Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bioshock: Infinite

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 138,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oho widzę boli dupa, 3 koronne i nie do podważenia argumenty pominięte i skupienie się na celowaniu myszką : ) Wiadome ,że precyzyjne celowanie myszką w FPS-ach jest lepsze, fanatycy konsolowi tylko u

• Ukończyłem, napisze tylko tyle, fajnie jest być graczem i grać, a raczej przeżywać takie tytuły jak Silent Hill2, MGS czy właśnie Infinity. O nowym BioShocku będzie dyskutować się przez lata, to jedna

• Co za gra, ja nie mogę. Tyle hype'u, tyle zachwytów, tyle dziesiątek! Jakiś czas temu skończyłem i tyle emocji mi się kłębi w głowie, że do teraz nie umiem tego ubrać w słowa.   Ja pier,dolę, jaka t

Opublikowano

IMO pokażą to samo, co prezentowali jakiś czas temu dziennikarzom.

Wystarczy :P

Opublikowano

Oby to był ten fragment który opisywał Kali w PSX-ie. Wiem, że to Kali ale strasznie soczyście go opisał szczególnie jestem ciekaw tego motywu miniburzy Elisabeth.

Opublikowano

Dokladnie, na ten fragment czekam i raczej napewno go pokaza. Kali opisal go w taki sposob, ze oczyma wyobrazni wygladalo to nazbyt dobrze ;)

Opublikowano

Kurde tylko szkoda, że jeszcze ponad tydzień czekania. Mieliby trochę serca i dali nam liznąć trochę gameplay'u wcześniej :P

Opublikowano

Chyba część trzecia będzie tak zachwycająca jak jedynka(niestety część druga chodź dobra nie miała już tego "WOW" w sobie)... Póki co klimat, klimat i jeszcze raz klimat wypływają z tego produktu!!

Opublikowano

I to tym tak się Kali w relacji z gamescom podniecał? Rapture to była unikalna miejscówka, natomiast to może po tej kolorystyce kojarzy mi się z Bulletstorm.

Opublikowano

I to tym tak się Kali w relacji z gamescom podniecał? Rapture to była unikalna miejscówka, natomiast to może po tej kolorystyce kojarzy mi się z Bulletstorm.

A przypadkiem ten gameplay nie miał się pojawić 22 września? Może to będzie coś innego niż to co wrzucił XM16E1.

Opublikowano

@ Zwyrol

A widzisz żeby tu był fragment opisywany przez Kaliego? Tu jest kilkunasto sekundowy zlepek gameplayi a Kali widział stały, dłuższy, konkretny przecież opisany fragment.

Ale i tak mi się podoba nawet te kilka sekund. Może nie będzie zaszczucia jak w Rapture ale może być psychodelicznie, i tak btw to graficznie ładnie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Sprite - Wystarczy XM.

Mi sie tam tez nie podoba ,ale nie powiem ,moment gdy jest burza z piorunami robi wrazenie.

Opublikowano

@ Zwyrol

A widzisz żeby tu był fragment opisywany przez Kaliego? Tu jest kilkunasto sekundowy zlepek gameplayi a Kali widział stały, dłuższy, konkretny przecież opisany fragment.

Ale i tak mi się podoba nawet te kilka sekund. Może nie będzie zaszczucia jak w Rapture ale może być psychodelicznie, i tak btw to graficznie ładnie.

Wiem, że Kali widział dłuższy gameplay, ale jednak większość akcji którymi się zachwycał jest tutaj widoczna.

Opublikowano

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/20/bioshock-infinite-demo-footage-goes-live-online-today.aspx Correction: BioShock Infinite Demo Footage Goes Live Online Tomorrow

"Trust us, you are going to want to see this, it's amazing."

Nom to jest video z PAX-u a to samo było puszczane na GC czyli to co Kali opisywał. Tylko czemu najpierw wyjdzie tylko na XL a nie na psn ;/.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Teraz się nie dziwię Kaliemu...gameplay gniecie jajca,szczególnie na końcu :blink: I jeszcze ten dźwięk charakterystyczny dla Big Daddich i pojawienie się tego skrzydlatego czegoś... uuuuuuu ale się podnieciłem xD

Opublikowano

Mimo, że to festiwal skryptów to jednak niszczy. MEGA klimatycznie. Zajawka jak przy pierwszych Bioshocku.

Opublikowano

wow....................................................................................................................................................................:wub:

Opublikowano

Szkoda, że jakość taka kiepska. Gameplay rzeczywiście pierwsza klasa, no i znowu udało im się stworzyć unikalny świat, na początku mnie nie zachwycił, ale teraz zmieniam zdanie. :)