Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sezon 2 - A Clash of Kings

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie nie takiego posta oczekiwales, ale co tam: ksiazka kosztuje 34zl (na allegro z wliczona wysylka - w empiku jest za 38zl), to naprawde nie jest duzo jak za to co oferuje nam Martin, w szczegolnosci biorac pod uwage jak dlugo przyjdzie nam czekac na kolejna czesc (i ile czasu uplynelo miedzy ta, a poprzednia czescia).

Naprawde, mozna sobie pozwolic na ta ksiazke.

• Odpowiedzi 431
  • Wyświetleń 78,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

mialem w planach ja kupic gdyz czytanie ksiazki jest duzo przyjemniejsze niz patrzenie sie godzinami w ekran laptopa ale wyskoczyly nieplanowane wydatki i nawet tych marnych 4 dyszek nie mam luzem ;/

Opublikowano

obejrzalem 1 sezon w hbo, jaka ksiazke powinieienm teraz zaczac czytac?

Opublikowano

pierwsza? kilka watkow w serialu zostalo pominietych takze radze czytac od poczatku

Opublikowano

do tych co czytali ksiazke - jak sprawuja sie elementy magii do tej serii ? w sensie, serial mi sie podobal bo nie bylo w nim szczegolnie jakichs czarodzei i wrozek itd.

jak to sie sprawuje potem, gdy mamy jakies

smoki i lodowe giganty

?

Opublikowano

Erm...

Tak to nie dziala tutaj.

Opublikowano

Hodor?

Opublikowano

Już zaczynają gadać, że HBO zamówiło kolejne dwa sezony które będą na podstawie 3 książki. Wszystko ma byc kręcone w jednym roku.

Opublikowano

do tych co czytali ksiazke - jak sprawuja sie elementy magii do tej serii ? w sensie, serial mi sie podobal bo nie bylo w nim szczegolnie jakichs czarodzei i wrozek itd.

jak to sie sprawuje potem, gdy mamy jakies

smoki i lodowe giganty

?

smoki pojawiają się w ostatnim odcinku na końcu, co dalej to się zobaczy, lodowe giganty, a w zasadzie lodowe zombie pojawiają się bardzo rzadko, zgodnie z pierwszą częścią ksiązki

Opublikowano

Skończy się pewnie w połowie bo kasa i widzowie się skończą.

To ty chyba nie wiesz co sie w 3 ksiazce dzieje.

Ale pewnie na niej skoncza. Bylbym szczerze zdziwiony jezeliby kontynuowali.

Opublikowano

Myślę, że trzeci sezon pourywa wszystkim du.py i w efekcie zrobią jeszcze czwarty.

Opublikowano
  • Autor

krążą plotki, że hbo zamówi dwa sezony na raz (oba będą ekranizacją trzeciej książki) i nakręcą je jednocześnie.

Opublikowano

Poprzednia strona teka ;/

Hejas: no HBO bedzie mialo niezly dylemat wedlug mnie. Z jednej strony skonczyc serial w "najlepszym", najbardziej odpowiednim (jezeli w ogole mialoby sie konczyc) momencie, z drugiej strony kontynuowac, ale byc nastawionym na komentarze, ze nuda. Nie mowiac juz, ze musieliby polaczyc AFFC i ADWD w jedno co oznacza 2 sezony minimum. Dwa sezony gadania, głównie.

Opublikowano

Wedlug mnie mogliby je polaczyc w jeden sezon bo wiekszosc rzeczy mozna wyciac bez specjalnej straty.

Edytowane przez Mq

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby mieli obciac to by w ogole nie zrobili drugiego sezonu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Pytanie do tych co czytali książkę:

Czy po obejżeniu sezonu 1 warto przeczytać książke??? Czy w książce występuję dużo wątków nie zawartych w serialu???

dzięki

Opublikowano

Serial jest bardzo wierny książce z tego co pamiętam, więc nie zastałbyś wiele nowego czytając ją teraz.

Opublikowano

Przeca pisali ludzie, że dość sporo wątków książkowych nie znalazło miejsca w serialu.

Opublikowano

Serial to jak zabawka do zestawu Happy Meal - dla niektórych rzecz najważniejsza, dla większości tylko dodatek.