Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 279,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Piszecie o grafie i że wam nie ruszy na full a ja i tak mp odpalę na low-med albo low. Tak samo miałem z BC2 - odpaliłem na ultra i co? Jakieś cienie, światełka, rozmycia, dodatkowy dym, hdri. Podziekowałem i zmieniłem wszystko na minimum zostawiając tylko AA na full aby mi krawędzie oczu nie powybijały. high czy tam ultra odpalę tylko dla sp aby popatrzeć jak to może wyglądać natomiast w mp wolę korzystać z ulatwień jakie daje prosta grafika bez fajerwerków.

Opublikowano

Ja szczerze mówiąc robiłem tak za czasów BF2 i grania w clanbase i esl czy jak to tam się nazywało. W BC2 grałem już na haj, bo hmmmmmmmm, mimo tych wszystkich rejdż kłitów, noży kubiczowych i innych pier@#$%%^ akcji które mnie wkur@#% grałem w to w 100% for fun :)

Gdybym grał na low, to byłbym za dobry ;)

Tak to widzę.

Ofkoz skromność przede wszystkim :D

Opublikowano

@stona do postu z poprzedniej strony to widze to tak

Myszka+klawa mi lata za długo nie grałem na kompie i nie wiem czy bym się przyzwyczaił na padzie jest git(dla konsolowców)

Z liczbą graczy się zgadzam bo choć bardzo czekam na tego bf-a to mam czarne myśli,bo mapy na pewno wielkością przebiją heavy metal,co w 24 graczy nie ma sensu,ale raczej obetną część mapek.

Opublikowano

@pawcio, przede wszystkim spójrz na to tak.

taki przykład zakładamy:

Wersja PC:

- 8 kolegów lata w jetach i helkach

- 8 kolegów rozbija się czołgami, APC i jeepami

- 16 kolegów biega jako piechota i strzela do wszystkiego co się rusza

Mamy feeling pola bitwy?

Wersja konsolowa:

- 4 kolegów lata

- 4 się wozi w opancerzonych furach

- 4 biega wkoło i nie ma do czego strzelać xD

Co do grafiki: ja grałem w BF2 na medium.high ale cienie miałem OFF.

BC2 grałem na ultra duper high zawsze

BF3 będę grał na mediumish-highish pewnie bo na tyle sprzęt pozwoli ;)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

@stona do postu z poprzedniej strony to widze to tak

Myszka+klawa mi lata za długo nie grałem na kompie i nie wiem czy bym się przyzwyczaił na padzie jest git(dla konsolowców)

No to prosty przykład.

Komunikacja miejska vs samochód.

Ja jeżdżę tramwajami, bo się przyzwyczaiłem i do pracy wsiadam na pętli, a wysiadam jakieś 5 minut z buta od drzwi do biurowca. Pasuje mi to, ma to swoje plusy ALE...

No właśnie, nikt normalny nie powie, że to lepsze rozwiązanie od samochodu :)

Proste? Proste.

PS. Możesz mówić o korkach, benzynie itp. ale to wciąż jest WYGODNIEJSZE i PROSTSZE rozwiązanie niż tramwaj ;)

Mówimy tutaj o graniu w BFa, żebyś nie wyjeżdżał zaraz że w NFS gram myszką [bo gram padem ;P ].

Opublikowano

Tuduuuuuuuu

scgpsh.jpg

Aktualnie strona jest oflajn ale to dzieje się naprawdę :D

Strona battleloga też poszła oflajn :D

al6.jpg

Opublikowano

Co niby jest? Wchodzę na stronę BF3 i nic nie widzę, wchodzę na Origin i nic nie widzę, wchodzę na maila i nie ma info na ten temat.

Przez te ich zagrywki i podchody przestałem się tym ekscytować, zwłaszcza że to końca tygodnia i tak nie będę miał czasu na odpalenie więc te "ekskluzywne 48h" za MoHa mogą sobie wsadzić w nos.

Opublikowano

...więc te "ekskluzywne 48h" za MoHa mogą sobie wsadzić w nos.

