Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nawet tego nie kupuj, szanuj się.

• Odpowiedzi 870
  • Wyświetleń 98,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @bluber O ile w wielu kwestiach się zgadzam, tak sączenie flaszki samemu może i jest dekadenckie (ciekawostka: dekadentyzm przypada na czasy, gdzie problem z alkoholem był ogromny), ale ja wciąż nie

• dobrze cie wyszkolili, rasowy z ciebie polaczek, pijacy tylko czysta wodeczke. to takie slowianskie. tyle ze przepije cie pierwszy lepszy gimnazjalista z ukrainy. niech zgadne- zazwyczaj chlejesz na u

• Smakowe to mój żywioł, po drugiej zmianie pracy w korpo często z kumplem bierzemy po secie. A więc Yakubu jak wspomniał kes, pigwa, do tego orzech z naciskiem na laskowego, śliwka oraz jagoda. Choć na

Opublikowano

Jakieś limitowane edycje wyborowej widziałem, polska pszenica i polski ziemniak czy jakoś tak? pił ktoś?

Opublikowano

nie znasz mojej sytuacji.

no i jest fuck up, półtora litrowy Grants jest za 79,90 a 1,75 litra czerwonego jasia wędrowniczka jest za 109zł.

up date

1,75 litra jasia wędrowniczka w carrefur 99,90zł ale za to nabyłem białego  Jim beam  litrowego za 49,90 s(pipi)ysyny :fsg:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
  • Autor

nie znasz mojej sytuacji.

no i jest fuck up, półtora litrowy Grants jest za 79,90 a 1,75 litra czerwonego jasia wędrowniczka jest za 109zł.

up date

1,75 litra jasia wędrowniczka w carrefur 99,90zł ale za to nabyłem białego  Jim beam  litrowego za 49,90 (pipi) :fsg:

gdzie ten jim beam? w kerfie? biere.

Opublikowano

Jakieś limitowane edycje wyborowej widziałem, polska pszenica i polski ziemniak czy jakoś tak? pił ktoś?

Pszenica jak pszenica, ot wódka, ale na plus, że siary nie ma jak w Absolwentach czy innych Krupnikach. Ziemniak to lepszy deal, łagodne i gładkie, wchodzi jak masło bez popity, dobry rywal dla Baczewskiego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

0,7 Baczewskiego w Biedrze za 4 dyszki.

Opublikowano

Wódka z biedronki. Nigdy więcej. Tylko normalne sklepy. Może się trafić czasem coś lepszego w smaku ale generalnie alkohole są gorsze, jak ktoś nie czuje różnicy to ma coś z kubkami smakowymi, ewentualnie jara za dużo fajek.

Opublikowano

beka z kupowania wódki w sklepie, ja se ide do sąsiadki i kupuje prawilne 0.5 za 15zł samogonki i też trzepie w mózg. po ch.uj przepłacać?

Opublikowano

Ja citron vodka ze spirytusu 22 ziki / litr bądź z bimbru od kumpla co go w Bielsku Białym robi.

Opublikowano

Znacie jakieś sklepy z dobrym asortymentem i cenami? Najlepiej w Warszawie, ale może też być poza jeżeli da radę ogarnąć wysyłkę. Szukam Angostury Bitters i jakiegoś bourbona do tego: Buffalo Trace, Bulleit może Jim Beam Rye

Opublikowano

Tych powyższych nie widziałem, ale w Biedrze jest Żołądkowa Deluxe i Golden Loch.

Opublikowano

Bulleita idzie dostać w makro, a trafiał się też po zwykłych sklepach z alko. W WWA to raczej wszystko trafisz gdzieś na miejscu i taniej niż internetowo, ale w razie czego http://www.sklep-domwhisky.pl/ ma dość dobre ceny. Będziesz trzaskał Manhattany ? ;)

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Old fashioned, strasznie mi zasmakował. Ten dom whisky widziałem, ceny faktycznie dobre, ale boję się, że nie zdążą przysłać do świąt. O makro w sumie nie pomyślałem

Opublikowano

nalewka cytrynowa przygotowana, teraz niech sie kilkanascie dni przegryza i akurat bedzie do degustacji w okresie swieteczno-noworocznym

Opublikowano

Skitelsówka wyszła bardzo okej a zaraz idę rozlewać Kukułkówkę bo butelczynek.

Opublikowano

Tak myślę co to kupić na święta co by z ojcem i bratem wypić i padnie chyba na Nemiroff, są w biedrze ale nie wiem czy to nie jakieś gorszego sortu. Poleca ktoś może?

Zastanawiam się  też nad Starą Kurwicą ale to może być za mocne. ;/

Opublikowano

samogonke od tommo

Opublikowano

Tak myślę co to kupić na święta co by z ojcem i bratem wypić i padnie chyba na Nemiroff, są w biedrze ale nie wiem czy to nie jakieś gorszego sortu. Poleca ktoś może?

Zastanawiam się  też nad Starą Kurwicą ale to może być za mocne. ;/

nemiroffa pilem 2 smaki

zurawinowa i pikantna

pierwsza moge bardzo polecic, wchodzila bez zapojki, druga troche sadomaso, nadawalaby sie na base do sosu majonezowego dla Yanusza.

Opublikowano

Wczoraj piłem na śledziku wyborową pszenica, jest za(pipi)ista, brać i walić w święta. Jest jeszcze ziemniak ale ponoć syf.

Opublikowano

ja tam zadnej vody od siebie nie potrafie rozroznic :(

Opublikowano

Ja mam to samo, może jak jest jakaś "smakowa", to wyczuję różnicę, ale tak? W sumie wutka ma sponiewierać, a nie smakować :reggie:

Opublikowano

Wódka nawet dobrze schłodzona jak jest lipna w smaku to złooooo. Wóda potrafi być mdła w smaku, mnie osobiście cofać. Picie takiej nawet pod dobre żarcie to katorga. Wódeczka ma być jak woda, wchodzić podobnie i nie odrzucać chamsko.

Opublikowano

W sumie wutka ma sponiewierać, a nie smakować :reggie:

Ja pier.dolę, największa bzdura zaraz po 'o gustach się nie dyskutuje'.

Opublikowano

paczta jaki rozi jest twardy, pije wutke dla smaku :pawel:

Mmmmm, pyszna!