Voytec 2 761 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2011 6 kwietnia wychodzi patch 1.07 wprowadzajacy pierwsza czesc Custom Games. Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2011 6 kwietnia wychodzi patch 1.07 wprowadzajacy pierwsza czesc Custom Games. Co jeszcze wprowadzą w tym patchu? Może aktualizację statystyk, bo nie wiem jak Wam, ale mi nadal przepadają punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2011 Pełna lista zmian. Hey all, I know you want to be informed as much as possible. So I'm writing up the preliminary patch notes for Patch 1.07. Please Note: this is subject to change and we don't know exactly when this will go live yet. I will inform you on that as soon as we can, but we are trying to roll this out in the first week of April. Patch 1.07 Contents list: Custom Games PHASE ONE for Clans and solo players - Explanation below Gameplay Bullet Damage and Faster Aim ribbon now unlock correctly Separate turn speeds for ADS on Primary weapons in Multiplayer Increased Accuracy ribbon effectiveness has been lowered Bullet Damage ribbon effectiveness has been lowered The 3rd person revive beam now shows correctly Bilgarsk Boulevard - preventing players getting stuck at spawn location Akmir Snowdrift – fixed a problem where the speaker object can fall beneath a piece of geometry Fixed a crash when joining a Guerrilla Warfare Clan match Blood Gracht – Fix for a hang when the Recon ability was used Functionality Fixed a crash while joining a Warzone game Player gets directed to multiplayer lobby when being kicked from game due to inactivity Adjustments to reduce the server load Exploit MAWLR Graveyard –Improved collision around one of the Capture and Hold locations Kaznan Jungle – Added a blocker around a tree to prevent player to use tree to jump out of the level Bilgarsk Boulevard - Removed invisible collision of S&D objectives in Guerrilla Warfare Bilgarsk Boulevard - Prevent players from accessing an advantageous position (above the ISA Base) and climb out of the level Single Player Campaign Scrapyard Shortcut - Mobile Factory – Fixed a hang to a red Debug screen upon the user reaching the Jetpack Troopers Menu Added a “Mute all” button Updated icons and text on the Medals statistics Fixed clipped text for moderator messages The Faster Reload ribbon now updates properly on the Personal statistics page The Increased Accuracy ribbon now updates properly on the Personal statistics page The Bullet Damage ribbon now updates properly on the Personal statistics page Fixes a hang when accepting a squad invite on the final results screen of an online game Fixed the Pause functionality in Botzone on the Class selection screen "Squad menu" is changed to "manage players” in the menu Move/Sharpshooter Button configuration improvements - Swapped L1/L2 grenade and aim Melee is now on the circle button Multiplayer - Aim Lock will now time out after one second Camera turn upped while using jetpack. Lowered for mounted weapons Explanation of Custom Games Custom Games will be rolled out in 2 patches. This one (1.07) and a future patch. We don't know when this will be yet. PHASE ONE Phase One of Custom Games gives players the option to create unranked games with the choice of: Game Mode Map Missions (Warzone only) Mission Time (Warzone only) Invite Squad members Invite Enemy Squad Leader This gives players the ability to create private matches, and playing with and against friends or a rival clan for instance. People who don’t get an invite to these games won’t be able to join through matchmaking. PHASE TWO We still need to spec this out, so this is subject to change, but we are looking to add the options of choosing: More configuration options for missions in Warzone and Operations Adjustable kill count for Guerrilla Warfare Configurable Unlocks (choose which one you want to play with) Configurable Classes (choose which one you want to play with) Configurable Weapons, Abilities, Skills, Ribbons Friendly Fire On/Off Brutal Melee On/Off That's it for now! Thanks, Lev Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 no prywatne mecze fajne, wiadomo, ale za to: Added a “Mute all” button to rączki całować Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 Jak dla mnie: Move/Sharpshooter Melee is now on the circle button teraz to będzie God mode. Do tej pory melee machane wykluczało skuteczne rzezanie kilku na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/blog/news/2011-04-05_bring-the-rain.html Jutro na PSN ląduje DLC Steel Rain. 5 euro czyli u nas pewnie 18 zł jak pierwszy map pack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 Plusowcy za free Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 (edytowane) Plusowcy za free Mój odnośnik O to ja pierwszy dodatek jaki