Opublikowano 29 maja 201212 l Potrafi mi ktoś wyjaśnić czemu gra nie zapisuje czasem statów? Wbiłem praktycznie cały level nie wychodząc z serwera, odblokowałem parę gadżetów w tym mortar dla wsparcia, jakieś medale, beretki. Teraz lookam na battlelog'a i faktycznie pokazuje mi, że niby je odblokowałem na stronie głównej, ale jak wchodzę w uzbrojenie to moździerz jest zablokowany, wszystko z tego co niby odblokowałem nie jest dostępne, a widoczny stan expa jest z przed dwóch godzin... WTF? http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Stinkmeaner141/ Być może server nie ogarnia kiedy ktoś jest jednocześnie zalogowany do battlelog'a i śmiga po XBL. Bo przez cała grę miałem go odpalonego na kompie. Edytowane 29 maja 201212 l przez Stinkmeaner
Opublikowano 29 maja 201212 l To nie ma znaczenia bo ja zawsze jak gram to mam battleloga odpalonego na komputerze. Wczoraj kumplowi tez wcielo stary i 2 razy w ciagu 3 godzin wbijal ten sam level.
Opublikowano 29 maja 201212 l No wczoraj też miałem ten problem. Na mojej głównej widać zresztą, że w ciągu 4 godzin grania, 3 razy odblokowałem Claymore'a... No i ten exp. Niby to tylko punkciki w grze, ale lekkie w(pipi)ienie jest ; > [EDIT] Odpowiednia notka pojawiła się na Battlelog'u. Wygląda na to, że DICE wie o problemie. Edytowane 29 maja 201212 l przez Stinkmeaner
Opublikowano 17 lipca 201212 l Pytanie: Czy jeżeli kupię używanego BF3 to będe mógł bezproblemowo pograć po XBL czy też występują jakieś zabezpieczenia w postaci kodów itp.? No i czy gra w to któs jeszcze?
Opublikowano 17 lipca 201212 l Pytanie: Czy jeżeli kupię używanego BF3 to będe mógł bezproblemowo pograć po XBL czy też występują jakieś zabezpieczenia w postaci kodów itp.? No i czy gra w to któs jeszcze? Bedziesz musiał kupić online pass co by pograć w multi , koszt kodu 800 lub 1200msp . Ktoś tak jeszcze w to gra ,ale szału nie ma , często trudno o pełny server
Opublikowano 17 lipca 201212 l ja gram xD co do tych pełnych serwerów to sory, ale (pipi) głupoty. Cały czas gra na prawdę sporo ludzi i nie problemów z pustkami Edytowane 17 lipca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 19 lipca 201212 l Ktoś tak jeszcze w to gra ,ale szału nie ma , często trudno o pełny server Bzdury... Online pass to 800 MSP, jbc.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Witam fanów BFA3! Mam problem z misjami współpracy i proszę o jakąś podpowiedź. Chodzi o to, że ostatnio poprzez xbox live próbowałem z kumplem zrobić kilka misji. Niestety podczas próby zaproszenia pojawił się komunikat że: "wersja gry nie jest zgodna". Pojawiało się to osobie, która chciała dołączyć na wysłane zaproszenie. Nie mam pojęcia co to może być, tym bardziej że wcześniej normalnie graliśmy. Kumpel w międzyczasie zmienił konsolę może ma to jakiś wpływ. Proszę o pomoc. P.S. Z góry przepraszam jeśli było o tym wcześniej.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Wczoraj miałem ten sam problem. Żeby zagrać ze znajomymi musiałem serwer wybierać z listy, bo normalnie dołączyć się nie dało. Wyskakiwał komunikat o niezgodności wersji gry właśnie.
Opublikowano 3 września 201212 l Po updacie z czerwca zrobiły mi się poziome pasy z góry i dołu. Wcześniej ich nie miałem. Są w menu i w trakcie gry. Jeśli ma to jakieś znaczenie, to X360 podłączony jest pod TV kablem HDMI, ustawione 720p. Można się tego jakoś pozbyć?
Opublikowano 5 września 201212 l Mam pytanie.Tekst u góry ekranu w menu głównym koło "zaproszeń" nie wyświetla się płynnie.To jest jakiś bug?Czy może wina gry?
Opublikowano 24 września 201212 l a ja się piszę jakby co na jakiś co-op albo genrealne pyaknie. gamertag: tewus69 zaproszki, bo dopiero zaczynam zabawę i kilka rad by sie przydało.
Opublikowano 10 października 201212 l Ile miejsca na dysku zajmują dodatki?? (najlepiej jakby ktoś podał ile zajmuje każdy z osobna)
Opublikowano 10 października 201212 l Ile miejsca na dysku zajmują dodatki?? (najlepiej jakby ktoś podał ile zajmuje każdy z osobna) Serio tak ciezko uzyc google?: AK:1.56 GB CQC:108 KB(dodatek masz w patchu) B2K:108 KB(dodatek masz w parchu) Wielkosc patchy:6.91GB
Opublikowano 13 listopada 201212 l Czy istnieje możliwość grania na Xklocku w Bf3 z graczami z PS3 ? Wiem że dziwne pytanie, ale prosiłbym o szczerą odpowiedź
Opublikowano 13 listopada 201212 l Czy istnieje możliwość grania na Xklocku w Bf3 z graczami z PS3 ? Wiem że dziwne pytanie, ale prosiłbym o szczerą odpowiedź Nie
Opublikowano 24 listopada 201212 l Pogram z kims w Battlefielda. Najlepiej 18+ bo leca RAge kur..itp czasami :ph34r: gamertag:Kaziumasakruje Edytowane 24 listopada 201212 l przez karolmiszcz1991