Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken Tag Tournament 2

Featured Replies

Opublikowano

muza kozak ;p podgłośniłem aż subwoofer ;] i chyba grafe troche dopakowali ? areny teraz dobrze sie prezentują ;p Heniek nawet fajny ale myślałem ze miał łysinę ?:D

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 297
  • Wyświetleń 57,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jeszcze tylko Gona i Boskonovitcha brakuje i mamy komplet

• Intro do automatowej wersji TTT2:   http://www.youtube.com/watch?v=nOWI4qhZkm0     Fajnie, że muzykę z intra TTT1 dali.

• Gryzłbym jej ci.pę jak surowy boczek.

Opublikowano

Najnowsze info:

- nowa postac (zamaskowana laska) nazywa sie JC, co juz chyba w 100% potwierdza, ze to alter ego Julii,

- potwierdzono obecnosc Jinpachiego,

dziekuje, dobranoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie czaje tego, 4 chlopki i maly stage, a grafika kibel :|

Kiedys jak wychodzila wysokobudzetowa bijatyka, to miala mega high-endowa oprawe.

I sr.am na to, ze "grafika nie jest najwazniejsza", bo TO SA DWA CHLOPKI I MALA PLANSZA, A SYSTEM I TAK BEDZIE ZYEBANY.

Dziekuje ;f

Opublikowano

ichu.j, nadal nie ma Kunimitsu i chyba nie bedzie :/

Opublikowano

przeciez to bylo wiadome ze TAG 2 bedzie zyebany,chociazby po tym ze dalej jest bound i ze jest na silniku T6BR

Opublikowano

Dla mnie to było oczywiste że TAG będzie latał na silniku szóstki, Tekken 7 w produkcji a tworzenie nowego silnika było by zbyt praco i czasochłonne.Mortal wróci na salony, wyczekiwany przez wielu TAG2, będzie dobrze.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Będzie dobrze, ale Tekken 7 to wątpię, żeby był w produkcji skoro oprócz TTT2 jeszcze klecą Tekken X Street Fighter.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zafina bedzie tym razem nosila spodnie, zamiast spodnicy. Zmiana zostala podobno podyktowana naciskami ze strony jakiejs grupy ludzi (nie wiadomo za bardzo, o kogo chodzi). Podobno padlo ultimatum - albo zmienicie miniowe na spodnie, albo usuncie postac z gry. Czesc fanow nie byla zadowolona z tego posuniecia i meczyla Harade na twitterze, zeby chociaz zostawil mini w opcjach customizacji albo w formie DLC, ale ten zarzeka sie, ze nie moze tego zrobic. Dziwna sprawa.

"Ocenzurowana" wersja stroju:

ttt2zafkicks.jpg

Opublikowano

Jezu, prawdziwy ogr nigdy nie wyglądał dobrze i już nie będzie :confused:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gameplay z udziałem Jun Kazama -

Ciekawe czym się będzie różnić od Asuki. Niemniej jednak osobiście się cieszę z jej powrotu - w pierwszym TTT była to moja ulubiona postać.

Opublikowano

Nie wiem na jaką cholerę wciskają do Tekkenów te wszystkie pokraki w stylu Ogrów, Gonów, pand czy kangurów i innych myszoskoczków.

BTW, nie ma lepszego duetu niż Hwoarang i Baek ;]

Opublikowano

Gameplay z udziałem Jun Kazama -

Ciekawe czym się będzie różnić od Asuki. Niemniej jednak osobiście się cieszę z jej powrotu - w pierwszym TTT była to moja ulubiona postać.

Wraca jedna z moich ulubionych postaci z TTT. Nie ma co, już wiem kim będę sobie grywał. Oby tylko ta letnia premiera okazała się faktem.

Opublikowano

Ciekawe przez ile lat beda jeszcze wychodzily tekkeny? Pewnie w 2045 nadal bedzie ta sama drewniana animacja :thumbsup:

Opublikowano

Z tą drewnianą animacją to trochę się chyba rozpędziłeś, ona jest fantastyczna.

Chcesz drewna to odpalaj mortale ostatnie.

Opublikowano

Wiadomo, grubo przesadził, ale niektóre animacje zasysają albo stoją w miejscu od paru lat : niektóre ataki Bruca, fiflak Lawa, cały Bob. Ale ogólnie Law to mistrzostwo, wiadomo na kim się wzorowali.

Edytowane przez Kazub

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ło (pipi)a, osom ! . Starcie Fenga z Heńkiem - klasa. Muzyka jest zremiksowaną wersją tej z intra jedynki, fajniejszą zresztą.

Opublikowano

Intro fajne, aż chciałoby się już wrzucić płytkę do napędu i pograć. A tu jeszcze tyle czekania.

• 2 tygodnie później...