Gość Darude Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie ma to jak się pocieszać,że odpadły kacapy .My powinniśmy się patrzeć na siebie i punktować i nie kalkulować .Mieliśmy łatwą grupę ,nie wykorzystaliśmy to co było do wykorzystania no to cześć . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 polacy są jak jądra - uczestnicza ale nie wchodzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 też macie to co ja pod oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ahahahaha xD Jak Czechom stykal remis to nasi jeszcze mieli szanse bo tamci sie cofneli ale od momentu prowadzenia Grecji pepiki przeszly do ataku no i chu.j xD Ale sie ciesze, ze nie opanowal mnie zaden pilkoszal, jakies fabryki czekolady i inne chu.jstwa. Troche zal wiesniakow, ktorzy pizgali od miesaca z flagami polskimi za wycieraczkami albo na lusterkach bo wierzyli xD W studio tefałpe pewnie jacys szpece i ciagle te same mordy, Gmoch, Engel - zgadalem? Bo nie ogladalem tych wejsc ale pewnie zgadlem. Brak techniki, brak techniki, brak techniki. Powtarzam odkad jestem na tym forumie i nic sie nie zmienilo. Co to ku.rwa ma byc, ze w 40mln panstwie nie ma napastnika, ktory kiwnalby przynajmniej jednego obronce. Nie ma! No po prostu nie ma. A w studio jakies stare dziady i relikty przeszlosci debatuja o nowoczesnej pilce. No ku.rwa. Ogladal to ktos to niech powie czy byl tam moze trener slaska (polska liga to najwieksza spie.rdolina ale chodzi, o to ze ten koles COS osiagnal i moze byc mial COS do powiedzenia)? Pewnie nie. Nie umiemy grac w pilke - deal with it. Dobre jest to, ze Czesi, ktorzy tak dostali po du.pie od Ruskich przechodza a druzyna hydraulikow wyeliminowala ich samych. Fani czelsi pewnie odje.bali rytualne bukake z tej okazji. w studiu te same mordy co zawsze engel, dmoch, dudek, ten łysy bramkarz Kowalewski, sami specjaliści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Wyglądało tak jakby sprzedali mecz w czasie przerwy. Zupełnie przestali grać w drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zastanawiam się kto miałby ew. przyjść po Smudzie? Dopiero zobaczycie jaka będzie tragedia gdy na stanowisku zawita Maciek Skorża.. :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 po tym euro objęcie stanowiska trenera Barcelony przez Franciszka Smude stoi pod wielkim znakiem zapytania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 też macie to co ja pod oknami? :confused: nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tej druzynie nie trzeba trenera glownego tylko trenera technicznego (czy jak oni sie nazywaja) zeby nauczyl ich podawac, przyjmowac pilke, moze ze dwa zwody no i przede wszystkim oduczyl strzelania w powietrze z odleglosci 4m od bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zastanawiam się kto miałby ew. przyjść po Smudzie? Dopiero zobaczycie jaka będzie tragedia gdy na stanowisku zawita Maciek Skorża.. :o Dokładnie Po co rozwalac zalążek drużyny ktory jako tako jest zgrany etc Jak Grzesiu zwolni Smude to zrobi wielki błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) My powinniśmy się patrzeć na siebie i punktować i nie kalkulować .Mieliśmy łatwą grupę ,nie wykorzystaliśmy to co było do wykorzystania no to cześć . poważnie myślałeś, że trio z Borussii, bramkarz i 7 statystów, z niezgraną obroną, brakami kondycyjnymi i brakiem doświadczenia turniejowego, dadzą radę ograć ekipy, które zgrywały się w meczach o punkty? można było nieśmiało liczyć na niespodziankę, ale jakieś oczekiwania i pompowanie balona? Edytowane 16 Czerwca 2012 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 dobrze, że nie machałem flagą jak polaczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mam nadzieje ze kibole pokażą kto tu rządzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 okej, to teraz Maciek obejmie stanowisko trenejro i następny turniej w jakim zagramy to najwcześniej EURO 2016 już za kadencji kolejnego trenera Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mam nadzieje ze kibole pokażą kto tu rządzi. Mam nadzieje, ze umrzesz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 też macie to co ja pod oknami? :confused: Ano ja mam... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) smuda zrezygnował!!!! http://euro.wp.pl/title,Smuda-to-koniec-mojej-przygody-z-kadra,wid,14580331,wiadomosc.html SKORŻA Edytowane 16 Czerwca 2012 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Ja tam chciałbym Skorże na trenera ,to ze nie zdobył z (L) mistrza ,wpadka ,ale w sumie to jest młody i inteligentny trener i ta porażka z (L) czegoś go nauczyła IMO .Jak nie on to kto ? Edytowane 16 Czerwca 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) oj tam oj tam Edytowane 16 Czerwca 2012 przez LeszeK- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Lenczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Naród polski znany jest z szanowania i kultywowania tradycji narodowych. Nie zapomnieli o tym dzisiaj, nie wychodząc z grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Balon pękł, więc po Euro tylko czekać aż na Narodowym będzie jak za dawnych lat xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Taka wpadka, że Skorża wyleciał, a nie zrezygnował, bo dokonał niemożliwego - przewalił majstra w iście frajerski sposób, mimo rozgromienia późniejszego mistrza na jego terenie. Podobnie jak Polacy dzisiaj awans, mieli mistrza na wyciągnięcie ręki, a zawodowo sfrajerzyli. Poza tym mam poważne wątpliwości, bo już zbierał doświadczenie na wielkich imprezach - MŚ 2006. ..będąc asystentem Janasa więc to chyba nie są dobre referencje.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Może Guardiola zostanie trenerem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Myślę, że Tusk byłby odpowiedni. Wydaje mi się, że on minął się ze swoim powołaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi