem w te GT. Myślałem, że na GT4 zakończę swoją przygodę z GT. A szczerze mówiąc przeżyję już te fury...byle nie wyglądały żywcem jak z Ps2. Bo nie będą? ;p No i oczywyście również mnie cieszy ME2 na Ps3. Z drugiej strony przeraża i denerwuje mnie końcówka tego i początek przyszłego roku. Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l jaram sie dynamicznym themem z U2. Nathan brodzący w śniegu prezentuje się chłodno a wkur.wiają mnie pogłoski , że ea nie zlokalizuje mass effect 2 na ps3,. Znam ang ale mam tez tak, ze jjesli jest duzo textu , którego czytanie jest obligatoryjne, to po polsku poczytam (jesli jest ciekawie, a tu ta encyklopedia uniwersum może taka byc) a po ang mi się nie chce a co do Mafii to nie narzekajcie, klimat jest a to się liczy.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l wkurwia mnie, a w zasadzie to, mam problem... skonczylo mi sie miejsce na gry... na półeczkach pod oknem 'pełno' i teraz nie wiem jakie gry przeniesc na półeczkę obok schodów xD
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Cieszy mnie to, że przywrócili stary wygląd Cole'a(choć nie do końca). Przynajmniej jest 500x lepszy niż ten co był pokazywany na początku. Jeszcze strasznie jara mnie Enslaved ;]
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Niezwykle optymistycznie nastraja mnie myśl o giercowaniu w Dante's Inferno - nieźle się nakręciłem (obym miał awizo w skrzynce po powrocie z pracy... ) Wkurza mnie rosnąca liczba zaległych tytułów do nadrobienia (między innymi: HR, RDR, GoW ]|[... ), a niby w wakacje miałem wszystko ogarnąć... Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez stoodio
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Złości mnie, że nie pokazano jeszcze oficjalnie żadnych screenów itp. z Uncharted 3 bo to, że powstaje, jest tajemnicą poliszynela. Cieszy natomiast fakt, że wkrótce Kane & Lynch 2
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Wkurza mnie rosnąca liczba zaległych tytułów do nadrobienia (między innymi: HR, RDR, GoW ]|[... ), a niby w wakacje miałem wszystko ogarnąć... Cieszy mnie, że młodzi ludzie nie mają czasu/sposobności do grania w wakacje i zamiast tego rozbijają się z kumplami/dzierlatkami po plażach. Cieszy mnie możliwość kupna ciekawych gier za bezcen na PSS. I cieszy mnie fakt, że czterech innych kolesi może się cieszyć razem ze mną :piwo: .