bedzie dla mnie interesujacy przez 9miesiecy uslugi Edytowane 5 kwietnia 2011 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 To jednak ktoś jeszcze gra.. Ciągle trafiam na mecze 4 vs 8, 3 vs 2 itd.. Nuuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2011 Plusowcy za free Mój odnośnik Szczerze? Nawet nie będzie mi się chciało tego ściągać, nie mówiąc o odpaleniu. Plusa mam, grę też, ale już od dawna leję na nią ciepłym moczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2011 Jak już mówiłem - na DLC nie mogłem się swego czasu doczekać, ale póki co wstrzymuję się. Mały ułamek znikających punktów to jedno, ale mecze wspomniane wyżej (4vs8) to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2011 I jak się spisują nowe mapki? Ma już ktoś? Opłaca się kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
ryuuza 0 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2011 jesli ktos jest chetny na wspolne granie lub zalozenie polskiego klanu - dodajcie mnie jako znajomego i cos podzialamy: wodzu_ryuuza - to moj id Cytuj Odnośnik do komentarza
alien.dh 0 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2011 kurde. wy też tak macie że jak chcecie kupić ten dodatek to wam wyskakuje błąd, próbowałem wczoraj i dzisiaj i to samo, nie da rady kupić. No cóż sony chyba sobie na mnie nie zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2011 Z innej beczki, jak Wam śmiga multi? Ja odczuwam lekkie lagi przez ostatnie dwa dni i wydaje mi się, że przeciwnicy mają podobnie. Czasami przy akcjach 1v2, goście z 2/3 metrów nie trafiają we mnie, stoją bokiem obróceni i nawalają w ścianę, tak jakby nie zarejestrowali moich ruchów.. Sam tez miałem podobnie - ładuję w gościa cały magazynek, a on nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2011 kurde. wy też tak macie że jak chcecie kupić ten dodatek to wam wyskakuje błąd, próbowałem wczoraj i dzisiaj i to samo, nie da rady kupić. No cóż sony chyba sobie na mnie nie zarobi. Ja nie miałem problemu - kliknąłem, zapłaciłem, zdarłem i są. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2011 I jak wygląda sytuacja z multi? Jak w ogóle się DLC prezentuje? Nadal nie wiem czy warto się w to pakować, jeśli nadal ma się tak chrzanić jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2011 Grałem wczoraj trochę i wszystko działało bez zarzutu. Mapki z DLC są dobre, ale bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 czy mi sie zdaje, czy gracze powoli odpuszczaja sobie juz killzone3 (ogolnie gracze, a nie ludzie z tego forum)? Ostatnio wlaczylem sobie meczyk i cos biegam a tu ludzi nie ma, robie podglad na sklady a tu 2V2. wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 czy mi sie zdaje, czy gracze powoli odpuszczaja sobie juz killzone3 (ogolnie gracze, a nie ludzie z tego forum)? Ostatnio wlaczylem sobie meczyk i cos biegam a tu ludzi nie ma, robie podglad na sklady a tu 2V2. wtf? Nie wydaje Ci się. Na większości map w SW występuje ten problem (mecze 4v6, 5v5 to straszna porażka tego trybu). Jedynie nadal obleganą mapą jest targ salamun (czytaj: zagrasz przynajmniej 8v8, praktycznie o każdej porze dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 czy mi sie zdaje, czy gracze powoli odpuszczaja sobie juz killzone3 (ogolnie gracze, a nie ludzie z tego forum)? Ostatnio wlaczylem sobie meczyk i cos biegam a tu ludzi nie ma, robie podglad na sklady a tu 2V2. wtf? Niestety masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 Jedyna opcja to ustawianie się na CG. Może jest ekipa na tym forum, która ciupie codziennie, a brakuje im kilku osób - chętnie dołączę. Lamię głównie taktykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
CrazyDaro 6 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 killzone3 bez customizowanych roomów bo to co teraz jest to kpina. Gra znudziła mi się po niespełna miesiącu no bo ile można kampić na złomowisku przy środku a i nie bawi mnie kampienie spawna przez pół dnia. 80% meczów które gram z klanem tak się kończy. Ja wracam do BC2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ja wystawiłem właśnie na Allegro. Wspaniała gra, ale technicznie totalnie spier*olona. Pomyśleć, że kupiłem ją aby uciec od problemów zimowych z połączeniem i rangami w BC2... Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2011 Pomyśleć, że kupiłem ją aby uciec od problemów zimowych z połączeniem i rangami w BC2... Mam niestety identyczne odczucia, chociaż gry się jeszcze nie pozbywam. Mam za mało czasu na granie teraz, żeby tracić czas na męczenie się ze skopanym multi, dlatego przesiadłem się na CoD i Bad Company 2. Póki co nadal cierpliwie czekam, czy coś się zmieni w kwestii KZ3, ale obawiam się, że pewnego dnia będzie już za późno i serwery będą świecić pustkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi