Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

wątpię / jakieś 2 GB

• Odpowiedzi 768
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma filmikow z klocka bo nie chca wk.. posiadaczy PS3 pamietacie jak bylo z Crysis 2 ?,pisano ze obie sa takie same a potem prawda byla jaka byla...

• Mam i ja kurde teraz tylko pozostaje z powrotem się odmienić na konsole i oddać kumplowi tego Ps3 "shrota" , gdyby nie seria Uncharted to dla mnie byłaby konsolą niewypał

Opublikowano

Potrafi mi ktoś wyjaśnić czemu gra nie zapisuje czasem statów? Wbiłem praktycznie cały level nie wychodząc z serwera, odblokowałem parę gadżetów w tym mortar dla wsparcia, jakieś medale, beretki. Teraz lookam na battlelog'a i faktycznie pokazuje mi, że niby je odblokowałem na stronie głównej, ale jak wchodzę w uzbrojenie to moździerz jest zablokowany, wszystko z tego co niby odblokowałem nie jest dostępne, a widoczny stan expa jest z przed dwóch godzin... WTF?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Stinkmeaner141/

Być może server nie ogarnia kiedy ktoś jest jednocześnie zalogowany do battlelog'a i śmiga po XBL. Bo przez cała grę miałem go odpalonego na kompie.

Edytowane przez Stinkmeaner

Opublikowano

To nie ma znaczenia bo ja zawsze jak gram to mam battleloga odpalonego na komputerze. Wczoraj kumplowi tez wcielo stary i 2 razy w ciagu 3 godzin wbijal ten sam level.

Opublikowano

No wczoraj też miałem ten problem. Na mojej głównej widać zresztą, że w ciągu 4 godzin grania, 3 razy odblokowałem Claymore'a... No i ten exp. Niby to tylko punkciki w grze, ale lekkie w(pipi)ienie jest ; >

[EDIT] Odpowiednia notka pojawiła się na Battlelog'u. Wygląda na to, że DICE wie o problemie.

Edytowane przez Stinkmeaner

• 5 tygodni później...
Opublikowano

nowe mapy beda dzialac kupione na innym koncie ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie: Czy jeżeli kupię używanego BF3 to będe mógł bezproblemowo pograć po XBL czy też występują jakieś zabezpieczenia w postaci kodów itp.?

No i czy gra w to któs jeszcze?

Opublikowano

Pytanie: Czy jeżeli kupię używanego BF3 to będe mógł bezproblemowo pograć po XBL czy też występują jakieś zabezpieczenia w postaci kodów itp.?

No i czy gra w to któs jeszcze?

Bedziesz musiał kupić online pass co by pograć w multi , koszt kodu 800 lub 1200msp .

Ktoś tak jeszcze w to gra ,ale szału nie ma , często trudno o pełny server

Opublikowano

Ok, czyli kupuje Noob Ware 3.

Opublikowano

ja gram xD

co do tych pełnych serwerów to sory, ale (pipi) głupoty. Cały czas gra na prawdę sporo ludzi i nie problemów z pustkami

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Witam fanów BFA3!

Mam problem z misjami współpracy i proszę o jakąś podpowiedź. Chodzi o to, że ostatnio poprzez xbox live próbowałem z kumplem zrobić kilka misji. Niestety podczas próby zaproszenia pojawił się komunikat że: "wersja gry nie jest zgodna". Pojawiało się to osobie, która chciała dołączyć na wysłane zaproszenie. Nie mam pojęcia co to może być, tym bardziej że wcześniej normalnie graliśmy. Kumpel w międzyczasie zmienił konsolę może ma to jakiś wpływ. Proszę o pomoc.

P.S. Z góry przepraszam jeśli było o tym wcześniej.

Opublikowano

Wczoraj miałem ten sam problem. Żeby zagrać ze znajomymi musiałem serwer wybierać z listy, bo normalnie dołączyć się nie dało. Wyskakiwał komunikat o niezgodności wersji gry właśnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po updacie z czerwca zrobiły mi się poziome pasy z góry i dołu. Wcześniej ich nie miałem. Są w menu i w trakcie gry. Jeśli ma to jakieś znaczenie, to X360 podłączony jest pod TV kablem HDMI, ustawione 720p. Można się tego jakoś pozbyć?

Opublikowano

Mam pytanie.Tekst u góry ekranu w menu głównym koło "zaproszeń" nie wyświetla się płynnie.To jest jakiś bug?Czy może wina gry?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja się piszę jakby co na jakiś co-op albo genrealne pyaknie.

gamertag: tewus69

zaproszki, bo dopiero zaczynam zabawę i kilka rad by sie przydało.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ile miejsca na dysku zajmują dodatki?? (najlepiej jakby ktoś podał ile zajmuje każdy z osobna)

Opublikowano

Ile miejsca na dysku zajmują dodatki?? (najlepiej jakby ktoś podał ile zajmuje każdy z osobna)

Serio tak ciezko uzyc google?:

AK:1.56 GB

CQC:108 KB(dodatek masz w patchu)

B2K:108 KB(dodatek masz w parchu)

Wielkosc patchy:6.91GB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy istnieje możliwość grania na Xklocku w Bf3 z graczami z PS3 ?

Wiem że dziwne pytanie, ale prosiłbym o szczerą odpowiedź

Opublikowano

Czy istnieje możliwość grania na Xklocku w Bf3 z graczami z PS3 ?

Wiem że dziwne pytanie, ale prosiłbym o szczerą odpowiedź

Nie :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pogram z kims w Battlefielda.

Najlepiej 18+ bo leca RAge kur..itp czasami :ph34r:

gamertag:Kaziumasakruje

Edytowane przez karolmiszcz1991