Rinek, napisz im maila: 'Panie, w **uja mnie pocałujta - oddawać kasę za MOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :)

Opublikowano

Co niby jest? Wchodzę na stronę BF3 i nic nie widzę, wchodzę na Origin i nic nie widzę, wchodzę na maila i nie ma info na ten temat.

Przez te ich zagrywki i podchody przestałem się tym ekscytować, zwłaszcza że to końca tygodnia i tak nie będę miał czasu na odpalenie więc te "ekskluzywne 48h" za MoHa mogą sobie wsadzić w nos.

Możesz mi oddać kod, ja mam czas na granie ;p

Opublikowano

A co z oszukanymi przez stim? :<

Opublikowano

Oficjalne wymagania sprzętowe

Minimalne wymagania sprzętowe Battlefielda 3:

1. System operacyjny: Windows Vista, Service Pack 2 32-bit
  2. Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2,4 GHz lub Athlon x2 2,7 GHz)
  3. Pamięć: 2 GB RAM
  4. HDD: 20 GB
  5. Karta graficzna AMD: kompatybilna z DirextX 10.1, z 512MB RAM (ATI Radion, serie 3000, 4000, 5000 lub 6000, z wydajnością ATI Radion 3870)
  6. Karta graficzna Nvidia: kompatybilna z DirextX 10.1, z 512MB RAM (Nvidia GeForce, serie 8, 9, 200, 300, 400 lub 500, z wydajnością Nvidia GeForce 8800 GT lub wyższą)
  7. Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
  8. Klawiatura i mysz
  9. DVD ROM

Zalecane wymagania sprzętowe Battlefielda 3:

1. System operacyjny: Windows 7 64-bit
  2. Procesor: Quad Core
  3. Pamięć: 4 GB RAM
  4. HDD: 20 GB
  5. Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 11, z 1024MB RAM (Nvidia GeForce GTX 560, ATI Radeon 6950)
  6. Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
  7. Klawiatura i mysz
  8. DVD ROM

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Dziwne trochę, że minimalne wymagania potrzebują karty graficznej lepszej niż ta dostępna w X360. Nadszedł ten czas, kiedy muszę odstawić mojego GeForce'a 8600 GT i kupić sobie lepszą grafikę :(

Opublikowano
HDD: 20 GB
mogłem kupić większy dysk, bo jak jeszcze dojdą dodatki to się to rozrośnie do 30GB :confused:

a wymagania z lekka zmyślone, bo 560 != 6950. Nawet cenowo widać, że to dwie zupełnie odległe klasy kart.

@Ruther

nic dziwnego - w przypadku PC zwyczajnie pisali grę a później ją optymalizowali pod najpopularniejsze karty. Z tego co zostało wycięli upiększacze i sprawdzili na czym chodzi - wyszło, że znośnie dopier/już od 8800GT więc taką podali za minimum. W przypadku x360 mieli podaną jedną architekturę i się jej trzymali - tam gdzie dali lepszą teksturę odjęli trochę kamieni, tam gdzie dym usunęli np. ślady po pociskach etc.

Opublikowano

Skąd są te wymagania? Bo pisane są one w połowie po chińsku, w połowie po tadżycku , masz tutaj jakieś karty z dupy. Możesz dać linka do tego?

Dobra, już widzę że z gram. Fajnie że takie kalafiory puszczają ;)

Opublikowano

Troche gówniano że klient bety będzie mozna pobrać tylko przez klienta Origin, ble. A miałem nadzieję ze jakims cudem nie bede musiał kolejnego syfu instalować ;p

Opublikowano

Beta to Rush na mapie Metro

why.jpeg

Opublikowano

Pewnie to słaba mapa, tak jak Valdez ;P Dają ją ludziom żeby ograli i znienawidzili :D

Opublikowano

Mapa to tam (pipi), ale czemu Rush? Dżiz jak ja nie cierpie tego trybu.

Cóż, przynajmniej będę miał okazję sprawdzić czy pójdzie u mnie przez ew. zakupem.

Opublikowano

@ako, tez masz problemy. Instalujesz raz i zapominasz.

Skąd wiecie, ze tylko Rush? No kurde... mam w bete nie grać ? :(

Opublikowano

Łejezu, pogramy se rasza. Pograsz przez 10 dni to Ci wystarczy na cały żywot BF...