Opublikowano 18 września 201212 l Stage w Polsce. W zasadzie mógłby być w każdym innym miejscu na świecie - chociaż jak się przyjrzeć, nie wiem czy aby lokacja nie jest wzorowana na Sali Kongresowej. W każdym razie miły smaczek ze strony Namco. http://www.youtube.com/watch?v=pQr09xm1jJ4
Opublikowano 18 września 201212 l Właśnie a te 4 nowe areny będą w darmowym DLC czy można je odkryć w Tekken Fight Lab?
Opublikowano 18 września 201212 l A Arcade Mode z tej części = Ghost Mode z poprzedniej? Bo może źle pamiętam, ale chyba Arcade było w T6 trudniejsze, bo skończone...
Opublikowano 18 września 201212 l Nie, są oba tryby. Ghost Mode jest jaki był ('nie kończy się'), natomiast Arcade to kilka walk z potem boss. Jednak i w Arcade zdobywa się rangi jak w ghost mode, walki liczą się do win/lose ratio, przeciwnicy są 'duchami' (maja customowane stroje z edytora, ksywy graczy pod paskiem energii itp.).
Opublikowano 19 września 201212 l Dodatkowe postacie i areny, będą stopniowo udostępniane do ściągnięcia, począwszy od 9 października. http://shoryuken.com...gin-october-9th
Opublikowano 19 września 201212 l Hmmm, ta plansza snoop dogga i zapowiadane dodatkowe postacie dodawane do pre-ordera są odrazu dostępne czy właśnie od tego 9.10.2012? bo wpisałem w reedem codes to co było w pudełku i był tylko jeden plik z online passem,,, Edytowane 19 września 201212 l przez Fredder
Opublikowano 19 września 201212 l Bo w pudelku jest tylko online pass. Ja kody DLC dostalem na maila, po odebraniu przesylki. Postacie sa dostepne juz od premiery, czyli od 14.09 (Europa). W zaleznosci od tego, gdzie skladales zamowienie, powinienes dostac kody na 2 lub 4 postacie, plansze Snoopa, 150 strojow kapielowych, sukienke dla Lili i cos tam jeszcze.
Opublikowano 19 września 201212 l Kunimitsu da się jakoś odblokować, czy jeśli nie mam kodu z preordera to nie pogram sobie nią? Grę kupiłem w sklepie od ręki. [EDIT] Nevermind. Wygooglałem to... Edytowane 20 września 201212 l przez Stinkmeaner
Opublikowano 20 września 201212 l dzwoniłem do sklepu PE i zapewniono mnie że cenega dała dupy i będą wysyłać skany kodów do DLC na maila
Opublikowano 22 września 201212 l A jak online działa? W ogóle z czystej ciekawości, są różnice w Online między X'em a PS3?
Opublikowano 23 września 201212 l Pytanie, czy na prawdę grając on-line nie można włączyć jakiegoś trybu "serious mode" żeby nie musieć patrzeć na bande poprzebieranych pajaców ?
Opublikowano 27 września 201212 l Gdzie się najszybciej wbija te ranki na offline? (mam na myśli trofik za tekken lorda) Bo ja to robię w ghost battle, ustawiłem jedną rundę, solo alisa i cały czas wybieram przeciwników z wyższym rankiem, staty 400-20 i nawet w połowie chyba jeszcze nie jestem (14dan). Z tego co czytałem, to wielu ludzi miało tekken lorda po 300-400 win, więc ja się pytam wtf? Jest jakiś lepszy sposób? Edytowane 27 września 201212 l przez Tidek
Opublikowano 27 września 201212 l Dziwne. Ja mam W/L 320/21 i 25 dan, więc tak koło 400-500 powinienem wbić Lorda (32 dan). A co do levelowania to jest spory random, raz wygrałem 30 walk bez awansu a innym razem dwa razy z rzędu awans co 3 walki. Raz dostałem po (pipi)e a w następnej walce miałem szanse na awans. Fajnie jakby ktoś ten system definitywnie wyjaśnił. Edytowane 27 września 201212 l przez Observer
Opublikowano 27 września 201212 l No to jest właśnie trochę śmieszne, 404W i dopiero 14dan na 32. Ile rund masz ustawionych (może ma to znaczenie) oraz czy grasz w tagu czy solo. Przydałoby się jakby się tu jakiś znawca odezwał. : ) Edytowane 27 września 201212 l przez Tidek
Opublikowano 27 września 201212 l No to jest właśnie trochę śmieszne, 404W i dopiero 14dan na 32. Ile rund masz ustawionych (może ma to znaczenie) oraz czy grasz w tagu czy solo. Najpierw grałem solo, bodajże do 3 dana (ale wtedy na początku, to praktycznie walka - dwie i awans), od tego czasu gram w tagu, druga postać dogoniła już praktycznie moją podstawową (jest rangę niżej). Gram na jedną rundę.
Opublikowano 27 września 201212 l Bierzesz team Marshall Law + Paul/Heniek i masakrujesz ich. Mnie Tekken Lord wpadł dzisiaj, po około 410 walkach tagowych. Może przez to, że grasz solo wolniej wbija.
Opublikowano 29 września 201212 l Poprawiam się - Tekken Lord to 30 lv, a nie 32. Wpadł mi po 407 wygranych walkach.
Opublikowano 11 października 201212 l Jest cos do odkrycia oprócz ciuchów i endingów, bo plansze mam nieodblokawane i dlaczego nie ma licznika wygranych w versusie.
Opublikowano 11 października 201212 l Plansze powinny być odblokowane jak ściągniesz patcha 1.02 który wyszedł przedwczoraj.* Dochodzą też 3 "nowe" postacie i kustomizacja naklejek na ciuchy. *przynajmniej na PS3 Edytowane 11 października 201212 l przez Observer